Blijven kijken of de cookie bestaat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

28/08/2011 22:01:18
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een functie gemaakt die een cookie maakt in JavaScript,
als er dan genavigeerd wordt tussen de pagina's moet er gekeken worden welke sorteer mode gekozen moet worden.

if (readCookie("sortmode")== "list"){
<-- doe iets -->
}

maar hoe kan ik het ergens neerzetten zodat het altijd gecheckt wordt, en niet bijv Onclick...?

Gr, Jason
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:13:31
 

28/08/2011 22:04:28
Quote Anchor link
Ik snap je niet helemaal, wat wil je nou precies? Dat de cookie bijvoorbeeld om de seconde word uitgelezen (lijkt me niet zo handig!) maar het zou dan zo moeten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
function startTimer()
{
if ( readCookie('sortmode') == 'list')
{
//doe iets
}

setTimeout( "startTimer", 500 );
}

window.onload = function()
{
startTimer();
}


Volgens mij werkt dit wel.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

28/08/2011 22:04:33
Quote Anchor link
Gewoon:
<script>
code
</script>

Of gewoon direct in een extern bestand zetten.
 

28/08/2011 22:05:37
Quote Anchor link
En bij het laden van de pagina gewoon zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script>
window.onload = function()
{
//doeWatJeWilt
}
</script>
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

28/08/2011 22:10:59
Quote Anchor link
Danku! ik heb het stukje van Dillen gebruikt en dat werkt prima!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.