blokkeer persoon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 18:33:58
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb het volgend script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
  $posted_on = date("M j, Y g:i A");
 if (! isset($_POST['comment'])) {
  $_POST['comment'] = '';  // nu bestaat de variabele ten minste
}

$comment = strip_tags ($_POST['comment']);
if($comment == NULL){
    $error_message = 'You have left a field empty.<br /><br />';
  }
else{
if (LOGGED_IN)
{

    mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".$news_article_id."', '".$_SESSION['id']."', '".$comment."', '".$posted_on."');");
    $error_message = 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
  }
}

?>


Nou moet er dus bij in komen, wanneer in de tabel users bij de persoon blocked op 1 staat, moet er een error_message komen dat hij geen berichten meer mag versturen.

Zou iemand dat misschien in de code willen zetten voor mij?

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:49:03
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 18:41:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (LOGGED_IN) ?>

Hier zul je in moeten zetten of hij een comment mag sturen of niet.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/03/2011 18:46:02
Quote Anchor link
je haalt eerst de gegevens op bijv naam en blocked
dan ga je het fetchen


dan kijk je of blocked gelijk is aan 1
zoja melding geven dat hij geen berichten mag versturen

zo nee verstuur bericht


. verder denk wel aan mysql injection :)

Toevoeging op 17/03/2011 18:47:12:

@yea rupie je mag wel zinnigere antwoorden geven :) het is niet veboden
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

17/03/2011 18:49:47
Quote Anchor link

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo"no comment";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blokked FROM site_news_comments WHERE blokked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        if($controlle == FALSE)
        {

            $posted_on = NOW();
            $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
            $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."'");
            if($query == TRUE)
            {

                echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
            }

            else
            {
                echo"ERROR";
            }
        }

        else
        {
            echo"This person blocked you, you cant send a comment";
        }

    }
}

else
{
//form
}
?>



even aangepast
Gewijzigd op 17/03/2011 18:57:35 door Robert dat ben ik
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/03/2011 18:51:39
Quote Anchor link
Ik zou nu meteen gaan testen :D Overigens een controle op submit doe je met if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 18:55:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (!isset($_POST['comment']))
{

    echo"U bent vergeten een bericht in te vullen";
}

?>

Wat is dit, controleer je of de websitemaker wel een veld die comment heet in zijn formulier heeft gezet? gebruik empty()

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$controlle
= mysql("SELECT blokked FROM site_news_comments WHERE blokked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
?>

sinds wanneer gebruiken we deze functie?

Overigens kun je NOW() gewoon direct in de query zetten ipv een var aan te maken.
En waarom mysql_real_escape_string in de ene query wel op $_SESSION[id] en de andere keer niet?
Gewijzigd op 17/03/2011 18:56:38 door Yea Rupie
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

17/03/2011 18:56:43
Quote Anchor link
ik had het al aangepast :P

en ja een NOW(); kun je in een var zetten ja misschien handig je weet nooit :P
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:10:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo"U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
$result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result)){
        if($controlle == FALSE)
        {

            $posted_on = date("M j, Y g:i A");
            $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
            $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."');");
                        if($query == TRUE) { echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />'; }
        }

        else
        {
            echo'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b></div>
    </div>
  </div>
</div>
'
;

        }

        else
        {

{

//formulier
?>


maar ik krijg een error: unexected t_else
op de else boven het formulier.
Gewijzigd op 17/03/2011 19:18:11 door Henke van der bunt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2011 19:15:17
Quote Anchor link
gebruik double-quotes om je variabele i.p.v. single-quotes.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:18:26
Quote Anchor link
heb m veranderd nu ^
 
Jelmer -

Jelmer -

17/03/2011 19:23:40
Quote Anchor link
Let op je if-else constructies. Die sluiten bij jou niet op elkaar aan. Als je heel consistent bent met inspringen en haakjes op de open en sluit-accolades op een nieuwe regel zetten, zie je zo wat er mis gaat.

Dit is hem, maar dan wat meer gefixt volgens mij.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        $result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            if($controlle == FALSE)
            {

                //$posted_on = date("Y-m-d H:i:s");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', NOW());");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b>';
            }
        }
    }
}

else
{
    //formulier
}
?>


edit: SanThe's punt verwerkt
Gewijzigd op 17/03/2011 19:37:33 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2011 19:27:52
Quote Anchor link
NOW() is sql en geen php, dus kan niet in een $var staan.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 19:39:51
Quote Anchor link
werkt niet, ik krijg
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #43' at line 1

Toevoeging op 17/03/2011 19:40:01:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
if(isset($_POST['post_comment']))
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked,blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        $result = mysql_query($controlle) or die(mysql_error());
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            if($controlle == FALSE)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."')");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'You have successfully left a comment.<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'Je mag geen Reacties meer plaatsen in het nieuws van de staff.<br>De reden is:<b>'.$row['blockreden'].' </b>';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>
    </div>
  </div>
</div> '
;
}

?>
Gewijzigd op 17/03/2011 19:40:14 door Henke van der bunt
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2011 20:06:13
Quote Anchor link
Je voert een query uit en over dat resultaat voer je nog een keer een query uit.

$controlle = mysql_query("....");
$result = mysql_query($controlle) ...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

17/03/2011 20:38:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (!isset($_POST['comment']))
    {

        echo "U bent vergeten een bericht in te vullen";
    }

    else
    {
        $controlle = mysql_query("SELECT blocked FROM users WHERE id='".$_SESSION['id']."' AND  blocked=1");
        $controll = mysql_query("SELECT blockreden FROM users WHERE blocked=1 AND id='".$_SESSION['id']."'");
        while($row = mysql_fetch_array($controll))
        {

            if($controlle == 0)
            {

                $posted_on = date("M j, Y g:i A");
                $comment = htmlentities(strip_tags ($_POST['comment']));
                $query = mysql_query("INSERT INTO site_news_comments (article, userid, comment, posted_on) VALUES ('".mysql_real_escape_string($news_article_id)."', '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."', '".mysql_real_escape_string($comment)."', '".$posted_on."')");
                if($query == TRUE)
                {

                    echo 'Je hebt een reactie geplaatst!<br /><br />';
                }
            }

            else
            {
                echo 'De Ferbo staff heeft bepaalt dat jij geen reacties meer mag plaatsen.<br>De reden is: <b>'.$row['blockreden'].' </b>      </div>  ';
            }
        }
    }
}

else
{
echo'  
        <form action="" method="post">
        <textarea name="comment" maxlength="500"></textarea><br /><br />
        <input type="submit" name="post_comment" value="Plaats Reactie" />
        </form>
      </div>'
;
}

?>


ik heb nu dit.
als blocked op 1 staat dan werkt hij goed.
staat hij op 0 dan gebeurt er helemaal niks!

Hoe kan dat?
Gewijzigd op 17/03/2011 21:32:38 door Henke van der bunt
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 22:08:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($controlle == 0)
?>


Geeft deze functie wel een 0 terug?

probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(!$controlle)
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.