bmp to jpg

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Bram Z

Bram Z

07/02/2004 19:15:00
Quote Anchor link
is een script wanneer een bmp screenshot van een spel word upgeload wormd omgezet naar jpg of zoiets want bmp is wa groot
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:12:12
 
Mitch X

Mitch X

07/02/2004 19:46:00
Quote Anchor link
Mss even een wat betere uitleg? Een script om van BMPs JPEGs te maken? Of niet? :S
 
Bram Z

Bram Z

07/02/2004 19:49:00
Quote Anchor link
Ja een script dat
1. iemand een bmp foto laat uploaden
2. een script zet het om naar jpg
3.eum da is alles
 
Arend a

Arend a

08/02/2004 13:28:00
Quote Anchor link
waarom wil je iemand bmp laten uploaden?

Het is veel makkelijker om ze zelf er lekker een jpeg van te laten maken.
 
Bram Z

Bram Z

08/02/2004 13:42:00
Quote Anchor link
ja maar het zit als volgt
als iemand een screenshot van een spel maakt slaat hij dat automatich op naar bmp en niet alle mensen weten niet hoe dat om te zetten of zijn gewoon te lui
 
Arend a

Arend a

09/02/2004 14:16:00
Quote Anchor link
Een bitmap van een beetje resolutie is al snel 1,5 a 2 mb. Een jpeg is 200kb als je ruime compressie neemt.

Dus afgezien van de 2 tot 5 minuten verschil in uploadtijd:

Leer ze lekker zelf hoe ze fatsoenlijk screenshots moeten maken, in plaatrs van ze dom te houden en hun rommel op te ruimen.
 
Bram Z

Bram Z

09/02/2004 17:30:00
Quote Anchor link
dat zal ik proberen , maar is het mogelijk
 
Arend a

Arend a

09/02/2004 20:40:00
Quote Anchor link
Vast wel, maar ik raad je het af. Kijk eens naar de GD handleiding als je het bijzonder graag wil.
 
Bram Z

Bram Z

09/02/2004 21:16:00
Quote Anchor link
Waar staad dat
 
Arend a

Arend a

10/02/2004 01:05:00
Quote Anchor link
www.php.net -> documentation, daar staat de php handleiding, met een hoofdstukje GD.

Het loi biedt ook cursussen Nederlands!! http://www3.loi.nl/stg_def/dutch/nl.htm

Goede nacht!

Arend
Gewijzigd op 10/02/2004 01:13:00 door Arend a
 
Bram Z

Bram Z

10/02/2004 17:41:00
Quote Anchor link
thx man
 
Mitch X

Mitch X

10/02/2004 19:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$_ADJE
['zeurmode'] = "Alsof jij altijd perfect Nederlands schrijft... :P";
?>
Gewijzigd op 10/02/2004 19:13:00 door Mitch X
 
Bram Z

Bram Z

10/02/2004 19:15:00
Quote Anchor link
ksnap het nie
 
Arend a

Arend a

10/02/2004 21:37:00
Quote Anchor link
$_ADJE['heeftgewoongelijk'];
 
Bram Z

Bram Z

11/02/2004 13:30:00
Quote Anchor link
laat maar te hoog denknieveau :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.