Bootstrap dropdown click action

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

07/11/2018 20:41:03
Quote Anchor link
Hi allemaal,

Ik ben met een dynamische tabel bezig waar vooraf al data in kan staan, en via jquery data toevoeg en verwijder.
Nou voorzie ik elke regel van een bootstrap dropdown menu met een keuze om te verwijderen.
Omdat ik lui ben gebruik ik jquery om het regelnummer en de 'key' te vinden om te verwijderen of aan te passen.
Hiervoor heb ik een click event toegevoegd aan de dropdown knop:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$(document).on('click', 'button.dropdown-toggle', function(event) {
    var mContainer = $(this).closest('.data-card');
    
    var findIn = '#' + $(mContainer).attr('id') + ' .row';
    tRow = $(findIn).index($(this).closest('.row'));
    
    console.log(tRow);
});


Nou zit ik met het volgende, deze functie werkt maar 1 keer...
Zelfs als ik in dezelfde functie hierin toevoeg als $(this).click(function() { ... });

Heeft iemand hier ervaring mee ? :D

Toevoeging op 07/11/2018 21:25:02:

Ik vind het zelf toevoegen van de dropdown show, en de hide, en hide als er buiten het menu geklikt wordt en/of op een link in de dropdown en alle classes en aria's terugplaatsen veel te veel werk en veel te veel gerommel in de m'n code.
Gewijzigd op 07/11/2018 21:10:55 door Dennis WhoCares
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 17:57:38
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/11/2018 22:00:57
Quote Anchor link
Wat je mogelijk nodig hebt is een delegated event handler. Dit is in wezen een indirect gekoppelde event handler die uitgaat van een container waarin dynamisch toegevoegde elementen zitten.

Dus als je zoiets hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$().ready(function() {
    $('#container').on('click', 'a.class', function(e) {
        // do stuff
    });
});

Zou dat moeten werken.
Gewijzigd op 07/11/2018 22:50:37 door Thomas van den Heuvel
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

08/11/2018 07:08:44
Quote Anchor link
Hi Thomas,

dit heb ik inderdaad ook geprobeerd met simpelweg 'body' als de "container", maar ook dit mocht niet baten, het is alsof de click event unbind() wordt

Wel als ik event.stopPropagation() toepas, maar dan werkt de dropdown niet meer ;-)
Dan moet ik handmatig de dropdown's container, dropdownmenu en knop classes en aria's bijwerken. En ook als ik ergens anders op klik dan de dropdown knop zelf alles weer terug plaatsen -_-

Ik hoopte dat iemand hier dit probleem ook heeft, wellicht is het een bootstrap4 dingetje...
Ik zal de click event wel een beetje aanpassen naar de linkjes in de dropdown zelf. Wel irritant, maar heb maar 3 acties: copy/clone,delete,edit dus dat scheelt dan wel
Gewijzigd op 08/11/2018 07:11:52 door Dennis WhoCares
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/11/2018 10:25:01
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp doet Bootstrap zelf niets met events, het is aan de gebruiker om deze zelf toe te voegen. Als dit zo is, zou er dus ook niets in de weg moeten staan.

Mogelijk is het volgende aan de hand:
Quote:
You might not be setting your anchor's id correctly, or you might be binding before the elements exist - I highly recommend using jQuery's on in this case.

Zoals hier beschreven wordt.

In het meest ideale geval komt het toch neer op het nalopen van je selectors etcetera. Misschien kun je iets met e.currentTarget zoals in het eerdere gelinkte topic wordt aangehaald. Ook zou je stap voor stap na kunnen gaan wat wel en niet lukt door wat berichten in je console te dumpen met console.log() en e.e.a. na te lopen met de inspector van je browser om dingen uit te sluiten.

EDIT: ik neem ook aan dat je fouten in JavaScript of de HTML-structuur hebt uitgesloten. Mogelijk gaat er iets op een andere plaats stuk waardoor het niet werkt.
Gewijzigd op 08/11/2018 11:13:13 door Thomas van den Heuvel
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

09/11/2018 14:08:02
Quote Anchor link
Hi Thomas,

de selectors zijn correct, maar mijn eigen functie triggered maar 1 keer. Daarna niet meer alsof bootstrap zelf 'eventuele' andere functies unbind.
De popup blijft wel werken.

Maar ik heb het al opgelost door de index lookups toe te voegen aan elke .copy, .edit en .delete link binnenin de popup.

Thanks!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.