bootstrap dynamic card's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

15/10/2018 22:23:19
Quote Anchor link
Goede avond allen,

Ik ben weer aan het coden geslagen :) en loop weer ergens tegenaan. Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Voor een vriend van me ben ik een soort van 'WYSIWYG' editor aan het maken.
Elke 'regel' die ik aanmaak wordt er een nieuwe card tab-pane gemaakt met bijhorende nav-item nav-link

Maar uiteraard werken de nav-links niet omdat bootstrap allang geleden is initialised.

Weet iemand hier een workaround voor?

Toevoeging op 16/10/2018 21:38:58:

Zojuist heb ik het opgelost als door zelf de actions toe te voegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
var personalDetailsCounter = 0;

$('#addDetails').on('click', function(e) {
   e.preventDefault();
   personalDetailsCounter++;

   //..
   //some custom frontend and backend checks for input
   //if passed 'generate' the nav-item, card-tab-pane and append to their parent div
   //..

   var newNavItem = '#tab-priv-row-' + personalDetailsCounter;
   $(newNavItem).on('click', function(e) {
      e.preventDefault();
      var newCard = $(this).attr('href');
      $('#personsDetailsContent .card').removeClass('show active');
      $(newCard).addClass('show active');
   });
});


Als hier op- of aanmerkingen op zijn hoor ik t graag :)
Gewijzigd op 16/10/2018 21:42:19 door Dennis WhoCares
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.