Border om twitterwidget

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben Fonteijne

Ruben Fonteijne

05/02/2012 15:33:13
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik wil graag een border om de twitter-widget heen, maar krijg dit niet voor elkaar. Misschien zie ik het gewoon heel stom over het hoofd, dat kan ook. Heb gewoon de standaard code van twitter.com gehaald:

<script charset="utf-8" src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js"></script>
<script>
new TWTR.Widget({
version: 2,
type: 'profile',
rpp: 1,
interval: 30000,
width: 854,
height: 200,
theme: {
shell: {
background: '#c4c4c4',
color: '#666666'
},
tweets: {
background: '#ffffff',
color: '#474747',
links: '#858585'
}
},
features: {
scrollbar: false,
loop: false,
live: false,
behavior: 'all'
}
}).render().setUser('@UCI_Cycling').start();
</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 00:16:39
 
Mathias B

Mathias B

05/02/2012 15:35:24
Quote Anchor link
Gewoon een div met een border er omheen zetten?
 
Ruben Fonteijne

Ruben Fonteijne

05/02/2012 15:38:50
Quote Anchor link
Het probleem is dan, dat het uitmaakt hoeveel karakters de tweet heeft. Stel het zijn er precies 140 (2 regels), dan is de height hoger dan dat de tweet 125 karakters gebruikt (1 regel).
 
Mathias B

Mathias B

05/02/2012 15:48:12
Quote Anchor link
Een tweet heeft toch een maximum aantal tekens dus kun je toch voorspellen hoe hoog je div maximum is? Ik heb hier zelf geen ervaring mee dus ik kan totale onzin zitten uitkramen :p.
 
Ruben Fonteijne

Ruben Fonteijne

05/02/2012 15:50:32
Quote Anchor link
Maximum is inderdaad 140 tekens, maar als ze er minder gebruiken, dan maakt twitter er 1 tekstregel van. Terwijl ik toch een vaste hoogte meegeef.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.