Borders van een table.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom Joosten

Tom Joosten

18/06/2010 20:42:03
Quote Anchor link
Hallo!

Is het mogelijk om in een tabel hetzelfde 'lijntje' te krijgen als in

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<table style="border: 1px solid black;"></table>


Maar dan overal, als in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<table border="1px"></table>


Ik ben hier al een tijdje naar opzoek, maar ik kan 't niet vinden. :(

Bedankt,

Tom Joosten.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:46:47
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2010 20:49:30
Quote Anchor link
Kijk eens naar CSS.
 
Martijn B

Martijn B

18/06/2010 20:53:21
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
table {
  border: 1px solid #000;
}


??
 
B a s
Beheerder

B a s

18/06/2010 20:59:50
Quote Anchor link
Hij bedoelt dat elk kolom een border heeft. Dan moet je op het HTML element 'td' een border zetten. Kijk ook eens naar border-collapse.
Gewijzigd op 18/06/2010 21:00:08 door B a s
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

18/06/2010 21:13:03
Quote Anchor link
of als je geen CSS bestandje hebt wat onhandig is kan je een style element toevoegen in je code als hieronder:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<table>
<tr>
<td style="border: 1px solid black;">hier komt je tekst</td>
</tr>
</table>


Maar het beste is om in je css een class toe te voegen en dan maak je het onderstaande:

Je pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<table>
<tr>
<td class="border"></td>
</tr>
</table>


CSS bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.border {
  border: 1px solid #000;
}
Gewijzigd op 18/06/2010 21:13:46 door Bas IJzelendoorn
 
Tom Joosten

Tom Joosten

18/06/2010 21:23:32
Quote Anchor link
Heb 't gevonden ja, ik moet 't per TD doen, of gewoon

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
table,th, td
{
border: 1px solid black;
}


Stom van mij. :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.