Bots

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »
Coen Egberink

Coen Egberink

07/10/2008 13:42:00
Quote Anchor link
heey mensen

ik heb de laatste tijd veel last van bots op mijn gb, wil nu een functie inbouwen die deze bots tegengaan..
Heb gezocht op google maar kon zo 1,2 geen leuke funcite vinden, wel veel over captcha.

Wil geen gebruik maken van CAPTCHA!

Heeft iemand zo nog een functie hiervoor..?
Tips of info zou ook super zijn!
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 07:48:38
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

07/10/2008 13:47:00
Quote Anchor link
Je kan een hidden input toevoegen op je form met de waarde 0. Bij het formulier doe je dan een onsubmit om die waarde naar 1 te krijgen. Dat gebeurt dan met JavaScript.

Bij het controleren van het form kijk je of de waarde 1 is. Dan is er JS gebruikt. Bots kennen geen JS.

Maar let op, 100% waterdicht is het niet, plus dat mensen die geen JS (aan) hebben het form ook niet kunnen verzenden.
 
Coen Egberink

Coen Egberink

07/10/2008 13:50:00
Quote Anchor link
ja, ik had iets over deze manier gelezen maar ben minder blij dat er javascript gebruikt moet worden voor diegene die het uit hebben staan.
Weet je zo nog andere opties,,?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/10/2008 13:51:00
Quote Anchor link
Er zijn vele eenvoudige oplossing, een van de simpelste... Maak een extra veld aan, noem die bijv. 'email_check' ofzo. Dat veld verberg je vervolgens met CSS (display: none) zodat bots het wel invullen maar menselijke gebruikers niet.

Dan is het enkel een kwestie van even checken of het veld wel of niet leeg is en klaar is coen.
 
Coen Egberink

Coen Egberink

07/10/2008 13:53:00
Quote Anchor link
Super, dat ga ik eens proberen....
Maar bots, vullen dus altijd alle velden? je moet het maar net weten :p

bedankt man! :D

oja nog 1 vraag, als je het veld als hidden aangeeft, werkt dat dan ook of zien de bots het veld dan niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Coen Egberink
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/10/2008 13:58:00
Quote Anchor link
Dat kunnen ze redelijk makkelijk interpreteren, maar je kunt ermee experimenteren.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

07/10/2008 14:12:00
Quote Anchor link
Mocht de oplossing niet werken, dan kun je doen zoals ik op mijn site doe:

Wat is de hoofdstad van Nederland?

[invulveld]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(str_lower($_POST['vraag']) == 'amsterdam')
{

// goed
}
else
{
//fout
}
?>
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

07/10/2008 15:56:00
Quote Anchor link
dat moet je ook maar net weten... niet zo handig vor kinderen of buitenlanders... iig personen die dat niet weten :P

zou je niet iets kunnen combineren?
bijvoorbeeld dat je in het eerste form dat javascript en dat hidden trucje toepast, en als het dan fout gaat krijgen ze alsnog een kans door een sommetje op te lossen of een plaatsnaam in te vullen.
dan hebben bots en mensen zonder js een 2de form, maar de rest kan gewoon door wandelen ;)
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

07/10/2008 15:58:00
Quote Anchor link
of wat ik altijd doe, iets dynamischer dan de wijze van Jurgen.

Vraag welke dag van de maand het is! ik gebruik daar altijd een mooi dropdown boxje voor van 1 t/m 31, heel snel in te vullen door de gebruiker, want wie een pc bij de hand heeft, heeft ook de datum bij de hand. En zo verandert het toch iedere dag.

Die dag vergelijk je vervolgens met de date() functie.
 
Jasper Geelen

Jasper Geelen

08/10/2008 16:17:00
Quote Anchor link
Ik heb het zelf nu op de manier van <input type='hidden'> gedaan, en dat veld moet leeg zijn om te kunnen posten. Voor zover ik het nu kan zien werkt het prima!

Mijn code staat hier mocht je willen weten hoe ik het precies heb gedaan: http://www.phphulp.nl/php/scripts/6/1446/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Geelen
 
Eddy E

Eddy E

08/10/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Maar bots kunnen dat "hidden" ook lezen.
Wellicht beter/consequeter om dat veld met css BUITEN het zichtveld te plaatsen (negatieve z-index, text-indent: -9999px; etc).
Want een goede bot kan ook gaan zoeken naar display: none voor een ID/name in een <form>-tag.
 
- -

- -

08/10/2008 17:26:00
 
Tikkes C

Tikkes C

08/10/2008 17:29:00
Quote Anchor link
je kan natuurlijk ook altijd de evidente dingen nemen zoals die dag van de maand of ne neemt een foto met wat letters op en je kijkt of de gebruiker deze goed invult...
 
Jasper Geelen

Jasper Geelen

08/10/2008 18:01:00
Quote Anchor link
Eddy Erkelens schreef op 08.10.2008 17:19:
Maar bots kunnen dat "hidden" ook lezen.

Dat ze het lezen is toch niet erg? Ze zullen dan toch de bot moeten aanpassen om dat veld leeg te laten? En durf vrijwel zeker te zeggen dat de meeste mensen daar geen zin in hebben :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Geelen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.