<br> na 3 records

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Advanced Mendix Developer Order Management Systeme

Advanced Mendix Developer Order Management Systemen (NL) Den Haag HBO/WO IT Professional "Als Advanced Mendix Developer impact maken op de groeiende e-commerce markt? Je doet dit bij PostNL door met je DevOps team onze Mendix applicaties verder te ontwikkelen, waarbij je complexe logistieke business processen vertaalt naar applicaties die ons primaire proces ondersteunen". Wat ga je doen? PostNL wordt een postal tech company We nemen de ontwikkeling van onze IT applicaties in eigen hand door onze eigen software-ontwikkel-capability op te zetten. Als Advanced Mendix Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair, agile werkend Business-IT-team. Samen met dit team bouw je onze logistieke IT-applicaties verder

Bekijk vacature »

J A

J A

10/03/2008 17:02:00
Quote Anchor link
Ik heb een heel simpel probleem, maar op de een of andere manier krijg ik hem niet opgelost.

Als ik bijv 20 records heb in de database en die allemaal echo. Worden ze allemaal achter mekaar gezet (het zijn plaatjes (alleen de link staat in de db)). Nou wil ik dat er na 3 records (plaatjes) een <br /> komt te staan. Hoe krijg ik dit voor mekaar :s ?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2021 10:40:16
 
Bas Kreleger
Beheerder

Bas Kreleger

10/03/2008 17:02:00
Quote Anchor link
Door een teller in je while lus op te nemen en als hij op 3 staat een <br /> toe te voegen en de teller te resetten naar 1.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/03/2008 17:29:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    for($i = 1; $data = mysql_fetch_assoc($query); $i++)
    {

        echo '<img src="/'.$data['url'].'" />'.(($i % 3 == 0) ? '<br />' : '');
    }

?>
 
Tim

tim

10/03/2008 19:04:00
Quote Anchor link
Je kan ook dit doen, alleen laat je om de 3 zien, dus ik denk dat het voor jou makkelijker is om die van php Newbie te gebruiken.

Maar mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    for($i = 1; $data = mysql_fetch_assoc($query); $i+3)
    {

echo "<br />";
    }

?>
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.