br toevoegen bij invoer in database!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Kees Mulder

Kees Mulder

16/08/2013 10:45:14
Quote Anchor link
Als ik gebruik maak van een textarea veld en die invoer in mijn database(sql/veld) dan staat er geen <br /> achter de enters. Is dit op te lossen met iets?

Dit heb ik nl. nodig want als ik een pdf van de tabel maak dan staat alles achter elkaar en niet onder elkaar. De pdf generator heeft nl. een <br> nodig.
 
PHP hulp

PHP hulp

22/11/2019 18:33:24
 
Danny L

Danny L

16/08/2013 10:46:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
nl2br($input);
 
Erwin H

Erwin H

16/08/2013 10:47:52
Quote Anchor link
nl2br
Gebruik dit alleen niet voor je het in de database zet, maar voor je het daadwerkelijk nodig hebt. Normaal gesproken wil je niet dat de data in je database al aangepast is, omdat je dan niet meer het origineel hebt als je het wil aanpassen.
 
Kees Mulder

Kees Mulder

16/08/2013 10:51:20
Quote Anchor link
Of is het mogelijk om het veld uit de tabel te halen en dan een <br> toe te voegen?
 
Erwin H

Erwin H

16/08/2013 10:56:32
Quote Anchor link
Ja natuurlijk, waarom zou dat niet mogelijk zijn?
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.