Browsen op letter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

05/05/2004 13:45:00
Quote Anchor link
hallo, ik heb een website waar ik songteksten (lyrics) in een database heb zitten.
Nu wil ik graag een browse functie erin maken, dus dat mensen op een letter kunnen klikken:

|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|

dus als je op A klikt, dat je dan alle bands hebt die met de A beginnen.

hoe kan ik dit doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 23:10:01
 
De VeeWee

de VeeWee

05/05/2004 14:57:00
Quote Anchor link
met sql :P

dus je zet de linkrij (A-B-C.....) en bij elke letter zet je achter de url:

?letter=a


zo ziet je query er dan uit:

$query="SELECT * FROM tabelnaam WHERE bands LIKE '".$_GET['letter']."%'";
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.