Browsergame hulp gevraagd

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan Nada

Jan Nada

13/03/2013 20:21:06
Anchor link
Goedeavond allemaal,
Ik ben al een tijdje bezig met het ontwerpen van een browsergame op papier, en nu ook op de pc. Ik heb naar mijn mening al een aardig concept.
Al een tijdje ben ik bezig met het leren van scripttalen waaronder html, php, javascript.
Omdat ik genoeg krijg van tutorials (ga mij er dus geen voorschrijven), zou ik graag willen leren van een professional. Als hier iemand tussen zit die er veel van weet, mij les wilt geven + nog wilt helpen met mijn browsergame en dit allemaal gratis dan hoor ik het graag. Dit 'aanleren' is niet meteen nodig.

Wat informatie over de browsergame zelf:
Je kent het standaard thema wel, oorlog. Overnemen van steden, troepen bouwen,...
Dit spel wordt anders. Een financieel-economisch spel waarbij jij een zakenman bent. Sticht of join een bedrijf. Stamp het uit de grond en bouw het op tot een wereldwijde industrie.
De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt verschillende side-missions doen die via contracten in je postbus terecht komen.
Een bedrijf kan andere bedrijven overkopen, waaronder faillisementen, zich specialiseren in meerdere dingen, cafés runnen, sponsoren, privé jets/auto's/huizen kopen,...
Je begint met een klein bedrijfje. Naarmate de tijd vordert en je je bedrijfje uitbouwt, zul je de mogelijkheid krijgen om een tweede bedrijfsgebouw ergens neer te zetten. De plek moet je zelf kiezen. Een verkeerde beslissing en je bedrijf gaat failliet. Je zult kamers moeten onderzoeken die ervoor zorgen dat je kunt uitbreiden. Een aantal kamers zullen noodzakelijk zijn, zoals een communicatie centrum dat ervoor zorgt dat je kunt uitbreiden.

Hulp is dringend nodig. Niet overtuigd? Indien je meer wilt weten kun je me berijken via skype. (Zie profiel) En als dat nog niet helpt: Als er genoeg animo is wilt een ervaren team dat al eerder een browsergame tot stand heeft gebracht een handje toesteken. (**knip**) Er zijn geen plannen om de ontwikkelaars te vergoeden. Maar in het geval dat er premium-functies geactiveerd zullen worden zal dit vanzelfsprekend wel gebeuren.
We zoeken dus nog wat mensen met ervaring.
Zelf heb ik weinig ervaring. Maar met een team+het team van **knip** zal het zeker lukken!


Met voorbaat dank,
Thomas

Edit:
URL's op verzoek weggehaald
Gewijzigd op 12/08/2013 21:24:20 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 06:27:12
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

13/03/2013 20:50:45
Anchor link
Je zult toch echt eerst de nodige programmeertalen zelf moeten kennen.
Stel je voor dat je straks een hele grote browsergame hebt en je kunt zelf niet eens begrijpen wat er nu in die duizenden regels code staat?
Gewijzigd op 13/03/2013 20:51:05 door Mark Hogeveen
 
Jan Nada

Jan Nada

13/03/2013 21:05:29
Anchor link
Het klinkt vreemd, maar ik begrijp de codes wel.
Het kwam in mijn post inderdaad zo over alsof ik er niets van ken.
Dit bedoelde ik niet. Lezen/Begrijpen lukt me uitstekend. Het uit mijn hoofd schrijven van scripts wat minder.
Iemand interesse?
Gewijzigd op 13/03/2013 22:18:47 door Jan Nada
 
Albert de Wit

Albert de Wit

14/03/2013 09:38:30
Anchor link
Thomas, je bent niet de eerste die met dit idee aankomt en je zult ook niet de laatste zijn. Er zijn heel veel mensen (vooral jongeren) die de ambitie hebben om een game te gaan maken. Vaak word dit enorm onderschat en daalt de motivatie als ze erachter komen hoeveel werk erachter zit. Niet alleen gaat het om programmeren maar ook om klanten te trekken. Ongetwijfeld ben je geïnspireerd door Innogames als 'The-west' of 'Tribalwars'. Vergeet niet dat er een heel team elke dag mee bezig is om zo'n spel te maken. Als je dan aankomt met
Quote:
Omdat ik genoeg krijg van tutorials (ga mij er dus geen voorschrijven), zou ik graag willen leren van een professional.

ben ik bang dat je alleen wilt leren programmeren om een spel te maken. Hierin hoop ik je een ding duidelijk te maken. Er is een opdrachtgever en een uitvoerder. In dit geval ben je de opdrachtgever maar vanwege een tekort (of helemaal geen) budget wil je zelf ook de uitvoerder worden . Het lijkt me verstandiger om je eerst echt flink in webdevelopment te verdiepen en dan achteraf gaat kijken of het echt wel iets kan worden of niet. Voordat je je afgekraakt gaat voelen (niet mijn bedoeling) moet je wel weten dat dit erg vaak voorkomt en mensen gewoon niet weten hoeveel werk er echt achtersteekt.

Als je echt gemotiveerd bent om zoiets te maken stel ik namelijk maar 1 ding voor... volg tutorials.
Gewijzigd op 14/03/2013 09:41:40 door Albert de Wit
 
Marvin H

Marvin H

14/03/2013 10:22:48
Anchor link
Agree with Albert...
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

14/03/2013 11:33:40
Anchor link
Albert je hebt helemaal gelijk. Ik neem mezelf dan als voorbeeld: veel willen, weinig kunnen... Nu ik op school zit begin ik PHP meer te snappen en stap voor stap de betere richting op te gaan. Verschil is echter wel dat ik echt webprogrammeur wil worden en niet alleen een game maken. Het gaat er ook om hoe ver liggen je interesses in programmeertalen. Je denkt heel eenvoudig, en om dat juist niet te doen, is het moeilijk :)

Daarnaast: tussen het begrijpen van een code en het uitvoeren van een code, zit een flink verschil.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

14/03/2013 11:57:36
Anchor link
Precies dat ja. Je moet niet leren programmeren omdat je het nodig hebt om je doel te bereiken maar omdat je het leuk vind. Als je dat niet doet ga je het niet heel ver schoppen met programmeren (ik geloof natuurlijk wel in uitzonderingen maar die zijn er niet veel).
 
Jan Nada

Jan Nada

14/03/2013 16:12:00
Anchor link
Bedankt alvast voor de reacties. Ik kan je er van verzekeren dat het serieus wordt genomen.
Niet een van die kinderen die met de vraag afkomen: 'Hoe maak ik een browsergame'?
Ik onderschat het niet en weet hoeveel werk er achter zit.
Ik heb meegekeken hoe een browsergame werd gemaakt. 100-en regeltjes code voor één opdracht. Dat weet ik. Ook dat het met een goed team al langer dan een jaar duurt.
Maar zelf, helemaal alleen zoiets in elkaar steken gaat me niet lukken.
Daarom dat ik nog animo zoek.
Nog eens om het duidelijk te maken: Ik onderschat het niet

Toevoeging op 15/03/2013 06:33:38:

Interesse?
Gewijzigd op 14/03/2013 16:19:05 door Jan Nada
 
Albert de Wit

Albert de Wit

15/03/2013 07:52:31
Anchor link
Je onderschat het niet maar je wilt geen tutorials volgen maar het van een professional leren. Als je echt zo diep in dit idee zit...

Hoe lang heb je dit idee al?
Wat heb je tot nu toe bereikt?
Wat kun je zelf al?
En meest belangrijke maar ietwat onbeschoft, hoe oud ben je?
 
Jan Nada

Jan Nada

15/03/2013 08:01:04
Anchor link
Ik heb dit idee al een jaar.
Verschillende concepten zijn er gecreeërd en bewerkt.
Ik had iets berijkt, een team. Maar die zijn afgehaakt wegens irl drukte.
Zelf beheers ik html en php. Met javascript ben ik al aardig onderweg.
Ik leer momenteel nog steeds van tutorials en lectuur. Dus ik heb niet veel tegen tutorials, gewoon dat je me er niet naar moet doorverwijzen omdat ik er genoeg weet.
Van een persoon leren brengt altijd meer op dan van een boek of tutorial.
Ik ben 21.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

15/03/2013 09:48:43
Anchor link
Geen interesse
 
Jan Nada

Jan Nada

15/03/2013 16:14:36
Anchor link
Jammer, is het een bepaalde reden voor?
Iemand anders geïnteresseerd?
Vreemd, vroeger was er best veel animo, maar toen haakten ze af. Nu is er bijna geen reactie. :)
 
Albert de Wit

Albert de Wit

15/03/2013 16:19:54
Anchor link
Je verwacht 1 jaar bezig ermee te zijn, dat is behoorlijk lang. Je bent 21 jaar... hebt weinig/verschrikkelijk weinig ervaring met programmeren en de concurrentie is veel te groot. Het maken van zoiets is wel mogelijk en niet al te moeilijk maar dan nog eens een community opbouwen... daar gaat verschrikkelijk veel geld in op wil je er later geld uithalen. Kans om te falen/stoppen is dan al te groot en als je dan al een maand of meer erin hebt gestoken is het verloren tijd.
 
- Mark -

- Mark -

15/03/2013 16:39:46
Anchor link
Ik ben zelf om eenzelfde reden ooit begonnen met PHP maar ik zou er nu echt niet meer de tijd in steken. En ik denk ook niet dat je hier veel mensen zult vinden die aan je wensen zullen voldoen. De personen met genoeg ervaring trekt het niet en de personen die wel waarschijnlijk mee willen helpen hebben weer niet voldoende ervaring of ze onderschatten de hoeveelheid werk. En na verloop van tijd zullen deze mensen dan ook weer afhaken.

Ik heb er toendertijd veel van geleerd "lees, veel dingen fout gedaan." en het was een leuke tijd. Maar de tijden zijn verandered. Er zijn zoveel van deze spelletjes dat je door het bomen het bos niet meer ziet. En ze zijn er een stuk complexer op geworden. Voor de gemiddelde hobby bob is het al bijna niet meer te doen.

Als je een goed online spel wilt dan heb je meer nodig dan een paar mensen die er een paar uurtjes per dag aan werken. En je werklast zal er niet minder op worden wanneer het spel online staat en er mensen spelen. Dan begint het pas.

Tevens is het zo dat je anderen vraagt gratis voor je te werken. Want ik neem aan dat het spel in jouw eigendom blijft? Dat ze misschien wat geld verdienen in de toekomst staat niet gelijk aan het werk dat verzet moet worden. En wat houden de personen die afgehaakt hebben er aan over? Die zullen wel vriendelijk bedankt zijn en dat is het of niet?

Naar mijn mening is er maar 1 manier waarop je de mensen kunt vinden die je zoekt. En dat is er voor te zorgen dat je zelf de meeste kennis hebt en er het meeste werk in stopt. Anders verdien je nooit het respect van de mensen die je aan het helpen zijn. En dan loopen ze je allemaal vroeg of laat weg, of je loopt de hele tijd ruzie met ze aan het maken.

En ik zou er niet teveel geld tegen aan gooien want de kans dat je wat terug verdient is niet al te groot.
 
Jan Nada

Jan Nada

15/03/2013 17:03:36
Anchor link
Een deel van het programmeren kan ik ook doen.
Php en html beheers ik. Javascript lukt aardig. MySQL was voor mij de basis.

Zodra ik een team heb. Ongeveer 5 personen mij inbegrepen zijn de makers van TownSiege bereidt om te helpen met het programmeren. Zij beschikken over een geavanceerd en volledig team. Designers inbegrepen.
Premium-functies zijn ook in de planning. Dit betekent dat de medewerkers vergoed zullen worden.

Een jaar is toch een redelijke tijd?
Community is hier niet het grootste probleem. Ik ken genoeg mensen die willen meespelen. TownSiege zal het ook onder hun naam uitgeven. Dit betekent dat het onmiddellijk in de bekende wereld komt.
Daar moeten we ons geen zorgen over maken.

De concepten zullen worden doorgestuurd als er iemand interesse heeft.
 
- Mark -

- Mark -

15/03/2013 17:14:31
Anchor link
Een jaar is een redelijke tijd om een spel te maken ja. Maar, je zult niet snel mensen vinden die een jaar lang ergens hun tijd in willen steken met de hoop er wat aan te verdienen. Dat is het onredelijke eraan namelijk. Tenzij het voor de lol is natuurlijk maar daar is de vereiste inzet te hoog voor naar mijn mening.

Enne, ik zie dat TownSiege in het Nederlands is. Heb je dan niet een erg beperkte doelgroep? Ik deed altijd alles Engels talig, dan heb je een groter publiek. Hetzelfde geldt voor programmeurs. Nu ben je alleen op zoek naar mensen die Nederlands spreken of niet?
 
Jan Nada

Jan Nada

15/03/2013 17:26:28
Anchor link
TownSiege gaat binnenkort een pracht van een update uitvoeren.
Hierdoor gaan ze snel heel wat nieuwe spelers krijgen.
Het is Nederlandstalig maar er spelen heel wat mensen.
Het is meer voor de lol. Maar indien ze er wat voor willen verdienen kan daarvoor gezorgd worden.

Het liefst nederlandstalige mensen ja. Maar dit is niet verplicht.
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

15/03/2013 18:09:00
Anchor link
@Thomas Ik heb je een bericht gestuurd.
 
Jan Nada

Jan Nada

15/03/2013 18:27:40
Anchor link
We zijn momenteel met 3 mensen die ervaring genoeg hebben.
Uiteraard zijn we op zoek naar nog meer mensen.
Je kunt me altijd een prive bericht sturen voor meer info.
Gewijzigd op 17/03/2013 09:39:44 door Jan Nada
 
Jan Nada

Jan Nada

17/03/2013 09:38:17
Anchor link
Interesse?
Gewijzigd op 17/03/2013 09:40:02 door Jan Nada
 
Mark Hogeveen

Mark Hogeveen

17/03/2013 12:26:36
Anchor link
Thomas, ik wil je best steunen met dit project, en als je vragen hebt of tips kunt gebruiken, dan neem contact met me op (gewoon via deze site) ik kom vaak op deze site, en heb al heel veel geleerd van andere mensen en fouten. Door fouten maken leer je. Hoe meer fouten je in dit project maakt, hoe meer je leert. Maar: alleeen programmeren is niet genoeg... Je moet voor games ook heel creatief zijn, heb je al gedacht aan perfecte graphics, dus afbeeldingen maken en verzinnen. En heb je uberhaupt photoshop? Want alles in paint maken zal je tegenvallen.
En een goed verhaal verzinnen? Reclame maken? Betaalmethodes met echt geld krijgen? Dit soort spellen die je op internet tegenkomt zijn een echt bedrijf, en zo'n bedrijf heeft meestal zelfs meerdere spellen.
Je bent 21, dus je kunt er een klein bedrijfje van maken, maar dan moet je wel durven.
Zoals ik al zij wil ik je best helpen met kleine dingen.
Gewijzigd op 17/03/2013 12:30:08 door Mark Hogeveen
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.