[bug] deelstreepjes - zorgen - voor - verkeerde - navigatie - in - breadcrumbs?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer/Consultant gezocht voor security vr

Functieomschrijving Wil jij een combinatie van complexe security projecten, klanten adviseren en dat terwijl je 2 dagen per week thuis kan werken? Lees dan nu verder! Functionele requirements vertalen naar technische oplossingen en deze zelf ontwikkelen; Klanten pro-actief adviseren over innovatieve software-oplossingen; Adviseren en ontwikkelen in lijn met de strategie en doelen van de klant; Technische ontwerpen opstellen; Begeleiden van ingebruikname van het product. Functie-eisen Afgeronde HBO/WO opleiding richting bijvoorbeeld Informatica is een sterke pré; Enkele relevante certificeringen; Aantoonbare werkervaring als developer, en hebt hierbij bovenmatige interesse in security vraagstukken; Ervaring als consultant is geen eis, wel is het prettig

Bekijk vacature »

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/11/2017 16:49:58
Quote Anchor link
Zoals hier
Dacht in eerste instantie dat er een vacature in het verkeerde subforum stond, maar er is geen subforum voor Almere :p.
 
PHP hulp

PHP hulp

22/02/2019 20:41:16
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2018 15:25:06
Quote Anchor link
Er is wel meer mis met de breadcrumb navigatie. Als je in een ander bugs & features request topic (in dit topic heb ik deze al effectief om zeep geholpen) op de bugs & features link klikt gaat het ook mis.

Zie bijvoorbeeld de breadcrumb navigatie van een recente thread.
Gewijzigd op 28/02/2018 15:26:06 door Thomas van den Heuvel
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.