[bug] deelstreepjes - zorgen - voor - verkeerde - navigatie - in - breadcrumbs?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/11/2017 16:49:58
Quote Anchor link
Zoals hier
Dacht in eerste instantie dat er een vacature in het verkeerde subforum stond, maar er is geen subforum voor Almere :p.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/01/2020 18:18:49
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2018 15:25:06
Quote Anchor link
Er is wel meer mis met de breadcrumb navigatie. Als je in een ander bugs & features request topic (in dit topic heb ik deze al effectief om zeep geholpen) op de bugs & features link klikt gaat het ook mis.

Zie bijvoorbeeld de breadcrumb navigatie van een recente thread.
Gewijzigd op 28/02/2018 15:26:06 door Thomas van den Heuvel
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.