[bug] deelstreepjes - zorgen - voor - verkeerde - navigatie - in - breadcrumbs?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/11/2017 16:49:58
Quote Anchor link
Zoals hier
Dacht in eerste instantie dat er een vacature in het verkeerde subforum stond, maar er is geen subforum voor Almere :p.
 
PHP hulp

PHP hulp

01/10/2020 17:31:03
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2018 15:25:06
Quote Anchor link
Er is wel meer mis met de breadcrumb navigatie. Als je in een ander bugs & features request topic (in dit topic heb ik deze al effectief om zeep geholpen) op de bugs & features link klikt gaat het ook mis.

Zie bijvoorbeeld de breadcrumb navigatie van een recente thread.
Gewijzigd op 28/02/2018 15:26:06 door Thomas van den Heuvel
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.