[bug] deelstreepjes - zorgen - voor - verkeerde - navigatie - in - breadcrumbs?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/11/2017 16:49:58
Quote Anchor link
Zoals hier
Dacht in eerste instantie dat er een vacature in het verkeerde subforum stond, maar er is geen subforum voor Almere :p.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 17:24:28
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2018 15:25:06
Quote Anchor link
Er is wel meer mis met de breadcrumb navigatie. Als je in een ander bugs & features request topic (in dit topic heb ik deze al effectief om zeep geholpen) op de bugs & features link klikt gaat het ook mis.

Zie bijvoorbeeld de breadcrumb navigatie van een recente thread.
Gewijzigd op 28/02/2018 15:26:06 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.