[BUG] Gelezen op moet Verstuurd op zijn

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer/Consultant gezocht voor security vr

Functieomschrijving Wil jij een combinatie van complexe security projecten, klanten adviseren en dat terwijl je 2 dagen per week thuis kan werken? Lees dan nu verder! Functionele requirements vertalen naar technische oplossingen en deze zelf ontwikkelen; Klanten pro-actief adviseren over innovatieve software-oplossingen; Adviseren en ontwikkelen in lijn met de strategie en doelen van de klant; Technische ontwerpen opstellen; Begeleiden van ingebruikname van het product. Functie-eisen Afgeronde HBO/WO opleiding richting bijvoorbeeld Informatica is een sterke pré; Enkele relevante certificeringen; Aantoonbare werkervaring als developer, en hebt hierbij bovenmatige interesse in security vraagstukken; Ervaring als consultant is geen eis, wel is het prettig

Bekijk vacature »

Wouter J

Wouter J

19/06/2012 17:58:13
Quote Anchor link
Als ik bij 'Verzonden berichten' kijk en dan op een mail klik zie ik keurig mijn reactie/mail. Alleen er staat dan 'Gelezen op ../../...' moet dat niet 'Verstuurd op ../../...' zijn? Of houdt PHPhulp echt bij wanneer iemand het heeft gelezen?
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.