[bug] teksten in monsterboard slider bevatten verkeerd ge-encodeerde karakters

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

17/03/2016 17:12:55
Quote Anchor link
Voorbeelden te over.

Weer eentje uit de rubriek character encoding.

Het ziet er echt niet uit om eerlijk te zijn. Als een site als deze dit soort dingen niet kan tackelen... dit is gewoon genant.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/01/2020 20:17:01
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/06/2018 17:53:32
Quote Anchor link
Nog steeds niet opgelost. Alles lijkt dubbel geëncodeerd.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.