[bug] teksten in monsterboard slider bevatten verkeerd ge-encodeerde karakters

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Innovatieve, nauwkeurige Senior PHP Developer voor

Eind jaren ’90 is dit bedrijf opgericht. Ze hebben zich altijd beziggehouden met het ontwikkelen van software voor overheidsinstanties. Dit zijn instanties waaronder bijvoorbeeld ook onder andere : de belastingdienst, burgerszaken, verschillende bedrijven, notarissen, incassobureau’s en ook nog bewindvoerders. Momenteel tellen ze 20 medewerkers, waarvan 2/3 deel allemaal developers zijn. Doordat ze de enigste aanbieder van dit soort software op de markt zijn, groeien ze erg hard. Door de enorme groei, hebben ze dan ook concrete groeiplannen in het verschiet. Functie-omschrijving Het bedrijf wordt door allerlei instanties ingeschakeld. Tegenwoordig wordt alles digitaal geregeld en gezien de essentie van dit soort

Bekijk vacature »

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

17/03/2016 17:12:55
Quote Anchor link
Voorbeelden te over.

Weer eentje uit de rubriek character encoding.

Het ziet er echt niet uit om eerlijk te zijn. Als een site als deze dit soort dingen niet kan tackelen... dit is gewoon genant.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/02/2019 21:10:49
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/06/2018 17:53:32
Quote Anchor link
Nog steeds niet opgelost. Alles lijkt dubbel geëncodeerd.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.