[bug] teksten in monsterboard slider bevatten verkeerd ge-encodeerde karakters

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren senior C# developer in Arnhem gezocht

Organisatie Voor een van mijn businesspartners uit de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een ervaren senior C# ASP.NET developer. Deze organisatie maakt complexe software producten voor bepaalde bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan beslisregelsystemen, klachtenmanagementsystemen, digitale formulieren of een combinatie hiervan in één portaal. De software wordt specifiek op elke klant zijn wens aangepast. Bij de klanten moet je denken aan enerzijds provincies, gemeenten en overheidsinstanties en anderzijds aan banken, hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Binnen het bedrijf, van circa zestig man groot, heerst een informele sfeer. Collegialiteit staat er hoog in het vaandel, wat je terugziet in de wekelijkse vrijdagmiddagborrel

Bekijk vacature »

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

17/03/2016 17:12:55
Quote Anchor link
Voorbeelden te over.

Weer eentje uit de rubriek character encoding.

Het ziet er echt niet uit om eerlijk te zijn. Als een site als deze dit soort dingen niet kan tackelen... dit is gewoon genant.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2019 10:57:35
Honeypot
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/06/2018 17:53:32
Quote Anchor link
Nog steeds niet opgelost. Alles lijkt dubbel geëncodeerd.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.