Bugje in PHPHulp.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jens V

Jens V

06/08/2008 10:26:00
Quote Anchor link
Hoi,

Was juist nog eens even door de nieuwe scripts aan't bladeren, maar wat me opviel is dat de vakjes waar de code zelf instaat niet meer even breed was als ze moesten zijn.. Niet dat het veel kwaad kan, maar toch even voor het compleet zijn:)

Mvg,
Jens
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 14:30:28
 
- -

- -

06/08/2008 10:39:00
Quote Anchor link
Inderdaad, dat is de laatste tijd zo... Erg vaag... Ik dacht ook in het forum:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo TestClass::testMethod();
?>


Edit: Nee, toch niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

06/08/2008 10:50:00
Quote Anchor link
De bugs worden gefixed als de nieuwe versie online komt.

Wanneer die komt is onzeker!
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2008 10:52:00
Quote Anchor link
2013 Najaar.
 
PHP erik

PHP erik

06/08/2008 10:53:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.08.2008 10:52:
2013 Najaar.
Wat een optimisten die Leijuhnaren.
 
- -

- -

06/08/2008 10:54:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.08.2008 10:52:
2013 Najaar.

SanThe, ik vind dit echt niet kunnen! Je wil Bas toch niet zó onder druk zetten dat hij er nog maar 5 jaar de tijd voor heeft?! Laat die man rustig zijn werk doen en haast 'm niet zo op!
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2008 10:55:00
Quote Anchor link
PHPerik schreef op 06.08.2008 10:53:
SanThe schreef op 06.08.2008 10:52:
2013 Najaar.
Wat een optimisten die Leijuhnaren.

Ik haal juist de 'onzekerheid' weg. Dan is ie er. Zeker weten.
 
- wes  -

- wes -

06/08/2008 11:27:00
Quote Anchor link
dont jinx it!!!
 
Mr.Moe

Mr.Moe

06/08/2008 11:36:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.08.2008 10:55:
PHPerik schreef op 06.08.2008 10:53:
SanThe schreef op 06.08.2008 10:52:
2013 Najaar.
Wat een optimisten die Leijuhnaren.

Ik haal juist de 'onzekerheid' weg. Dan is ie er. Zeker weten.


lol :D
 
B a s
Beheerder

B a s

06/08/2008 11:45:00
Quote Anchor link
Nice SanThe, tnx :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.