Bunch Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »
Yannick decock

yannick decock

08/02/2011 13:23:04
Quote Anchor link
een goede middag alemaal ik blijf steeds errors krijgen ik weet me echt geen raad srry om nog eens een topic open te doen de andere mogen delete worden of gelockt





Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/zxq.net/g/a/m/gamoking/htdocs/includes/functions.php on line 28

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/zxq.net/g/a/m/gamoking/htdocs/includes/functions.php on line 53

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/zxq.net/g/a/m/gamoking/htdocs/includes/functions.php on line 76



als iemand mij nu eens kon helpen leren scrripten om wat errors op te lossen ben ik echt dankbaar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
651
652
653
654
655
656
657
658
659
660
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
671
672
673
674
675
676
677
678
679
680
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
691
692
693
694
695
696
697
698
699
700
701
702
703
704
<?php
session_start();
echo "<link REL=stylesheet TYPE=text/css HREF=main.css>";

$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$username' LIMIT 1");
$info = mysql_fetch_object($query);

$date = gmdate('Y-m-d h:i:s');


function
logincheck(){


if (empty($_SESSION['real_name'])){
echo "
<SCRIPT LANGUAGE='JavaScript'>
window.location='index.php';

</script>
"
;
exit();
}}


///FINSH UPDATING ONLINE



$select = mysql_query("SELECT * FROM travel WHERE username='$username'");
$num = mysql_num_rows($select);

if ($num ==1){

$sql2="SELECT * from travel WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$time= $rows2['timeleft'];
$destination= $rows2['destination'];

}


$last = $time - time();

if ($last <=0){
mysql_query("INSERT INTO `logs` ( `id` , `who` , `action` , `date` ) VALUES ('', '$username', 'Traveled to $destination!', '$date')");
mysql_query("UPDATE users SET country='$destination' WHERE username='$username'");
mysql_query("DELETE FROM travel WHERE username='$username'");


}}


$select = mysql_query("SELECT * FROM BFtimes WHERE username='$username'");
$num = mysql_num_rows($select);

if ($num ==1){

$sql2="SELECT * from BFtimes WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$time= $rows2['time'];

}


$last = $time - time();

if ($last <=0){

mysql_query("DELETE FROM BFtimes WHERE username='$username'");
}}


$sql2="SELECT * from BF";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$time= $rows2['timeleft'];
$owner= $rows2['owner'];
$id= $rows2['id'];


$timeleft = $time - time() ;
$timeadd = time() + 3600 ;

if ($timeleft <0){

mysql_query("UPDATE BF SET `bullets`=`bullets`+'150', timeleft='$timeadd' WHERE status='Producing' AND id='$id' AND bullets='0'");
if(mysql_affected_rows() >= "1"){
$fetch=mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$owner' LIMIT 1"));

mysql_query("UPDATE crews SET `bullets`=`bullets`+'250' WHERE name='$fetch->crew' LIMIT 1");

}

mysql_query("UPDATE BF SET timeleft='$timeadd' WHERE id='$id'");

}}


$sql2="SELECT * from users WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$time= $rows2['trainwait'];
$name= $rows2['username'];


$timeleft = $time - time() ;

if ($timeleft <0){

mysql_query("UPDATE users SET trainwait='0' WHERE username='$name'");

}}



$sql2="SELECT * from jail ORDER by id ASC LIMIT 10";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$time= $rows2['timeleft'];
$name= $rows2['username'];


$timeleft = $time - time() ;

if ($timeleft <0 || $name ==""){

mysql_query("DELETE FROM jail WHERE username='$name'");

}}




$sql="SELECT * FROM users WHERE username='$username' LIMIT 1";
$result=mysql_query($sql);
$rows=mysql_fetch_array($result);
$date = gmdate('Y-m-d h:i:s');

if (($rows['rank'] == "Minor") && ($rows['rankpoints'] >= "400")){ $newrank="Wasteman"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Wasteman") && ($rows['rankpoints'] >= "1230")){ $newrank="Thug"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Thug") && ($rows['rankpoints'] >= "2000")){ $newrank="Badman"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Badman") && ($rows['rankpoints'] >= "4320")){ $newrank="Respectable Badman"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Respectable Badman") && ($rows['rankpoints'] >= "8600")){ $newrank="Assassin"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Assassin") && ($rows['rankpoints'] >= "15506")){ $newrank="Respectable Assassin"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Respectable Assassin") && ($rows['rankpoints'] >= "22361")){ $newrank="Boss"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Boss") && ($rows['rankpoints'] >= "36000")){ $newrank="Respectable Boss"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Respectable Boss") && ($rows['rankpoints'] >= "65333")){ $newrank="Godfather"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Godfather") && ($rows['rankpoints'] >= "83216")){ $newrank="Legendary Godfather"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Legendary Godfather") && ($rows['rankpoints'] >= "99633")){ $newrank="Don"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Don") && ($rows['rankpoints'] >= "120000")){ $newrank="Respectable Don"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Respectable Don") && ($rows['rankpoints'] >= "163000")){ $newrank="Global Threat"; $done="1"; }

elseif (($rows['rank']== "Global Threat") && ($rows['rankpoints'] >= "230000")){ $newrank="Ultimate Assassinator"; $done="1"; }

else{ $done =="0"; }
if ($done == "1"){

mysql_query("UPDATE users SET rank='$newrank', mail='1', bullets=bullets+'1500' WHERE username='$username'");
mysql_query("INSERT INTO `messages` ( `id` , `t` , `f` , `message` , `date` , `r` , `saved` )
VALUES (
'', '$username', '$username', 'You have been promoted to $newrank you are doing well, You received 1,500 bullets!', '$date', '0', '0')"
);
mysql_query("INSERT INTO `logs` ( `id` , `who` , `action` , `date` ) VALUES ('', '$username', 'Ranked up to <b>$newrank</b>!', '$date')");

}



///////HOUSTON WE HAVE JAIL CHECK!

?>


[Code]






















[size=xsmall][i]Toevoeging op 08/02/2011 13:26:14:[/i][/size]

ik kreeg de error met naar deze pagina te gaan

[Code]
<?
session_start();  

if (!(isset($_SESSION["real_name"])))
{

    //echo "I'm not logged in";
    header('Location: login.php');
}

else
{
    echo "";
}



?>




<html>
<head>
<title>Crimes</title></head>
        <link REL="stylesheet" TYPE="text/css" HREF="main.css">

<script language=javascript src=Menus.js></script>

<body background="wallpaper.jpg">
<center>
 <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center" width="95%" class="cat">

    <TR>
    
<TD width="150" background="tdbg3.jpg" bgcolor="#222222" valign="top">
<?php include("leftmenu.php");?>
</TD>
      
    <td width="100%" valign="top">    <br>    


<?
if ($needcode >=99999999999999999999999999999) {


if ($_POST['chkcode2']) {
$code=$_POST['chkcode'];
$chkcode=$_SESSION['vcode'];
if ($code == $chkcode){

 mysql_query("UPDATE users SET verify='0' WHERE username='$username'");
 echo "You have successfully entered the verification code!";
 echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=Crimes.php\">";


}
else{

echo "You have entered the wrong verification code!";

}

}


?>

<form action="" method="post">
<table align="center" width=70% bgcolor="#34291f" cellspacing=0 cellpadding=2 border=1 bordercolor=black class=sub2>
<tr>
<td class="header" colspan="2" align="center">Verification Code</td>
</tr>
<tr>
<td align="center" colspan="2">Enter verification code:<br /><img src="verifycode.php" width="55" height="15" border="0" /><input style="border:1px solid black;" type="text" name="chkcode" size="10" maxlength="6" /><br><input type=submit name="chkcode2" value=Submit></td></tr>
</table>
</form>
<?


//end of verify
}else{

include_once "includes/jail_check.php";
include "includes/db_connect.php";
include_once "includes/hospital_check.php";
include "includes/functions.php";  


$username=$_SESSION["real_name"];
$date = gmdate('Y-m-d h:i:s');
$time=time();
$select2 = mysql_query("SELECT * FROM jail WHERE username='$username'");
$num2 = mysql_num_rows($select2);

if ($num2 <=0){

$select2 = mysql_query("SELECT * FROM hospital WHERE username='$username'");
$num2 = mysql_num_rows($select2);

if ($num2 <=0){

if ($_POST['submit']){

if ($needcode>=99999999999999999999999999999) {
          if ($_POST['chkcode']) {
            $usercode=secureint($_POST['chkcode']);
            $chkcode=$_SESSION['vcode'];
            $usercode=md5($usercode);
            if ($usercode==$chkcode) {$checkverify=1;} else {$checkverify=0;}
            if ($checkverify=1){
      mysql_query("UPDATE users SET verify='0' WHERE username='$username'");
 }
            }
            }


if($checkverify==0 && $needcode>=99999999999999999999999999999){

echo "You have entered the wrong verification code!";
}
elseif ($checkverify==1 || $needcode < 99999999999999999999999999999){


$radiobutton=$_POST['radiobutton'];


if ($radiobutton == "1"){
$ha1 = 1200;
$ranking = rand(10,30);
$timewait1=time()+ $ha1;
///Deal Some Weed!//////
$sql2="SELECT * from crimetimes WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$timeleft1= $rows2['crime2'];
$available1= $rows2['crime2a'];
$last1 = $timeleft1 - time();
}


if ($available1 == 1) {

echo "You can not deal some weed yet!";

}
else{
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime2a='1', crime2='$timewait1' WHERE username='$username'");

$ran = rand(1,100);

if ($ran <=80){

$cashadd = rand(2500,5000);
$cashadd2 = number_format($cashadd);


echo "You were successful in dealing some weed! You recieved $$cashadd2!";


mysql_query("INSERT INTO `logs` ( `id` , `who` , `action` , `date` , `ip` ) VALUES ('', '$username', 'Recieved $$cashadd2 from Dealing Weed!', '$date', '$realip')");

mysql_query("UPDATE `users` SET `cash`=`cash`+'$cashadd', `rankpoints`=`rankpoints`+'$ranking', `totalcrimes`=`totalcrimes`+'1', verify=verify+'0' , verify=verify+'0' WHERE `username`='$username'");

}
else{

$jail = rand(0,5);

if ($jail<=2){

$jailtime=time()+ 180;

mysql_query("INSERT INTO `jail` ( `id` , `username` , `timeleft` , `reward` ) VALUES ('', '$username', '$jailtime', '$jailreward')");
echo "Sorry you failed in dealing some weed!<br>You are now in jail!";
}
else{

echo "Sorry you failed in dealing some weed!";
}}}}



if ($radiobutton == "0"){
///Hijack an Airplane!//////
$ha2 = 1800;
$timewait2=time()+ $ha2;

$sql2="SELECT * from crimetimes WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$timeleft2= $rows2['crime1'];
$available2= $rows2['crime1a'];


$last2 = $timeleft2 - time();
}


if ($available2 == 1)
{


echo "You can not hijack a airplane yet!";

}

else
{
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime1a='1', crime1='$timewait2' WHERE username='$username'");


$ran = rand(1,100);

if ($ran <=80){
$cashadd = rand(10000,15000);
$cashadd2 = number_format($cashadd);


echo "You were successful in hijacking an airplane! You recieved $$cashadd2!";

mysql_query("INSERT INTO `logs` ( `id` , `who` , `action` , `date` , `ip` ) VALUES ('', '$username', 'Recieved $$cashadd2 from crimes!', '$date', '$realip')");

mysql_query("UPDATE `users` SET `cash`=`cash`+'$cashadd', `rankpoints`=`rankpoints`+'$ranking', `totalcrimes`=`totalcrimes`+'1', verify=verify+'1'   WHERE `username`='$username'");
}

else {
$jail = rand(0,5);

if ($jail<=2){

$jailtime=time()+ 240;

mysql_query("INSERT INTO `jail` ( `id` , `username` , `timeleft` , `reward` ) VALUES ('', '$username', '$jailtime', '$jailreward')");
echo "Sorry you failed in hijacking an airplane!<br>You are now in jail!";
}
else{
echo "Sorry you failed in hijacking an airplane!";
}}}}


if ($radiobutton == "2"){

$ha3 = 600;
$timewait3=time()+ $ha3;
///Rob a bank!//////
$sql2="SELECT * from crimetimes WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$timeleft3= $rows2['crime3'];
$available3= $rows2['crime3a'];


$last3 = $timeleft3 - time();
}


if ($available3 == 1)
{


echo "You can not rob the bank yet!";

}

else
{
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime3a='1', crime3='$timewait3' WHERE username='$username'");


$ran = rand(1,100);

if ($ran <=80){
$cashadd = rand(1000,2000);
$cashadd2 = number_format($cashadd);


echo "You were successful in robbing the bank! You recieved $$cashadd2!";


mysql_query("INSERT INTO `logs` ( `id` , `who` , `action` , `date` , `ip` ) VALUES ('', '$username', 'Recieved $$cashadd2 from crimes!', '$date', '$realip')");
mysql_query("UPDATE `users` SET `cash`=`cash`+'$cashadd', `rankpoints`=`rankpoints`+'$ranking', `totalcrimes`=`totalcrimes`+'1', verify=verify+'1'   WHERE `username`='$username'");

}

else {
$jail = rand(0,5);

if ($jail<=2){

$jailtime=time()+ 120;

mysql_query("INSERT INTO `jail` ( `id` , `username` , `timeleft` , `reward` ) VALUES ('', '$username', '$jailtime', '$jailreward')");
echo "Sorry you failed in robbing the bank!<br>You are now in jail!";
}
else{
echo "Sorry you failed in robbing the bank!";
}}}}


if ($radiobutton == "3"){
$ha4 = 300;
$timewait4=time()+ $ha4;
///Rob Navigation!//////
$sql2="SELECT * from crimetimes WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$timeleft4= $rows2['crime4'];
$available4= $rows2['crime4a'];


$last4 = $timeleft4 - time();
}


if ($available4 == 1)
{


echo "You can not rob a navigation yet!";

}

else
{
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime4a='1', crime4='$timewait4' WHERE username='$username'");


$ran = rand(1,100);

if ($ran <=80){
$cashadd = rand(250,500);
$cashadd2 = number_format($cashadd);

echo "You were successful in robbing a navigation system! You recieved $$cashadd2!";


mysql_query("INSERT INTO `logs` ( `id` , `who` , `action` , `date` , `ip` ) VALUES ('', '$username', 'Recieved $$cashadd2 from crimes!', '$date', '$realip')");
mysql_query("UPDATE `users` SET `cash`=`cash`+'$cashadd', `rankpoints`=`rankpoints`+'$ranking', `totalcrimes`=`totalcrimes`+'1', verify=verify+'1'   WHERE `username`='$username'");
}

else {
$jail = rand(0,5);

if ($jail<=2){

$jailtime=time()+ 100;

mysql_query("INSERT INTO `jail` ( `id` , `username` , `timeleft` , `reward` ) VALUES ('', '$username', '$jailtime', '$jailreward')");
echo "Sorry you failed in robbing a navigation system!<br>You are now in jail!";
}
else{
echo "Sorry you failed in robbing a navigation system!";
}}}}


if ($radiobutton == "4"){
$ha5 = 150;
$timewait5=time()+ $ha5;
///Rob Phone!//////
$sql2="SELECT * from crimetimes WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$timeleft5= $rows2['crime5'];
$available5= $rows2['crime5a'];


$last5 = $timeleft5 - time();
}


if ($available5 == 1)
{


echo "You can not rob someone's phone!";

}

else
{
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime5a='1', crime5='$timewait5' WHERE username='$username'");


$ran = rand(1,100);

if ($ran <=80){
$cashadd = rand(50,299);
$cashadd2 = number_format($cashadd);

echo "You were successful in robbing someone's phone! You recieved $$cashadd2!";


mysql_query("INSERT INTO `logs` ( `id` , `who` , `action` , `date` , `ip` ) VALUES ('', '$username', 'Recieved $$cashadd2 from crimes!', '$date', '$realip')");
mysql_query("UPDATE `users` SET `cash`=`cash`+'$cashadd', `rankpoints`=`rankpoints`+'$ranking', `totalcrimes`=`totalcrimes`+'1', verify=verify+'0'   WHERE `username`='$username'");
}

else {
$jail = rand(0,5);

if ($jail<=2){

$jailtime=time()+ 60;

mysql_query("INSERT INTO `jail` ( `id` , `username` , `timeleft` , `reward` ) VALUES ('', '$username', '$jailtime', '$jailreward')");
echo "Sorry you failed in robbing someone's phone!<br>You are now in jail!";
}
else{
echo "Sorry you failed in robbing someone's phone!";
}}}}


///VERIFICATION
}


}

?>

<?
include "includes/db_connect.php";
$sql2="SELECT * from crimetimes WHERE username='$username'";
$result2=mysql_query($sql2);

while($rows2=mysql_fetch_array($result2)){ // Start looping table row

$timeleft1= $rows2['crime1'];
$timeleft2= $rows2['crime2'];
$timeleft3= $rows2['crime3'];
$timeleft4= $rows2['crime4'];
$timeleft5= $rows2['crime5'];

$last1 = $timeleft1 - time();
$last2 = $timeleft2 - time();
$last3 = $timeleft3 - time();
$last4 = $timeleft4 - time();
$last5 = $timeleft5 - time();
}


if($last1 <= 0){
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime1a='0', crime1='' WHERE username='$username'");
}

if($last2 <= 0){
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime2a='0', crime2='' WHERE username='$username'");
}

if($last3 <= 0){
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime3a='0', crime3='' WHERE username='$username'");
}

if($last4 <= 0){
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime4a='0', crime4='' WHERE username='$username'");
}

if($last5 <= 0){
mysql_query("UPDATE crimetimes SET crime5a='0', crime5='' WHERE username='$username'");
}

?>







<form name="form1" method="post" action="">

    <table border="1" cellspacing="0" cellpadding="2" bordercolor="black" align="center" width="75%" class="sub2">
    <tr>
      <td class="header" colspan="2" align="center">Crimes</td>
    </tr>
    <td class="header" colspan="1" width="50%" align="center">Crime</td>
    <td class="header" colspan="1" width="50%" align="center">Availability</td>
    <tr>
<td><input type="radio" name="radiobutton" value="0"><label id=labelcrime1 for=radiocrime1> Hijack an airplane</label></td>
<td><?php if ($last1 <= 0){ echo "Available"; }else{ echo crimemaketime($timeleft1) ; } ?></td>
    </tr>
        <tr>
<td><input type="radio" name="radiobutton" value="1"><label id=labelcrime2 for=radiocrime2> Deal some weed</label></td>
<td><?php if ($last2 <= 0){ echo "Available"; }else{ echo crimemaketime($timeleft2) ; } ?></td>
    </tr>
        <tr>
<td><input type="radio" name="radiobutton" value="2"><label id=labelcrime3 for=radiocrime3> Rob a bank</label></td>
<td><?php if ($last3 <= 0){ echo "Available"; }else{ echo crimemaketime($timeleft3) ; } ?></td>
    </tr>
        <tr>
<td><input type="radio" name="radiobutton" value="3"><label id=labelcrime4 for=radiocrime4> Rob a navigation system</label></td>
<td><?php if ($last4 <= 0){ echo "Available"; }else{ echo crimemaketime($timeleft4) ; } ?></td>
    </tr>
        <tr>
<td><input type="radio" name="radiobutton" value="4">
<label id=labelcrime5 for=radiocrime5> Rob Someone's Phone</label></td>
<td><?php if ($last5 <= 0){ echo "Available"; }else{ echo crimemaketime($timeleft5) ; } ?></td>
    </tr>

            <tr>
<td colspan="2" align="center"><input name="submit" type="submit" id="submit" value="Commit"></td>
    </tr>
    </table>
</form>
<? }}

    
    ///END OF VERIFY
    }
?>

    
    
    </td>
    

    
            <TD width="150" valign="top">
<?php include("rightmenu.php");?>
</TD>
    
    </TR>
    

</table>

</center>
</body>
</html>
Gewijzigd op 08/02/2011 13:27:18 door Yannick decock
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 13:17:46
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2011 13:33:57
Quote Anchor link
Alléén relevante code posten.
$vars buiten de quotes.
Foutafhandeling inbouwen.
 
Yannick decock

yannick decock

08/02/2011 13:36:08
Quote Anchor link
er staat geen $vars in die scripts

Toevoeging op 08/02/2011 13:42:27:

het enige dat ik kan zien is dit ik zal niet weten hoe ik het kan veranderen

$select = mysql_query("SELECT * FROM travel WHERE username='$username'");
$num = mysql_num_rows($select);

Toevoeging op 08/02/2011 13:43:42:

mysql_query("SELECT * FROM travel WHERE username='$username'") OR DIE ( mysql_error() );


Toevoeging op 08/02/2011 13:45:32:

then i get this

Table 'gamoking_zxq_project.travel' doesn't exist
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

08/02/2011 13:56:58
Quote Anchor link
Table 'gamoking_zxq_project.travel' doesn't exist

Juiste database geselecteerd? Tabel wel ingevoerd?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/02/2011 14:15:36
Quote Anchor link
Yannick decock op 08/02/2011 13:36:08:
er staat geen $vars in die scripts

De eerste kom ik tegen op regel 5
$query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$username' LIMIT 1");
of is $username geen variabele? Dan gaat er ook iets fout

Yannick decock op 08/02/2011 13:36:08:
Table 'gamoking_zxq_project.travel' doesn't exist

Lijkt me een duidelijke melding.

Lees ook eens dit: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/hoe-zet-je-iets-correct-op-phphulp/731/ (Vooral belangrijk: relevante code)
En deze http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-in-php-error-handling/571/ , http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/php-beginners-handleiding/575/ en http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/sql-beginners-handleiding/576/
 
Justin S

Justin S

08/02/2011 14:29:39
Quote Anchor link
- Post alleen relevante code
- Open niet voor elk probleem een nieuw topic
- Kijk naar je error-information, het is vrij compleet
- Schrijf wat correcter Nederlands als nu het geval is
- Pas je topic titel aan naar iets wat past bij het onderwerp..
Gewijzigd op 08/02/2011 14:30:11 door Justin S
 
Roel -

Roel -

08/02/2011 14:34:40
Quote Anchor link
Waarom worden criminals toch altijd op een kutmanier geschreven?
Zulke brakke code die zo makkelijk te hacken valt.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

08/02/2011 14:38:17
Quote Anchor link
Roel van de Water op 08/02/2011 14:34:40:
Waarom worden criminals toch altijd op een kutmanier geschreven?
Zulke brakke code die zo makkelijk te hacken valt.


Deze code is al erg oud en door weinig mensen verbeterd/geoptimaliseerd. Verder kan je der wel redelijk wat van leren. Dan wel niet op de goede manier maar die slechte maniertjes gooi je later wel weg.
 

08/02/2011 17:08:16
Quote Anchor link
Mebus vg op 08/02/2011 14:38:17:
Roel van de Water op 08/02/2011 14:34:40:
Waarom worden criminals toch altijd op een kutmanier geschreven?
Zulke brakke code die zo makkelijk te hacken valt.


Deze code is al erg oud en door weinig mensen verbeterd/geoptimaliseerd. Verder kan je der wel redelijk wat van leren. Dan wel niet op de goede manier maar die slechte maniertjes gooi je later wel weg.

Criminals worden kut geschreven doordat ze door mensen worden geschreven die op een criminal zitten en dan zelf eentje willen maken. Maar jammer genoeg zijn deze mensen over het algemeen erg lui en leren dus ook niet voldoende om een net gescript script te schrijven.
Of je van dit script kan leren betwijfel ik, volgens mij is dit meer een voorbeeld van hoe het niet moet.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/02/2011 17:34:13
Quote Anchor link
Af en toe hou ik dit soort scripts bij, precies zoals je zegt, om te zien hoe het niet moet.

Zo'n scripts geven vaak een mooie bloemlezing van dingen waarop je moet letten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.