Buzzword Backed Startup Zoekt Programmeurs [Full/parttime]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kaweh Ebrahimi-Far

Kaweh Ebrahimi-Far

25/02/2009 14:51:00
Quote Anchor link
Wie wij zoeken?


PHP Ninja’s

Wij zijn op zoek naar slimme en pragmatische PHP programmeurs die een leuk willen bijverdienen. Naast PHP moet je XHTML, Javascript en SQL als je eigen broekzak kennen.
Voor beschikbare fulltime vacatures ga je naar www.cfar.nl/jobs.


Webdesign Ninja

Wij zijn op zoek naar webdesigntalent met wereldplannen en een sterk gevoel voor W3C standaards, XHTML en CSS om ons marketingteam te komen ondersteunen.


Stageplekken

Je bent op zoek naar een stageplek die je uitdaging biedt en waar je veel nieuwe dingen zult leren? Wij hebben ieder jaar 3 opdrachten klaarliggen voor verschillende niveaus. Als je in het team past en na je stage bij ons wilt blijven is dit zeker niet uitgesloten.


Waarom bij ons werken?

Naast het standaardverhaal over werken bij een innovatief bedrijf voor een leuk salaris, etc. Moet dit gezegd worden: wij zijn geen web- designstudio/hosting bedrijf dat webscripts en CMS'en verkoopt. Wij zijn erop uit om de wereld te veranderen en wij weten dat er gelijkgestemden zijn. Wij weten dat er anderen moeten zijn die weten dat hun werk meer waard is dan alleen een loonstrook. Als team zijn wij gemotiveerd en gepassioneerd, iedereen hier zet zich schrap voor een heftige, maar superleuke achtbaan trip.


Hoe solliciteer ik?

Simpel, motiveer je redenen om bij ons te komen werken in 100 woorden en stuur dat samen met je CV naar Kaweh Ebrahimi-Far - [email protected], of bel 06 – 1511 5795 voor meer info.


Gebruikte Buzzwords

Naast dat wij bovenop de nieuwste technologieën zitten, steken wij veel research in de volgende buzzwords: Web 2.0, SaaS/PaaS, Systematized Incremental Programming, Ruby on Rails, Monitizing, TagCloud, Cloud-Computing, <buzzword goes here>.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kaweh Ebrahimi-Far
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.