Cannot redeclare makequote() (previously

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »
Dick oo

dick oo

22/09/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Ik heb een complete UBB parser gemaakt.. werkt ie niet...
Waarom doet PHP weer zo k*t?
Als ik in index.php include("replace.php"); include_once.. maak, dan geeft ie de fout niet, maar dan wordt alleen het eerste bericht geparsed.
Hij geeft de volgende foutmelding:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Cannot redeclare makequote() (previously declared in E:\UsbWebserver2\Root\Gastenboek\replace.php:76) in E:\UsbWebserver2\Root\Gastenboek\replace.php on line 76


## index.php, hier wordt replace.php ingevoegd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl" lang="nl">
<head>
    <title>Gastenboek &copy;</title>
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="style/style.css" />
    <?php include("replace.php"); ?>
</head>
<body>

<?php
// Vereist voor het verbinden met de database
require("connect.php");

// Aantal entries in tabel tellen
$count = mysql_query("SELECT COUNT(id) FROM berichten");
$totaal = mysql_result($count, 0);

// Aantal reacties per pagina showen
$aantalReacties = 2;
$aantalPaginas =  ceil($totaal / $aantalReacties);

// Pagina opvragen, zoniet huidige pagina is 0
$pagina = 0;
if(isset($_GET['pagina']) && $_GET['pagina'] > 0 && $_GET['pagina'] <= $aantalPaginas && is_numeric($_GET['pagina'])){
    $pagina = $_GET['pagina'];
}


// Gegevens voor huidige pagina
$reactiesPagina = $pagina * $aantalReacties;
$huidigePagina = mysql_query("SELECT id,naam,email,bericht,datum,tijd,verberg FROM berichten ORDER BY id DESC LIMIT " . $reactiesPagina.",".$aantalReacties);

// Gegevens voor huidige pagina showen
if($totaal == 0){
    echo "Er zijn geen berichten, <a href=\"" . $schrijven . "\">plaats</a> als eerste een bericht!";
}
else {
    while($geg = mysql_fetch_assoc($huidigePagina)){
        $geg['naam'] = ucwords(strtolower($geg['naam']));
        if($geg['verberg'] == 0){
            $poster = '<a href="mailto:' . $geg['email'] . '">' . $geg['naam'] . '</a>';
        }
else {
            $poster = $geg['naam'];
        }

        $geg['bericht'] = UBB($geg['bericht']);
        echo "<div class=\"comments\" id=\"box\">
            <div class=\"comments\" id=\"head\"><b>"
. $poster . "</b> " . $geg['datum'] . " @ " . $geg['tijd'] . "<span style=\"float:right\"><a href=\"?q=" . $geg['id'] . "\">Quote</a></span></div>
            <div class=\"comments\" id=\"bericht\"><p>"
. $geg['bericht'] . "</p></div>
            <div class=\"comments\" id=\"clear\"></div>
            </div><br />"
;
    }

    echo "<br /><a href=\"" . $schrijven . "\">Plaats</a> een bericht";
}


echo "<br /><br />";

// Paginanummering
for($i = 0; $i < $aantalPaginas; $i++) {
    if($pagina == $i) {
        if($aantalPaginas == 1){
            echo "";
        }
else {
            echo "<b>".($i+1)."</b>";
        }
    }
else {
        echo "<a href=\"".$_SERVER['REQUEST_URI']."?pagina=".$i."\">".($i+1)."</a>";
    }

    if($i < $aantalPaginas - 1) {
        echo " - ";
    }
}

?>

</body>
</html>


## replace.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<style type="text/css">
.num {
float: left;
color: gray;
font-size: 13px;
font-family: monospace;
text-align: right;
margin-right: 6pt;
padding-right: 6pt;
border-right: 1px solid gray;}

body {margin: 0px; margin-left: 5px;}
td {vertical-align: top;}
code {white-space: nowrap;}
</style>

<!-- left, right, center, justify! -->

<?php

function UBB($string){

// HTML verbieden
$string = htmlspecialchars($string);

// Enters maken
$string = nl2br($string);

// Links maken
$string = preg_replace("_\[url](.*)\[/url\]_si", '<a href="http://$1" style="text-decoration: none;">$1</a>', $string);
$string = preg_replace("_\[url=(.*)\](.*?)\[/url\]_si", '<a href="http://$1" style="text-decoration: none;">$2</a>', $string);
$string = preg_replace("_\[email](.*)\[/email\]_si", '<a href="mailto://$1" style="text-decoration: none;">$1</a>', $string);
$string = preg_replace("_\[email=(.*)\](.*?)\[/email\]_si", '<a href="mailto:$1" style="text-decoration: none;">$2</a>', $string);

// Kleuren
$string = preg_replace("_\[color=(.*)\](.*?)\[/color\]_si", '<span style="color: $1">$2</span>', $string);

// Tekstgrootte
$string = preg_replace("_\[size=(.*)\](.*?)\[/size\]_si", '<span style="font-size: $1">$2</span>', $string);

// Vetgedrukt
$string = preg_replace("_\[b\](.*?)\[/b\]_si", '<b>$1</b>', $string);

// Cursief
$string = preg_replace("_\[i\](.*?)\[/i\]_si", '<i>$1</i>', $string);

// Onderstrepen
$string = preg_replace("_\[u\](.*?)\[/u\]_si", '<u>$1</u>', $string);

// Doorstrepen
$string = preg_replace("_\[s\](.*?)\[/s\]_si", '<s>$1</s>', $string);

// Knipperen
$string = preg_replace("_\[blink\](.*?)\[/blink\]_si", '<blink>$1</blink>', $string);

// Superscript
$string = preg_replace("_\[sup\](.*?)\[/sup\]_si", '<sup>$1</sup>', $string);

// Subscript
$string = preg_replace("_\[sub\](.*?)\[/sub\]_si", '<sub>$1</sub>', $string);

// All caps
$string = preg_replace("_\[ac\](.*?)\[/ac\]_si", '<span style="text-transform:uppercase">$1</span>', $string);

// Small caps
$string = preg_replace("_\[sc\](.*?)\[/sc\]_si", '<span style="text-transform:lowercase">$1</span>', $string);

// Marquee, standaard "scroll", andere opties: "slide" & "alternate"
$string = preg_replace("_\[slide\](.*?)\[/slide\]_si", '<marquee>$1</marquee>', $string);
$string = preg_replace("_\[slide=(.*)\](.*?)\[/slide\]_si", '<marquee behavior="$1">$2</marquee>', $string);

// Smilies
$string = str_replace(":)"," <img src=\"images/lach.gif\">", $string);

// Quotefunctie
function makeQuote($tekst){
    $regex = '#\[quote(?:\h*=\h*(?|\"(.*?)\"|&\#039;(.*?)&\#039;|([^][=\s]+)))?]'.
             '((?:[^[]|\[(?!/quote]|quote(?:\h*=\h*(?|\"(.*?)\"|&\#039;(.*?)&\#039;|([^][=\s]+)))?])|(?R))+)'.
             '\[/quote]#';
    if (is_array($tekst)) {
        $tekst = '<fieldset style="background-color:#FFF; width:50%;">
                    <legend style="background-color:#FFF;">Quote van'
.(empty($tekst[1]) ? '' : ' ' .$tekst[1]). '</legend><p>' .$tekst[2]. '</p></fieldset>';
    }

    return preg_replace_callback($regex, 'makeQuote', $tekst);
}


// Highlightfunctie
function customHighlight($code){
    $code = highlight_string(htmlspecialchars_decode(strip_tags($code[1])), true);
    
    $aLines = explode("<br />", $code);
    $iLines = count($aLines);
 
    $output = "<table><tr><td class=num>\n";
    for($i = 1; $i <= $iLines; $i++){
    $output .= $i ."<br />";
    }

    $output .= "\n</td><td>\n$code\n</td></tr></table>";
 
    return $output;
}


// Tekst binnen de code-tags highlighten
$string = preg_replace_callback("#\[code\](.*?)\[/code\]#s", "customHighlight", $string);

// Tekst binnen de quote-tags omzetten in een quote
$string = makeQuote(htmlspecialchars_decode($string));

return $string;
}

?>
Gewijzigd op 04/03/2013 15:09:46 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:01:04
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2009 16:55:00
Quote Anchor link
Je mag een function maar één keer definiëren. Dus het bestand waar het in staat mag je maar één keer includen.
 
Dick oo

dick oo

22/09/2009 17:23:00
Quote Anchor link
hoe kan ik anders elk bericht door de parser halen?
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

22/09/2009 17:50:00
Quote Anchor link
Quote:
hoe kan ik anders elk bericht door de parser halen?

Misschien door elke keer een functie aan te roepen met het bericht? Ik snap persoonlijk het hele probleem niet helemaal.
Sowieso zie ik niet dat je twee keer dezelfde functie aanmaakt (zie namelijk nergens twee keer de include van replace.php).
 
Dick oo

dick oo

22/09/2009 21:20:00
Quote Anchor link
Ja en dat doe ik, ik snap ook niet waarom ik deze fout krijg.
Ik denk dat het komt omdat ik in while(){ het volgende heb gezet:
$geg['bericht'] = UBB($geg['bericht']);

Dat het bestand daarom geïnclude wordt, maar ik weet echt niet hoe ik anders alle berichten door de parser haal.

SanThe weet jij hoe ik elk bericht door de parser kan halen zonder die foutmelding?
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

22/09/2009 21:24:00
Quote Anchor link
Quote:
Dat het bestand daarom geïnclude wordt, maar ik weet echt niet hoe ik anders alle berichten door de parser haal.
Dan heb jij wel een hele magic PHP..., gezien de functie inladen op functie-call voor zover ik weet nog moet worden uitgevonden. Kan het niet gewoon zijn dat je in twee bestanden een functie hebt met dezelfde naam?
 
Dick oo

dick oo

22/09/2009 21:32:00
Quote Anchor link
Nee ik post hieronder connect.php
maar ik heb echt geen dubbele functies

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php
// MySQL server, 99% van de tijd "localhost"
$server = "localhost";
// Gebruikersnaam voor MySQL server
$gebruiker = "root";
// Wachtwoord voor MySQl server
$wachtwoord = "***";
// Database voor de entries
$database = "gastenboek";
// Tabel in $database
$tabel = "berichten";

// Pagina waar je de entries kan lezen
$lezen = "index.php";
// Pagina waar je een entry kan toevoegen
$schrijven = "add.php";
// Adminpagina
$admin = "admin.php";

// UBB code aan? true voor aan, false voor uit
$UBB = true;
// Naam (editen)
$naam = "de administrator";

# Functie maken om in te loggen, verander hier de gebruikersnaam en het wachtwoord!
function inloggen(){
    # Gebruikersnaam administrator
    $gebruikersnaam = "admin";
    # Wachtwoord
    $wachtwoord = "admin";
    
    if($_SERVER['PHP_AUTH_USER'] != $gebruikersnaam || $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] != $wachtwoord){
        header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Authenticatie vereist!\"");
        header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
        echo "Je bent niet ingelogd! <br /><br /> Probeer het <a href=\"javascript:location.reload();\">opnieuw</a>.";
        exit;
    }
}


// Email bij entry? TRUE voor ja, FALSE voor nee
$mail = false;
// Emailadres
$email = "[email protected]";
// Onderwerp
$onderwerp = "Nieuwe entry in je gastenboek!";
// Bericht
$bericht = "<html><head><title>" . $onderwerp . "</title></head><body>In je gastenboek is het volgende geplaatst: <br> blabla</body></html>";
// Headers, HTML email sturen
$header = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$header .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
// Headers, verander hier het emailadres en eventueel "Gastenboek"
$header .= 'From: Gastenboek <[email protected]>' . "\r\n";

$db = mysql_connect($server, $gebruiker, $wachtwoord) or die ('Kon geen verbinding maken met MySQL.');
mysql_select_db($database) or die ("Kon de database niet vinden.");
?>
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

22/09/2009 21:37:00
Quote Anchor link
Wordt die index.php zelf niet per ongeluk ergens in een while opgenomen?
 
Dick oo

dick oo

22/09/2009 21:49:00
Quote Anchor link
nee sorry
er staat alleen een while in index.php
het is mij echt een raadsel
 
Dos Moonen

Dos Moonen

22/09/2009 22:15:00
Quote Anchor link
Cool!

Ik wist niet dat je functies binnen functies kan defineren.
*hint*
 
Dick oo

dick oo

23/09/2009 10:59:00
Quote Anchor link
Haha bedankt 't werkte inderdaad niet
Ik heb nu 3 aparte functies gemaakt en dat werkt super =)
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

23/09/2009 13:04:00
Quote Anchor link
Volgende keer wat beter inspringen... Dan had je het waarschijnlijk direct gezien :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.