Capica zoekt PHP webontwikkelaar - Capelle a/d IJssel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Erik Straathof

Erik Straathof

11/04/2012 10:35:46
Quote Anchor link
Als PHP webontwikkelaar bij Capica ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van creatieve oplossingen en technieken. Je ontwikkelt internetapplicaties voor onze klanten op basis van XMS, het door Capica ontwikkelde content management systeem. Dat zijn vooral websites, maar ook maatwerk bedrijfsoplossingen. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat één gezamenlijke passie deelt, internet. Samen met je collega’s ontwikkel je veel uiteenlopende en uitdagende projecten voor onze klanten. En daar ben je al vanaf de start van een project bij betrokken. Want, als webontwikkelaar weet je immers alles van nieuwe en onderscheidende mogelijkheden. Naast het ontwikkelen van applicaties voor onze klanten speel jij ook een belangrijke rol in de doorontwikkeling van producten. Je laat je inspireren door de laatste trends en neemt het initiatief om dit te verwerken in onze producten.

Wat verwachten wij van jou?
•Uitstekende beheersing van PHP, MySQL en (X)HTML
•Kennis van Flash, Javascript/jQuery, AJAX , CSS ( W3C standaarden)
•Ervaring met Linux is een pré
•Een gestructureerde manier van programmeren
•Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
•Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur informatica
•Je hebt een klantvriendelijke en flexibele instelling
•Je bent gedreven en hebt een passie voor Internet
•Je werkt graag in teamverband, maar bent in staat om op zelfstandige basis je verantwoordelijkheid te nemen

Wie is Capica?
We zijn een internetbureau, gevestigd in Capelle aan den IJssel. En maken dagelijks prachtige en effectieve websites en gebruiksvriendelijke weboplossingen. En dat doen we allemaal met het door ons ontwikkelde content management systeem XMS. Maar ook voor advies over de inzet van social media, SEO en SEA draaien we onze hand niet om.

Bij ons is geen enkele dag hetzelfde. En dat komt goed uit, want we houden niet van saai. Creativiteit en plezier maken vinden we belangrijk. Dat doen we met een team van twaalf professionele en enthousiaste medewerkers. Wij hebben een informele en innovatieve werksfeer waarbij een flinke dosis eigen initiatief en lef wordt gestimuleerd. We werken samen aan het succes en de groei van Capica.

Wat bieden wij
Capica biedt een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een sfeervol bedrijf met een plezierig samenwerkend team van jonge, enthousiaste mensen. Naast hard werken vinden we het ook leuk om plezier te maken, we lunchen gezamenlijk, op vrijdag is het frituurdag en elke vrijdagmiddag luiden we het weekend in met een biertje. Nieuwsgierig naar Capica, kijk op www.capica.nl.

Solliciteren kan door je motivatie met CV te sturen naar Marléne Baars, [email protected] of te bellen naar 010-4255075.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.