Carousel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 16:39:43
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een carousel op mijn website op 1 pagina werkt het maar op de andere pagina werkt hij niet en daar krijg ik de foutmelding jQuery("#mycarousel").jcarousel is not a function

dat komt uit dit stukje script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1

    });
});


Zou iemand mij aub kunnen helpen ik probeer al een week dit probleem op telossen
Gewijzigd op 16/03/2011 16:40:41 door Nawien Nawien
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:28:54
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

16/03/2011 16:43:25
Quote Anchor link
Laad je het javascript bestand wel goed in, op die 2e pagina?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

16/03/2011 16:47:41
Quote Anchor link
zo te zien is jcarousel een plugin, dan moet je op die pagina ook het js bestand van die plugin oproepen
 
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 16:48:46
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 16/03/2011 16:43:25:
Laad je het javascript bestand wel goed in, op die 2e pagina?


ja dat weet ik juist niet ik ben een noob met javascript maar ik zal wel alles geven wat ermee te maken heeft
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/search.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/javascript.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.2.3.pack.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.3.1.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery.jcarousel.pack.js"></script>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script>


jQuery(document).ready(function() {
                                
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1,

    });
});

</script>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
   <div style=" margin-left: 460px; margin-top: -109px;  "id="scroll">

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

        <div id="wrap" style="margin-right:0 auto;">

        <div id="leftline"></div>
        <div id="rightline"></div>

          <ul id="mycarousel" class="jcarousel-skin-tango">
          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product &bull;</span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje">&bull;</span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje">&bull;</span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje">&bull;</span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje">&bull;</span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product </span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje"></span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje"></span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje"></span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje"></span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

                    </ul>

      </div>

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

  </div>


op deze volgorde staat hij in mijn pagina

Toevoeging op 16/03/2011 16:51:35:

Vincent Huisman op 16/03/2011 16:47:41:
zo te zien is jcarousel een plugin, dan moet je op die pagina ook het js bestand van die plugin oproepen


he maar op de andere pagina gebruik ik precies dezelfde scripts die ik hieronder heb gepost en daar werkt het maar op deze pagina kan hij die function niet vinden.

Toevoeging op 16/03/2011 17:02:24:

ik ben nu wel al een stukje verder onder de code van de carousel heb ik nog meer javascript code staan en dat werkt niet samen op de een of andere manier want als ik de carousel javascript eronder zet werkt me carousel wel maar de andere javascript weer niet hoe kan ik die oplossen?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/03/2011 17:05:10
Quote Anchor link
jQuery(document).ready(function() {

Werkt dat ook? Wat men traditioneel doet, is
$(document).ready(function() {

Dito voor de andere plaatsen waar je die jQuery( schrijft.


Ik zie trouwens ook een parse error
.jcarousel({
visible: 1,
scroll: 1,
});

Die laatste komma mag niet. In php mag je wel een trailing komma gebruiken bij arrays
bv. $a = array('foo', 'bar', 'hello', );

In javascript mag dat niet.
 
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 17:10:38
Quote Anchor link
Kris Peeters op 16/03/2011 17:05:10:
jQuery(document).ready(function() {

Werkt dat ook? Wat men traditioneel doet, is
$(document).ready(function() {

Dito voor de andere plaatsen waar je die jQuery( schrijft.


Ik zie trouwens ook een parse error
.jcarousel({
visible: 1,
scroll: 1,
});

Die laatste komma mag niet. In php mag je wel een trailing komma gebruiken bij arrays
bv. $a = array('foo', 'bar', 'hello', );

In javascript mag dat niet.


Nope
$(document).ready(function() {
werkt ook niet hij gaat gewoon niet samen met de javascript code die eronder staat op de een of ander manier dat comatje heb ik trouwens weggehaald ;)


Toevoeging op 17/03/2011 09:01:38:

Maar hoe kan het dan dat die 2 scripts niet met elkaar kunnen werken?
ik stuur hierbij gelijk de hele code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/>
<title>Plupload - Queue widget example</title>
<!-- Load Queue widget CSS and jQuery -->
<link rel="stylesheet" href="css/jquery-ui.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/jquery.ui.plupload.css" type="text/css" />
        
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/templates/corporatemenu/css/menu.css" />

<link href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />        
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/skin.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/jquery.jcarousel.css" />
<link href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/style_carucel.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script type="text/javascript" language="javascript">
function clearText(field){
    if (field.defaultValue == field.value) field.value = '';
    else if (field.value == '') field.value = field.defaultValue;

}
</script>


<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/search.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/javascript.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.2.3.pack.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.3.1.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery.jcarousel.pack.js"></script>

<script>


jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1

    });
});

</script>



<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.9/jquery-ui.min.js" type="text/javascript"></script>

<!-- Thirdparty intialization scripts, needed for the Google Gears and BrowserPlus runtimes -->

<script type="text/javascript" src="../js/gears_init.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://bp.yahooapis.com/2.4.21/browserplus-min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="../js/plupload.full.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../js/jquery.ui.plupload.min.js"></script>
<!--<script type="text/javascript" src="http://getfirebug.com/releases/lite/1.2/firebug-lite-compressed.js"></script>-->


<script type="text/javascript">

// Convert divs to queue widgets when the DOM is ready
$(function() {
    $("#uploader").plupload({
        // General settings
        runtimes : 'flash,html5,browserplus,silverlight,gears,html4',
        url : 'upload.php',
        max_file_size : '1000mb',
        max_file_count: 20, // user can add no more then 20 files at a time
        chunk_size : '1mb',
        unique_names : false,
        multiple_queues : true,

        // Resize images on clientside if we can
        resize : {width : 320, height : 240, quality : 90},
        
        // Rename files by clicking on their titles
        rename: false,
        
        
        // Sort files
        sortable: true,
        
        

        // Specify what files to browse for
        filters : [
            {title : "Image files", extensions : "jpg,gif,png"},
            {title : "Zip files", extensions : "zip,avi"}
        ],

        // Flash settings
        flash_swf_url : '../js/plupload.flash.swf',

        // Silverlight settings
        silverlight_xap_url : '../js/plupload.silverlight.xap',
        
        preinit : {
           UploadFile: function(up, file) {
              
                var klant = $("#klant").val();
                
               // You can override settings before the file is uploaded
                up.settings.url = 'upload.php?klant=' + klant;
                // up.settings.multipart_params = {param1 : 'value1', param2 : 'value2'};
            }
        }
        
        

    });

    // Client side form validation
    $('form').submit(function(e) {
        var uploader = $('#uploader').plupload('getUploader');

        // Validate number of uploaded files
        if (uploader.total.uploaded == 0) {
            // Files in queue upload them first
            if (uploader.files.length > 0) {
                // When all files are uploaded submit form
                uploader.bind('UploadProgress', function() {
                    if (uploader.total.uploaded == uploader.files.length)
                        $('form').submit();
                });

                uploader.start();
            } else
                alert('You must at least upload one file.');

            e.preventDefault();
        }
    });

});

function mkdir (klant)
{
    
$.ajax({
   type: "POST",
   url: "some.php",
   data: "name=" + klant,
   success: function(msg){
     alert( msg );
     $("#klant").val(klant);
   },
   error : function() { alert("error");
   }
 });    
    
}
</script>



</head>
<body>
<div style="background-color: white;" id="container">

  <div id="menu">
    <table style="width:984px; height:40px; float:left;border:0px; font-size:11px; font-weight:bold; background-color:none; position:relative; z-index:300;" cellspacing="0" cellpadding="0"><form><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/">Teeuwen</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/30/reclamebureau.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/30/reclamebureau.html">Reclamebureau</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/934/webdesign.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/934/webdesign.html">Webdesign</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/14/drukwerk.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/14/drukwerk.html">Drukwerk</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/51/kopieren.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/51/kopieren.html">Kopieren</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/27/grootformaat.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/27/grootformaat.html">Grootformaat</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/28/buitenreclame.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/28/buitenreclame.html">Buitenreclame</a></td><td align="center" valign="middle" id="search" style="width:160px; height:27px;"><input id="zoeken" type="text" name="zoek" style="width:110px;margin-top:11px; margin-left:33px;" onkeypress="return handleEnter(this, event);" onfocus="searchscript(form.zoek.value);" onkeyup="show('searchbox');searchscript(form.zoek.value);" /><div id="searchbox"></div></td></tr></table>
    </div>
          <div style="background-color: #F6F6F6;" id="submenu" >


            <div id="pagename">Teeuwen</div>

            <div id="innersubmenu">

            
                        <div class="subLink" id="menucontainer">
                        <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 " href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/64/mvo.html">MVO</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/65/sinds-1931.html">Sinds 1931</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1041/van-idee-tot-product.html">Van idee tot product</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1042/onze-vak-mensen.html">Onze vak mensen</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1043/vacatures.html">Vacatures</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1044/contact.html">Contact</a>
                            </div>

                    <!-- <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=134&pagina=69">
                    MVO                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=137&pagina=69">
                    Sinds 1931                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=138&pagina=69">

                    Van idee tot product                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=139&pagina=69">
                    Onze vak mensen                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=287&pagina=69">
                    Vacatures                    </a>

                

                    <a class="sublink" href="offerte.php?pagina=69&from=index.php" id="offerte">Contact</a> -->

            
            
            </div>
<br />
<br />
<br /><div style="margin: 0 auto; width: 450px;">
    <div style="position: absolute; z-index: 1; margin-left: -50px; margin-top: 80px; ">
<div style="background-color: #E0EEEE; height: 234px; width: 645px; margin-top: -69px; margin-left:-218px; ">

  <div style="margin: 0 auto; width: 450px;">
    <div style="position: absolute; z-index: 1; margin-top: 20px; ">
 
  <label>
    <input type="text" name="klantnaam;" onchange="mkdir(this.value);" onFocus="clearText(this);" onBlur="clearText(this);" id="klantnaam;" value="klantnaam" style="width: 350px;   margin-left: 150px; margin-top:80px; color: #E0EEEE; "/>
  </label>
</p>
    </div>
</div>



    <form  method="post" action="upload.php">

<input type="hidden" name="klant" value="" id="klant" />

  <div id="uploader">
        <p>You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support.</p>
    </div>
</form>


</form>
</div></div>
    </div>

 
</div>
</div></div>
  
   <div style="height: 234px; float:right; margin-right: 460px; margin-top: -598px; cursor: pointer" onclick="document.location.href='/templates/corporatemenu/plupload/download.php'"><br />
<img id="img1" alt="" title="" src="/dynamic/media/1/images/downloadknopoverlay.png" onmouseover="mouseOverImage()" onmouseout="mouseOutImage()" style="border: medium none"height="234"  width="340" /></div>
<div style="height: 234px; float:right; margin-right: 460px; margin-top: -343px; cursor: pointer" onclick="document.location.href='/templates/corporatemenu/plupload/examples/jquery_ui_widget.php'"><img id="img2" alt="" title="" src="/dynamic/media/1/images/uploadknopoverlay.png" onmouseover="mouseOverImage2()" onmouseout="mouseOutImage2()" style="border: medium none" height="234" width="340" /></div>  <script language="javascript" type="text/javascript">
    function mouseOverImage()
    {
        document.getElementById("img1").src = "/dynamic/media/1/images/downloadknop.png";
    }
 
    function mouseOutImage()
    {
        document.getElementById("img1").src = "/dynamic/media/1/images/downloadknopoverlay.png";
    }
</script>  

<script language="javascript" type="text/javascript">
    function mouseOverImage2()
    {
        document.getElementById("img2").src = "/dynamic/media/1/images/uploadknop.png";
    }
 
    function mouseOutImage2()
    {
        document.getElementById("img2").src = "/dynamic/media/1/images/uploadknopoverlay.png";
    }
</script>
   <div style=" margin-left: 460px; margin-top: -109px;  "id="scroll">

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

        <div id="wrap" style="margin-right:0 auto;">

        <div id="leftline"></div>
        <div id="rightline"></div>

          <ul id="mycarousel" class="jcarousel-skin-tango">
          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product &bull;</span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje">&bull;</span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje">&bull;</span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje">&bull;</span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje">&bull;</span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product </span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje"></span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje"></span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje"></span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje"></span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

                    </ul>

      </div>

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

  </div>




</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.