Casino domeinnamen (voor online casino's)

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »
Jelmer R

Jelmer R

04/01/2012 16:38:28
Anchor link
Beste geïnteresseerde,

ik heb een aantal domeinnamen te koop, welke interessant zijn om online casino's van te maken of om landingspages op te zetten naar het betreffende echte casino.

Per domeinnaam:
- Bieden vanaf €50,-
- Opbieden met minimaal €5,-
- Veiling eindigt op 13 januari 2012 om 12:00u
- Zakelijke verkoop, factuur dus (biedingen zijn dus excl. btw)
- BIN is 10 keer het laatste bod, met een minimum van €5,-

BIN alles overnemen: €200,- (€50,- per domein dus)

Domeinregistratie .nl [ lucky888.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]
Domeinregistratie .nl [ amsterdamse-casinos.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]
Domeinregistratie .nl [ megabonuscasino.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]
Domeinregistratie .nl [ playwinningpoker.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]
Domeinregistratie .nl [ pokerclass.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]

Voor direct contact kan je altijd even e-mailen naar jelmer[a]identity-lab.nl

met vriendelijke groet,

Jelmer
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:34:23
 
Chris PHP

Chris PHP

22/03/2012 15:02:23
Anchor link
Jelmer R op 04/01/2012 16:38:28:

BIN alles overnemen: €200,- (€50,- per domein dus)

1. Domeinregistratie .nl [ lucky888.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]
2. Domeinregistratie .nl [ amsterdamse-casinos.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]
3. Domeinregistratie .nl [ megabonuscasino.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]
4. Domeinregistratie .nl [ playwinningpoker.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]
5. Domeinregistratie .nl [ pokerclass.nl ] 1-7-2011 [Startprijs: €50,-]


Mmm... alles overnemen voor 200,- en dat is 50,- per domein? Als je al zo goed bent in rekenen als dit dan durf ik niet eens te bieden! Volgens mij is 200 / 5 toch echt 40,-!!! Althans ik tel 5 domeinen.

LOL
 
Albert de Wit

Albert de Wit

22/03/2012 15:32:12
Anchor link
marketing fail :D
 

22/03/2012 15:36:23
Anchor link
Nederlandse casino's mochten toch niet, volgens de wet??
 
Albert de Wit

Albert de Wit

22/03/2012 15:37:26
Anchor link
nederlandse casino's dacht ik wel... buitenlandse mochten niet meer en moestten worden afgesloten
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2012 15:58:57
Anchor link
Jelmer R op 04/01/2012 16:38:28:
- Veiling eindigt op 13 januari 2012 om 12:00u

Jongens, waarom wordt dit topic onnodig omhoog geschopt?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

22/03/2012 16:00:48
Anchor link
haha klopt ozzie... niet eens gezien!
 
Gerhard l

gerhard l

22/03/2012 16:04:51
Anchor link
Dat viel me vandaag al vaker op dat Chris reageert op alle topics van een maand oud ;)
 
Albert de Wit

Albert de Wit

22/03/2012 16:10:03
Anchor link
>:D Evil Chris
 
Jelmer R

Jelmer R

28/03/2012 17:50:17
Anchor link
Bedankt allemaal voor de nieuwe aandacht!

Je krijgt één domein gratis bij aanschaf van ze allemaal!
maar toch bedankt jongens
 
Chris PHP

Chris PHP

03/05/2012 08:34:35
Anchor link
@Jelmer: Kan ik ook eerst dat eene gratis domein proberen voordat ik de rest koop? ;)

@Albert, Gerhard: OEPS, foutje ik zit ook op veel 'drukke' forums waar veeel topics aan bod komen. Vandaar dat ik niet altijd op de datum let haha.

P.S. Deze keer zit er nog geen 2 maand tussen :P :D
Gewijzigd op 03/05/2012 08:58:26 door Chris PHP
 
Jelmer R

Jelmer R

03/05/2012 14:18:15
Anchor link
Chris NVT op 03/05/2012 08:34:35:
@Jelmer: Kan ik ook eerst dat eene gratis domein proberen voordat ik de rest koop? ;)

@Albert, Gerhard: OEPS, foutje ik zit ook op veel 'drukke' forums waar veeel topics aan bod komen. Vandaar dat ik niet altijd op de datum let haha.

P.S. Deze keer zit er nog geen 2 maand tussen :P :D


Haha Chris leuk geprobeerd! maar koop ze dan gewoon! dan krijg je er een gratis! haha
 
Chris PHP

Chris PHP

03/05/2012 14:47:52
Anchor link
Jelmer R op 03/05/2012 14:18:15:
Chris NVT op 03/05/2012 08:34:35:
@Jelmer: Kan ik ook eerst dat eene gratis domein proberen voordat ik de rest koop? ;)

@Albert, Gerhard: OEPS, foutje ik zit ook op veel 'drukke' forums waar veeel topics aan bod komen. Vandaar dat ik niet altijd op de datum let haha.

P.S. Deze keer zit er nog geen 2 maand tussen :P :D


Haha Chris leuk geprobeerd! maar koop ze dan gewoon! dan krijg je er een gratis! haha


Haha, was het proberen waard he ;)

Nee dank je ik kan er helaas niet zoveel mee.

Succes met de verkoop nog!
Gewijzigd op 03/05/2012 14:48:12 door Chris PHP
 
Save Your Name

Save Your Name

11/06/2012 17:11:31
Anchor link
Wij verkopen al je domeinnamen voor een vast bedrag, geen commissies (url verwijderd)

Dit is de verkeerde reclame die we op dit forum niet willen hebben, daarbij voegt het echt helemaal niets toe aan dit topic.[/modedit]
Gewijzigd op 11/06/2012 18:42:18 door Bas IJzelendoorn
 
Reshad F

Reshad F

11/06/2012 17:14:04
Anchor link
@save your name voortaan een nieuwe topic starten nergens voor nodig om oude topics te bumpen.
 
Peter Jansen

Peter Jansen

23/01/2020 14:13:48
Anchor link
Is het nog beschikbaar? Of misschien zijn er andere opties?
Is het geschikt voor een vergelijkbare site: **knip**?
Gewijzigd op 23/01/2020 14:14:45 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/01/2020 14:15:37
Anchor link
Edit:
Aan verkapte spam doen we niet, evenals het kicken van oude topics.
Na acht jaar zullen de domein vast wel verkocht/verlopen zijn of je contacteert de eigenaar. Deze gaat dicht!


Toevoeging op 23/01/2020 14:17:09:
Oh ja, en meerendeel is gewoon beschikbaar.
Dat had je zelf ook wel uit kunnen zoeken ;-)
Gewijzigd op 23/01/2020 14:19:56 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.