Catshuis overleg mislukt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/04/2012 17:20:38
Quote Anchor link
Voor degenen onder ons die het nieuws niet volgen: de Catshuis onderhandelingen zijn mislukt. Dit lijkt het einde van het huidige kabinet wat zou betekenen dat er nieuwe verkiezingen zullen komen.

Meer info op o.a.

http://nos.nl/nieuws/politiek/video-en-audio/
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 05:28:11
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/04/2012 17:30:22
Quote Anchor link
En daar heb ik totaal geen zin in. Hoop wel dat Wilders dan in het kabinet komt.
Gewijzigd op 21/04/2012 17:30:44 door Jordi Kroon
 
Wouter J

Wouter J

21/04/2012 17:32:28
Quote Anchor link
Waarom zou wilders in het kabinet moeten komen? Waarom zou een man die alleen maar dingen zegt om stemmen van het volk te krijgen in het kabinet moeten komen?

Tevens vind ik het wel leuk dat Ozzie, de gene die niet is voor dit soort nieuws op deze site, wel hier dit soort nieuws plaatst...
 
Jelmer -

Jelmer -

21/04/2012 17:45:19
Quote Anchor link
Jordi kroon op 21/04/2012 17:30:22:
Hoop wel dat Wilders dan in het kabinet komt.

Met wie dan? Links heeft hij al vanaf het begin geridiculiseerd, en met rechts heeft hij het nu ook verknoeit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/04/2012 17:48:35
Quote Anchor link
Thanks Wouter, vandaar dat ik het ook in de koffiehoek heb geplaatst ;)

Jouw opmerking betreffende Wilders is de spijker op z'n kop. Alsjeblieft Wilders niet in het kabinet. Veel woorden, maar geen daden en bovendien schendt hij het aanzien van Nederland in de rest van de wereld. En dat is echt niet iets om trots op te zijn. Dus nee, ik vind dat het tijdperk Wilders maar eens voorbij moet zijn.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

21/04/2012 19:21:11
Quote Anchor link
Ik moet zeggen dat ik niet zou weten op wie ik moet stemmen. Persoonlijk vindt ik er geen enkele goede kandidaat bij zitten. Kiezen uit twee kwaden, zeg maar.

Hou op met zeuren en ga regeren. durf beslissingen te nemen, ook al kost je dat misschien stemmen
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

21/04/2012 21:57:38
Quote Anchor link
Iedere partij heeft wel zijn voor en nadelen. Ik persoonlijk ben opgegroeid in een wijk waar veel (agressieve) Marokkanen wonen. Dan begin je al snel vooroordelen te krijgen op de meeste en vandaar vind ik dat Wilders er wel iets aan probeert te doen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/04/2012 22:21:34
Quote Anchor link
Wilders is in zoverre een goede politicus dat hij tegen de gevestigde orde aanschupt en zo alle minpunten van een oplossing / probleem aantipt. Die man kan geen beslissingen nemen. Ik hoop eigenlijk dat er geen kabinet meer komt omdat het politieke systeem totaal niet meer werkt. Gooi dat systeem om, en veel politieke problemen worden opgelost
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/04/2012 22:52:39
Quote Anchor link
Jordi, ik kan me voorstellen dat wanneer je zelf problemen ondervindt dat je dan anders tegen bepaalde zaken aankijkt. Ik vind persoonlijk dat je mensen niet over één kam moet scheren, en dat je mensen moet beoordelen op hun gedrag en niet op hun afkomst.

Jeroen, geen kabinet is de oplossing niet. Een daadkrachtig kabinet wel. Het huidige kabinet heeft vanaf het begin af aan niet goed in elkaar gezeten met die gedoogconstructie. Vroeg of laat zou het klappen, en dat is vandaag dan ook gebeurd.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/04/2012 23:09:43
Quote Anchor link
Geen kabinet is zeker niet de oplossing. Maar in het huidige systeem (en tijdgeest) is een daadkrachtig kabinet volgens mij niet mogelijk. Kijk eens naar amerika: dat is wel daadkrachtig. Nu zeg ik niet dat we naar het systeem van de vs moeten, maar ik denk dat het huidige nederlandse politieke bestel niet meer bestand is tegen de huidige samenleving van alle pluriformiteit en induvidualisme van tegenwoordig
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/04/2012 23:14:00
Quote Anchor link
Mja, daar heb je wel een punt. Maar de vraag is of dat aan het bestel ligt, of aan het type partijen. Misschien wordt het tijd voor een nieuwe politieke partij die wel kan omgaan met de huidige samenleving en die wat minder in hokjes denkt, maar juist in individuele praktische oplossingen. Misschien moet ik maar m'n eigen partij gaan oprichten :)
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/04/2012 23:31:39
Quote Anchor link
Juist al die verschillende politieke paryijen die elk net wat anders denken zorgen voor onmogenlijkheid. Ik bedoel, partij van de dieren (sigh), snoept 2 zetels weg. En de die een paar, en die een paar, en die een paar... Juist daardoor is er geen echte meerderheid te behalen, en worden de coalities steeds gemengder, en de discussies steeds groter. De reden dat er veel partijen zijn is de pluriformiteit en induvidualisme (en nog een paar), en dat is hun recht. Maar dat recht zorgt er dus wel voor dat het bestel niet bestand is tegen de tijd
 

22/04/2012 08:33:45
Quote Anchor link
Nu gaan ze lang praten en proberen ze interessant te zijn! Zeg gewoon dat het kabinet is gevallen!
Als ze net ook hun koppen dicht hielden nu ook!
 
Chris -

Chris -

22/04/2012 09:18:07
Quote Anchor link
Ik wil Pim Fortuyn terug :(
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

22/04/2012 10:22:12
Quote Anchor link
@Jeroen:
Amerika is momenteel het toonbeeld van niet daadkrachtig.

Obama is democraat, het parlement voor het grootste deel republikein. Ze zitten elkaar dwars, puur om de partij waarin ze zitten, zonder te kijken naar wat het beste voor amerika is.

Kijk maar naar de enorme staatsschuld. In plaats van actie te ondernemen, nemen ze elkaars plannen onder vuur.

Ander vpoorbeeld: Romney (rep presidentskandidaat) schiet Obama af vanwege zijn hervormingen op de gezondheidszorg.
Een paar jaar geleden heeft Romney exact hetzelfde plan ingediend als gouverneur...
 
Joakim Broden

Joakim Broden

22/04/2012 12:34:44
Quote Anchor link
Agh Wilders heeft goede en slechte punten (vooral dat polenmeldpunt), maar ik ben het wel eens met Wilders, 3/4% bezuinigen is veel ste veel van het goede (vooral voor ouderen).

Laten ze de zaken bij de overheden/gemeentes maar eens aanpakken, als je ziet hoeveel geld ze daar wel niet weggooien aan websites, systeem van over de € 20.000 terwijl die systemen nog maar voor de helft werken, allemaal weggegooid geld en zo heb ik nog wel tig voorbeelden van weggegooid geld bij overheden/gemeentes.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/04/2012 13:40:51
Quote Anchor link
@tobias: met daadkrachtig bedoel ik dat er daar maar twee opties zijn: wel of niet een nieuwe wet. er is geen tussenweg. hier in Nederland moet overal oeverloos lang over gediscussieerd worden om maar tot een slecht wetsvoorstel te leiden.

ik zeg niet dat ik extreem rechts ben; maar het huidige politieke systeem werkt niet meer, zie mijn eerdere reacties. er moet hier gewoon meer totalitair leiding gegeven worden. iemand die iedereen volgt, en ook echt het grootste deel van de bevolking achter zich heeft. ben je het niet met die persoon eens, pech gehad. zo werkt democratie. het nederlandse systeem noem ik nu niet echt democratisch meer: je stemt bijvoorbeeld op de CDA, die word de grootste (ik zeg maar wat), maar om te kunnen regeren moet er samengewerkt worden met de PVV, en ontstaat er een rechts-georienteerd kabinet, terwijl je zelf midden bent. daar heb je toch niet voor gestemd?!

Toevoeging op 22/04/2012 13:43:03:

en bezuinigingen, daar zal ik maar niet over beginnen. ik heb dat begrotingstekort zo gedicht, en je houd geld over voor bv zorg en onderwijs. schijt aan het imago van de rest van de wereld, stoppen die ontwikkelingssamenwerkin! privatiseren die cultuursector! bonussen in de overheid weg, declaratie weg! zo kan ik nog wel even doorgaan, maar daar is dit topic niet voor
 
Jelmer -

Jelmer -

22/04/2012 14:11:36
Quote Anchor link
Jeroen vd op 22/04/2012 13:40:51:
er moet hier gewoon meer totalitair leiding gegeven worden. iemand die iedereen volgt, en ook echt het grootste deel van de bevolking achter zich heeft. ben je het niet met die persoon eens, pech gehad. zo werkt democratie.

Zo werkt het juist niet! De grote menigte kan zichzelf wel redden... wat moet je nou sturen aan een groep die het met elkaar eens is? Een overheid heb je juist nodig om de minderheden te beschermen, om een samenleving vol met mensen die je niet mag toch mogelijk te maken.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/04/2012 14:59:12
Quote Anchor link
jazeker is de overheid er om de mensen te beschermen... maar de manier waarop. ik vind het persoonlijk onzin om een dichter te beschermen door hem subsidie te geven voor een nieuwe dichtbundel. dat is beschermen van cultuur, wat ik dus onzin vind, laat de markt zn werk doen. maar goed.

ik denk dat een volk alleen goed beschermd kan worden met een sterk leider, die doet wat het volk wil, maar daarbij de minderheden beschermd. dat is moeilijk. maar ik vind niet dat de mening van een minderheid belangrijker is dan de mening van de meerderheid. bekijk het eerder genoemde polen meldpunt van wilders eens: (mijn persoonlijke mening buiten gelaten) de grote massa heeft blijkbaar last van oost-europese werknemers, en geeft dat aan bij de overheid. aangezien deze mensen goedkoper kunnen werken en een lagere levensstandaard hebben, zijn ze gewilde werknemers. het gevolg is wel dat nederlanders werkloos thuis zitten. tot nu toe nog allemaal aanvaardbaar, ware het niet dat oost-europeanen geen nederlands staatsburgers zijn. ze zijn een minderheid in nederland, dus ze moeten beschermd worden. maar tegelijkertijd zijn ze geen nederlanders, en zou de overheid juist deze mensen moeten weren om nederlanders te beschermen. zie je het dilemma? dit kan alleen opgelost worden door goed leiderschap. hoe en wat laat ik even in het midden.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

22/04/2012 15:46:25
Quote Anchor link
Ik ben het een beetje zat met dat van oost-europese werknemers, die mensen willen tenminste werken. De helft van de mensen die thuis werkloos zitten willen vaak niet werken, ze zijn te lui of willen alleen maar leuk werk. Stom werk zoals in de tuinbouw enzo willen ze vaak niet.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

22/04/2012 16:20:29
Quote Anchor link
vandaar de regeling met verplicht werken. je moet verplicht solliciteren om in aanmerking te komen voor ww. dit is een manier van de overheid om het volk te beschermen (en te bezuinigen) maar deze groep mensen zou je dus als minderheid kunnen beschouwen, die dus beschermd wordt door een overheid die zij dus schijnbaar niet gekozen hebben, blijkens hun ontevredenheid.

oost europeanen willen werken, en dat vind ik goed, maar ik vind dat dat niet ten koste moet gaan van nederlands staatsburgers
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.