center images op pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jack maessen

jack maessen

16/01/2013 16:54:58
Quote Anchor link
Bij mouseover wordt een image getoond en verdwijnt bij mouseout
het gaat om het volgende script:

Het image wordt nu weergegeven op de positie van de ingestelde x en y coordinaten in script hieronder;
ik zou het graag zo hebben dat het altijd precies op midden van de pagina verschijnt.
Hoe kan ik dat realiseren?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
var ddimgtooltip={

    tiparray:function(){
        var tooltips=[]
        //define each tooltip below: tooltip[inc]=['path_to_image', 'optional desc', optional_CSS_object]
        //For desc parameter, backslash any special characters inside your text such as apotrophes ('). Example: "I\'m the king of the world"
        //For CSS object, follow the syntax: {property1:"cssvalue1", property2:"cssvalue2", etc}

        tooltips[0]=["aac.png"]
        tooltips[1]=["ai.png"]
        tooltips[2]=["avi.png"]
        tooltips[3]=["iso.png"]

        return tooltips //do not remove/change this line
    }(),


    tooltipoffsets: [200, 300], //additional x and y offset from mouse cursor for tooltips
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:17:42
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/01/2013 18:09:40
Quote Anchor link
Ik geloof op deze manier:

screenwidth = 1920;
screenheight = 1080;

imagewidth = 300;
imageheight = 150;

left: (screenwidth/2)-(imagewidth/2);
top: (screenheight/2)-(imageheight/2);
 
Jack maessen

jack maessen

16/01/2013 22:08:31
Quote Anchor link
ik heb het al opgelost:
de tooltipoffsets heb ik verwijderd en ik heb in de css een classe .ddimgtooltip gemaakt met top, bottom, left en right allemaal op 50%
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.