Character "$" is not allowed in prolog

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John De Zon

John De Zon

13/03/2016 11:43:40
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Ik probeer om een mail te sturen met php maar ik krijg alleen platte tekst aan (met html code!).
Ik heb het dan door de W3C Markup Validator gehaald en ik krijg 3 errors:

Validation Output: 3 Errors

Error Line 1, Column 9: character "$" not allowed in prolog
$message = '<html><body>';

Error Line 6, Column 9: character "$" not allowed in prolog
$message .= "<p>Subject: ".$_POST['subject']."</p>";

Error Line 9, Column 38: end of document in prolog
$message .= '</html></body>';

This error may appear when the validator receives an empty document. Please make sure that the document you are uploading is not empty, and report any discrepancy.

Mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
        $message = '<html><body>';
        $message .= "<p>Dear,</p>";
        $message .= "<p>".$_POST['uname']." wants support!</p>";
        $message .= "<p>Username: ".$_POST['uname']."</p>";
        $message .= "<p>Mail: ".$_POST['mail']."</p>";
        $message .= "<p>Subject: ".$_POST['subject']."</p>";
        $message .= '<br />';
        $message .= "<p><b>Message:</b></p><p>".$_POST['message']."</p>";
        $message .= '</html></body>';


Met vriendelijke groet
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 03:20:08
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2016 11:54:11
Quote Anchor link
Je kan geen php door de validator halen.
 
John De Zon

John De Zon

13/03/2016 12:09:04
Quote Anchor link
Oeps! Wat is er dan wel fout?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/03/2016 12:12:52
Quote Anchor link
Eerst php uitvoeren en dan de verkregen html in de validator stoppen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.