Chat script op bestaande website met bestaande database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Casper Derks

Casper Derks

16/08/2014 22:48:00
Quote Anchor link
Hallo,

Wij hebben een bestaande website (nu nog www.photocomm.nl)

Deze hebben wij verhuist (zijn nog druk bezig) en wij hebben een chatscript aangekocht (cometchat) dit script dient gekoppeld te worden met de huidige database zodat deze de gebruikers en huidige inlogstatus kan zien. Ik heb volgens de installatiehandleiding het een en ander ingevuld van de database maar helaas kom ik vast te zitten bij "getuserid"

Het chatscript moet weten of de gebruiker is ingelogd of niet (zoals ik het zie)

http://www.cometchat.com/documentation/installing-cometchat/custom-coded-site/php-site/
Bovenstaande is hetgeen wat er gedaan moet worden. Is er iemand die misschien wil meekijken en eventueel ideeen heeft?

Met vriendelijke groet,

Casper
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:23:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2014 23:38:24
Quote Anchor link
Hoe werkt je bestaande inlog-systeem? Waar wordt die userID onthouden?
 
Casper Derks

Casper Derks

16/08/2014 23:42:28
Quote Anchor link
Dat is dus iets waar ik niet helemaal uitkom... Zal morgen even een stukje posten waarvan ik denk waar ik moet zoeken :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/08/2014 23:46:37
Quote Anchor link
Laat dan maar eens het stukje zien die uitgevoerd wordt als ze inloggen. Dan kunnen we verder kijken.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

17/08/2014 00:12:03
Quote Anchor link
je kunt toch de bestaande "user" tabel aanpassen om de standaart van cometchat te krijgen ?
 
Casper Derks

Casper Derks

17/08/2014 14:22:35
Quote Anchor link
Hierbij post ik het stukje wat ik moet invullen/aanpassen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
/* FUNCTIONS */

function getUserID() {
    $userid = 0;    
    if (!empty($_SESSION['basedata']) && $_SESSION['basedata'] != 'null') {
        $_REQUEST['basedata'] = $_SESSION['basedata'];
    }

    
    if (!empty($_REQUEST['basedata'])) {
    
        if (function_exists('mcrypt_encrypt')) {
            $key = KEY_A.KEY_B.KEY_C;
            $uid = rtrim(mcrypt_decrypt(MCRYPT_RIJNDAEL_256, md5($key), base64_decode($_REQUEST['basedata']), MCRYPT_MODE_CBC, md5(md5($key))), "\0");
            if (intval($uid) > 0) {
                $userid = $uid;
            }
        }
else {
            $userid = $_REQUEST['basedata'];
        }
    }

    if (!empty($_SESSION['userid'])) {
        $userid = $_SESSION['userid'];
    }

    
    $userid = intval($userid);
    return $userid;
}

?>


en het stukje waar ik het uit zou moeten halen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
<?php
require_once( '_inc.php' );

//Variables
include( '_variables.php' );

header( 'Content-type: text/html; charset=utf-8' );

ob_start();

$head_title[] = 'Sign In';

//$callback_url = MK_Utility::serverUrl( 'sign-in.php' );
$callback_url = MK_Utility::serverUrl( 'index.php' );

if ( $user->isAuthorized() ) { // If the user is already logged in then return them to the homepage
    //header('Location: '.MK_Utility::serverUrl('/'), true, 302);

    echo 'You are signed in. Please wait...';
    exit;
}


if ( $config->site->yahoo->login && $platform === 'yahoo' ) { // If the user clicked the 'sign in with Yahoo' link
    
} elseif ( $config->site->windowslive->login && $platform === 'windowslive' ) { // If the user clicked the 'sign in with Windows Live' link
    
} elseif ( $config->site->facebook->login && $platform === 'facebook' ) { // If the user clicked the 'sign in with Facebook' link
    
    $config          = MK_Config::getInstance();
    $facebook_return = MK_Utility::serverUrl( '/' );
    //$facebook_return = $callback_url;
    $facebook_url    = $config->facebook->getLoginUrl( array(
         'redirect_uri' => $facebook_return,
        //'redirect_uri' => $facebook_return,
        'scope' => 'email,user_photos'
    ) );
    //echo $facebook_url;
    header( 'Location: ' . $facebook_url, true, 302 );
    exit;
    
}
elseif ( $config->site->twitter->login && $platform === 'twitter' && empty( $session->registration_details ) ) { // If the user clicked the 'sign in with Twitter' link
    
    $config = MK_Config::getInstance();
    
    $callback_url = MK_Utility::serverUrl( 'sign-in.php?platform=twitter' );
    
    $twitter_request_token = $config->twitter->getRequestToken( $callback_url );
    
    $session->twitter_oauth_token        = $twitter_request_token['oauth_token'];
    $session->twitter_oauth_token_secret = $twitter_request_token['oauth_token_secret'];
    
    $twitter_url = $config->twitter->getAuthorizeURL( $session->twitter_oauth_token );
    
    header( 'Location: ' . $twitter_url, true, 302 );
    exit;
    
}
elseif ( $config->site->google->login && $platform === 'google' ) { // If the user clicked the 'sign in with Google' link
    
    
    
    
} elseif ( $platform === 'core' ) { // User is logging in with their site account
    unset( $session->registration_details );
}


$user_module  = MK_RecordModuleManager::getFromType( 'user' );
$field_module = MK_RecordModuleManager::getFromType( 'module_field' );
$criteria     = array(
     array(
         'field' => 'module',
        'value' => $user_module->getId()
    ),

    array(
         'field' => 'name',
        'value' => 'email'
    )
);


$user_email_field = $field_module->searchRecords( $criteria );
$user_email_field = array_pop( $user_email_field );



if ( !empty( $session->registration_details ) ) {
    $body_class[] = 'narrow';
    
    $user_details = unserialize( $session->registration_details );
    $settings     = array(
         'attributes' => array(
             'class' => 'clear-fix standard standard-narrow',
            'action' => 'sign-in.php'
        )
    );

    
    if ( !empty( $user_details['twitter_id'] ) ) { //Returned from twitter.
        
?>

        <h3>Twitter Sign In</h3>
<?php
    }
?>

    <p>Simply enter your email address to complete the sign-in process!</p>
<?php
    $structure
= array(
         'email' => array(
             'label' => 'Email',
            'validation' => array(
                 'email' => array(),
                'instance' => array(),
                'unique' => array(
                     null,
                    $user_email_field,
                    $user_module
                )
            )
        )
    );

    
    $complete_field = array(
         'type' => 'submit',
        'attributes' => array(
             'value' => 'Complete Sign In'
        )
    );

    
    if ( !empty( $user_details['twitter_id'] ) ) {
        $structure['twitter'] = $complete_field;
    }

    
    $structure['cancel'] = array(
         'type' => 'submit',
        'attributes' => array(
             'value' => 'Cancel Sign-In',
            'class' => 'button-red'
        )
    );

    
    $form = new MK_Form( $structure, $settings );
    
    if ( $form->isSubmitted() && $form->getField( 'cancel' )->getValue() ) {
        header( 'Location: ' . MK_Utility::serverUrl( 'sign-in.php?platform=core' ), true, 302 );
        exit;
    }

    
    if ( $form->isSuccessful() ) {
        $user_details['email']         = $form->getField( 'email' )->getValue();
        $session->registration_details = serialize( $user_details );
        
        header( 'Location: ' . MK_Utility::serverUrl( 'index.php' ), true, 302 );
        
        exit;
    }
else {
        print $form->render();
    }
}
else {
    $settings_login = array(
         'attributes' => array(
             'class' => 'clear-fix standard standard-right social'
        )
    );

    
    $structure_login = array();
    
    
    if ( $config->site->facebook->login ) {
        $structure_login['facebook'] = array(
             'fieldset' => 'Social-SignUp',
            'type' => 'link',
            'text' => '',
            'icon' => '<span class="socicon socicon-facebook"></span>',
            'attributes' => array(
                 'href' => 'sign-in.php?platform=facebook',
                'class' => 'btn-social facebook-btn',
                'target' => "_parent"
            )
        );
    }

    
    
    if ( $config->site->twitter->login ) {
        $structure_login['twitter'] = array(
             'fieldset' => 'Social-SignUp',
            'type' => 'link',
            'text' => '',
            'icon' => '<span class="socicon socicon-twitter"></span>',
            'attributes' => array(
                 'href' => 'sign-in.php?platform=twitter',
                'class' => 'btn-social twitter-btn',
                'target' => "_parent"
            )
        );
    }

    
    if ( $config->site->linkedin->login ) {
        $structure_login['linkedin'] = array(
             'fieldset' => 'Social-SignUp',
            'type' => 'link',
            'text' => '',
            'icon' => '<span class="socicon socicon-linkedin"></span>',
            'attributes' => array(
                 'href' => 'sign-in.php?platform=linkedin',
                'class' => 'btn-social linkedin-btn',
                'target' => "_parent"
            )
        );
    }

    
    if ( $config->site->windowslive->login ) {
        $structure_login['windowslive'] = array(
             'fieldset' => 'Social-SignUp',
            'type' => 'link',
            'text' => '',
            'icon' => '<span class="socicon socicon-windows"></span>',
            'attributes' => array(
                 'href' => 'sign-in.php?platform=windowslive',
                'class' => 'btn-social  windowslive-btn',
                'target' => "_parent"
            )
        );
    }

    
    if ( $config->site->yahoo->login ) {
        $structure_login['yahoo'] = array(
             'fieldset' => 'Social-SignUp',
            'type' => 'link',
            'text' => '',
            'icon' => '<span class="socicon socicon-yahoo"></span>',
            'attributes' => array(
                 'href' => 'sign-in.php?platform=yahoo',
                'class' => 'btn-social yahoo-btn',
                'target' => "_parent"
            )
        );
    }

    
    if ( $config->site->google->login ) {
        $structure_login['google'] = array(
             'fieldset' => 'Social-SignUp',
            'type' => 'link',
            'text' => '',
            'icon' => '<span class="socicon socicon-google"></span>',
            'attributes' => array(
                 'href' => 'sign-in.php?platform=google',
                'class' => 'btn-social google-btn',
                'target' => "_parent"
            )
        );
    }

    
    $settings = array(
         'attributes' => array(
             'class' => 'clear-fix standard standard-' . ( count( $structure_login ) > 0 ? 'left' : 'full' )
        )
    );

    
    $structure = array(
         'email' => array(
            //'label' => 'Email',
             'fieldset' => 'Sign In',
            'validation' => array(
                 'email' => array(),
                'instance' => array ()
            ),

            'attributes' => array(
                 'placeholder' => 'Email Address'
            )
        ),

        'password' => array(
            //'label' => 'Password',
             'fieldset' => 'Sign In',
            'validation' => array(
                 'instance' => array()
            ),

            'attributes' => array(
                 'type' => 'password',
                'placeholder' => 'Password'
            )
        ),

        'login' => array(
             'type' => 'submit',
            'fieldset' => 'Sign In',
            'attributes' => array(
                 'value' => 'Sign in',
                'class' => 'btn-normal btn-primary'
            )
        ),

        'forgotten-password' => array(
             'type' => 'link',
            'fieldset' => 'Other',
            'text' => 'Forgotten Password?',
            'attributes' => array(
                 'href' => 'forgotten-password.php',
                'class' => 'sign-up'
            )
        ),

        'signup' => array(
             'type' => 'link',
            'fieldset' => 'Other',
            'text' => 'Sign up for an Account',
            'attributes' => array(
                 'href' => '#',
                'class' => 'sign-up sign-in'
            )
        )
    );

    
    $form = new MK_Form( $structure, $settings );
    
    if ( $form->isSuccessful() ) {
        $user = MK_Authorizer::authorizeByEmailPass( $form->getField( 'email' )->getValue(), $form->getField( 'password' )->getValue() );
        
        if ( $user->isAuthorized() ) {
            $session->login = $user->getId();
            $cookie->set( 'login', $user->getId(), $config->site->user_timeout );
            
            if ( !$redirect = $config->extensions->core->login_url ) {
                $redirect = $logical_redirect;
            }

            
            
            echo '<script type="text/JavaScript"> setTimeout("top.location.href = \'index.php\';",0); </script>';
            //Will be added for next version. Nicer message.
           // $login_success = '<div class="notice-header success-header">Awesome, You\'re Signed In!</div><p class="alert alert-success">We\'re sending you back to the home page.</p>'
           // $login_success .= '<script type="text/JavaScript"> setTimeout("top.location.href = '\index.php\';",1500); </script>'

        
            exit;
        }
else {
            $form->getField( 'email' )->getValidator()->addError( 'This username and password combination does not match our records. Please try again.' );
        }
    }

    
    
    if ( count( $structure_login ) > 0 ) {
        echo '<div class="notice-header">Use a social network</div>';
        $login_form = new MK_Form( $structure_login, $settings_login );
        print $login_form->render();
        echo '<div class="notice-header">OR USE OLD SKOOL</div>';
    }
else {
        echo '<div class="notice-header">OLD SKOOL LOGIN</div>';
    }

    
    print $form->render();
    
}


$output = ob_get_contents();

ob_end_clean(); ?>


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]> <html class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"> <![endif]-->
<!--[if IE 7]>    <html class="no-js lt-ie9 lt-ie8"> <![endif]-->
<!--[if IE 8]>    <html class="no-js lt-ie9"> <![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--> <html class="no-js"> <!--<![endif]-->
    <head>
        <base href="<?php echo $config->site->url; ?>">
        <meta charset="utf-8">
        <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1">
        <meta name="robots" content="noindex">
        <title><?php echo implode(' / ', $head_title); ?></title>
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/vendor/entypo.css">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/vendor/socicon.css">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css">
        <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"></script>
        <script>window.jQuery || document.write('<script src="js/vendor/jquery-1.10.1.min.js"><\/script>')</script>
        <script src="js/vendor/modernizr.custom.min.js"></script>
        <script src="js/modal.js"></script>
        <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function() {
        
            var ModalContainer = '.sign-in-container';
            var ModalInnerContainer = 'body';
            
            setNewHeight2(ModalContainer, ModalInnerContainer, '#SignInFrame');
        
            $('.sign-in').bind('click',function(e) {
                e.preventDefault();
                parent.$("span[data-modal='modal-sign-up']", window.parent.document).click();  
            });
        
        });
        
    </script>
  </head>
  <body class="modal-body modal-sign-in">
    
  <?php echo $output; ?>
  
  </body>
</html>
Gewijzigd op 17/08/2014 14:54:17 door - Ariën -
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

17/08/2014 14:34:15
Quote Anchor link
Kun je de gebruiker tabel data uit phpmyadmin hier neerzetten ?
 
Casper Derks

Casper Derks

17/08/2014 14:38:51
Quote Anchor link
Hoe kan ik dat het beste doen hier? Zodat het nog wel overzichtelijk blijft. Moet ik de "verkennen" of "structuur" plaatsen.
Gewijzigd op 17/08/2014 14:40:38 door Casper Derks
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

17/08/2014 14:49:08
Quote Anchor link
structuur is makkelijkste
 
Casper Derks

Casper Derks

17/08/2014 14:50:12
Quote Anchor link
# Naam Type Collatie Attributen Leeg Standaardwaarde Extra Actie
1 id int(16) Nee Geen AUTO_INCREMENT Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

2 email varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

3 email_verified tinyint(1) Nee 0 Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

4 password varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

5 last_login timestamp Nee 0000-00-00 00:00:00 Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

6 gender varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

7 date_of_birth date Nee 0000-00-00 Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

8 website varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

9 facebook_url varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

10 twitter_url varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

11 about text utf8_unicode_ci Nee Geen Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

12 lastip varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

13 group bigint(32) UNSIGNED Nee 0 Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

14 avatar varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

15 date_registered timestamp Nee 0000-00-00 00:00:00 Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

16 display_name varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

17 temporary_password varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

18 facebook_id varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

19 twitter_id varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

20 linkedin_id varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

21 yahoo_id varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

22 windows_live_id varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

23 google_id varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

24 type bigint(32) UNSIGNED Nee 0 Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

25 category bigint(32) UNSIGNED Nee 0 Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

26 occupation varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

27 kickstarter_url varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

28 demo_reel_url varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

29 linkedin_url varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

30 skills text utf8_unicode_ci Nee Geen Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

31 software text utf8_unicode_ci Nee Geen Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

32 other_urls text utf8_unicode_ci Nee Geen Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

33 years_of_experience varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

34 google_url varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

35 resume_file varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

36 resume_url varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

37 username varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

38 email_public tinyint(1) Nee 0 Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

39 Hardware varchar(255) utf8_unicode_ci Nee Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden

40 news text utf8_unicode_ci Nee Geen Veranderen Veranderen Verwijderen Verwijderen

Primaire sleutel Primaire sleutel
Unieke waarde Unieke waarde
Index Index
Ruimtelijk Ruimtelijk
Volledige tekst Volledige tekst
Onderscheidbare waarden Onderscheidbare waarden
 

17/08/2014 14:52:09
Quote Anchor link
Zet het eventjes netjes in een PasteBin zodat je niet 1000 meters lange pagina's krijgt.
http://pastebin.com/pbuKef7B
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

17/08/2014 14:54:04
Quote Anchor link
Thanks rick, daar heb ik wat meer aan :P
@casper er is ook een export functie in phpmyadmin is makkelijker te gebruiken
 
Casper Derks

Casper Derks

17/08/2014 14:55:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/08/2014 14:56:21
Quote Anchor link
Zoals Wouter zegt, gebruik de export-functie van PhpMyAdmin om een makkelijk leesbare 'dump' te maken van je structuur. Gefingeerde data van een enkele of paar records is ook wel handig.

Bij voorkeur niet op Pastebin, omdat relevante code prima in dit topic kan.
Gewijzigd op 17/08/2014 14:58:37 door - Ariën -
 
Casper Derks

Casper Derks

17/08/2014 14:57:57
Quote Anchor link
Sorry dat ik het zo niet netjes heb neergezet, zal er volgende keer beter op letten:-)
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

17/08/2014 14:58:06
Quote Anchor link
@casper Je kunt heel snel en gemakkelijk gebruik maken van cometchat
voor deze wijzigingen in :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
define('DB_SERVER','localhost');
define('DB_PORT','3306');
define('DB_USERNAME','root');
define('DB_PASSWORD','password');
define('DB_NAME','databasename');
define('TABLE_PREFIX','');
define('DB_USERTABLE','NAAM VAN JE GEBRUIKER TABEL');
define('DB_USERTABLE_NAME','display_name');
define('DB_USERTABLE_USERID','id');
define('DB_AVATARTABLE'," ");
define('DB_AVATARFIELD'," ".TABLE_PREFIX.DB_USERTABLE.".".DB_USERTABLE_USERID." ");
?>


Dit was het bestand intergration.php van cometchat zoals in de docs staat.
Ook even je DB_* aanpassen naar de correcte informatie ;)
Gewijzigd op 17/08/2014 14:59:14 door Wouter Van Marrum
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/08/2014 14:58:48
Quote Anchor link
Verder bedoelen we een EXPORT met SQL-queries, geen copy/paste van je phpmyadmin.

@Wouter, maar hij moet wel weten waar de UserID wordt opgeslagen voor de user die ingelogd is. Dus alleen dit aanpassen lijkt me niet voldoende.
Gewijzigd op 17/08/2014 15:05:35 door - Ariën -
 
Casper Derks

Casper Derks

17/08/2014 15:04:06
Quote Anchor link
Als ik deze gegevens invul, krijg ik netjes een balkje onder op de website, maar helaas geeft deze dan aan dat ik mij moet aanmelden.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

17/08/2014 15:06:40
Quote Anchor link
Misschien even uitloggen cookies verwijderen ect en opnieuw probreren ? ( ben niet bekend met cometchat )
 
Casper Derks

Casper Derks

17/08/2014 15:09:13
Quote Anchor link
Helaas heeft dat ook geen zin. Volgens mij zit het ergens in de verificatie of een user is ingelogd of niet. Maar dat snap io niet helemaal. Kan ii anders de complete bestanden ergens plaatsen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/08/2014 15:13:05
Quote Anchor link
Log eens in in je losse inlogsysteem die je wilt koppelen aan je chat-script.

Kan je niet met deze code eens kijken welke data er in je sessie/cookie staat?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
echo "<pre>".print_r($_SESSION,1)."</pre>";
?>


en:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($_COOKIE,1)."</pre>";
?>

Als er een gebruikers ID er tussen staat, dan hebben we meteen een speerpunt om te kunnen gebruiken.

edit: ,1 toegevoegd
Gewijzigd op 17/08/2014 15:13:51 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.