Checkbox check all

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis meijer

dennis meijer

06/06/2011 17:10:45
Quote Anchor link
mensen,

de vorige vraag is opgelost maar heb nog een vraag.

Ik haal waardes uit een database en die laat ik in een checkbox komen...

Nu heb ik 1 checkbox die ervoor zorgt dat je alle checkboxen kun selecten of unselecten...

Dit werkt allemaal prima alleen verderop in de form heb ik nog 1 checkbox en ik wil dat die niet word gechecked of geunchecked als je dat bij de rest doet...

Weet iemand hoe ik dat voor elkaar krijg?

Dit is mijn relevante code het gaat om startpagina en algemene voorwaarden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<script type="text/javascript" language="javascript">
function check_all(iam)
{
    var node_list = document.getElementsByTagName('input');
    for (var i = 0; i < node_list.length; i++)
    {
        var node = node_list[i];
        if (node.getAttribute('type') == 'checkbox')
        {
               if (iam.checked == 1)
                       {
                              node.checked = 1;
                       }
            else
                       {
                  node.checked = 0;
                       }
        }
    }
}
</script>
 <?php
                    if (isset($_POST['Categorie']) && $_POST['Categorie'] != '')
                    {

                        
                        $q_Categorie_id = mysql_query("SELECT * FROM categorieen WHERE CategorieNaam = '".$_POST['Categorie']."' ");
                        $Categorie_id = mysql_fetch_object($q_Categorie_id);
                        $q_Startpaginas = mysql_query("SELECT * FROM startpaginas WHERE Categorie_id = '".$Categorie_id->Categorie_id."'");
                        
                        while ($Startpaginas = mysql_fetch_object($q_Startpaginas))
                        {

                            
                            echo '<tr>';
                            
                            echo '<td>';
                            
                            echo '<input type="checkbox" checked=checked name="StartpaginaNaam[]" value="'.$Startpaginas->StartpaginaNaam.'" />'.$Startpaginas->StartpaginaNaam;
                            
                            echo '</td>';
                  
                            echo '</tr>';
                            
                        }

                        
                        echo '<tr><td><input type="checkbox" onClick="check_all(this)">&nbsp; Check/Uncheck all</td></tr>';
                        
                    }

                
                ?>

                
                <tr>
                
                    <td>Ik accepteer de algemene voorwaarden</td>
                    <td><input type="checkbox" name="Voorwaarden" /></td>
                    
                </tr>
                
Gewijzigd op 06/06/2011 17:35:12 door Dennis meijer
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:29:01
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

06/06/2011 18:24:50
Quote Anchor link
geef 'm een id, en check vóór iam.checked == 1 if(iam.id == 'id')??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.