Checkbox error weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »
Robert joon

Robert joon

30/05/2008 16:05:00
Quote Anchor link
Mensen,

Ik heb een invul veld gemaakt in html.

Nu heb ik 2 checkboxen toegevoegd, en deze lees ik uit middels php.

mijn checkboxes zijn:


Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<input name="acties" type="checkbox" value="true" />
<input name="voorwaarden" type="checkbox" value="true" />

en dit is het uitlees code:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

 if (isset($_POST["form_submitted"]))
 {

  $name = $_POST['name'];
  $tel = $_POST['tel'];
  $email = $_POST['email'];
  $school = $_POST['school'];
  $plaats = $_POST['plaats'];
  $klas = $_POST['klas'];
  $text = $_POST['text'];
  $acties = $_POST['acties'];
  $voorwaarden = $_POST['voorwaarden'];

?>


en

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

  if (empty($errors))
   {

    $text = stripslashes($text);
    if ($name != "") $mail_name=$name; else $mail_name="geen naam";
    if ($tel != "") $mail_tel=$tel; else $mail_tel="geen tel.";
    if ($email != "") $mail_email = $email; else $mail_email = "[email protected]";
    if ($school != "") $mail_school=$school; else $mail_school="geen school";
    if ($plaats != "") $mail_plaasts = $plaats; else $mail_plaats = "geen plaats";
    if ($klas != "") $mail_klas = $klas; else $mail_klas = "geen klas";
    if ($acties != "") $mail_acties = $acties; else $mail_acties = "geen info andere acties";
    if ($voorwaarden != "") $mail_voorwaarden = $voorwaarden; else $mail_voorwaarden = "niet accoord";
        
?>


en

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

      // Mail-Text:
      $mail_header .= "--".$boundary;
      $mail_header .= "\nContent-Type: text/plain";
      $mail_header .= "\nContent-Transfer-Encoding: 8bit";
      $mail_header .= "\n\nNaam: ".$name;
      $mail_header .= "\n\nTel: ".$tel;
      $mail_header .= "\n\nEmail: ".$email;
      $mail_header .= "\n\nSchool: ".$school;
      $mail_header .= "\n\nPlaats school : ".$plaats;
      $mail_header .= "\n\nKlas: ".$klas;
      $mail_header .= "\n\nActies: ".$acties;
      $mail_header .= "\n\nVoorwaarden: ".$voorwaarden;
  ?>


kan iemand mij uitleggen hoe ik kan zorgen dat als de algemene voorwaarden NIET is aangevinkt ik een error kan laten zien achter de tekst algemene voorwaarden en dus het formulier NIET kan worden verzonden ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert joon
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:11:13
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

30/05/2008 16:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

if(!isset($_POST['voorwaarden']))
{

    echo 'U moet de algemene voorwaarden accepteren';
}

else
{

// rest

}
?>
 
Robert joon

Robert joon

30/05/2008 16:12:00
Quote Anchor link
Zo thanx, dat is snel !

Maar hoe combineer ik dat met wat ik nu heb dan ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

if (isset($_POST["form_submitted"]))
 {

  $name = $_POST['name'];
  $tel = $_POST['tel'];
  $email = $_POST['email'];
  $school = $_POST['school'];
  $plaats = $_POST['plaats'];
  $klas = $_POST['klas'];
  $text = $_POST['text'];
  $acties = $_POST['acties'];
  $voorwaarden = $_POST['voorwaarden'];
[
/code]
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert joon
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

30/05/2008 16:14:00
Quote Anchor link
je code tussen phptags zetten voor mooie kleurtjes en code voor een gewoon kader.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
- SanThe -

- SanThe -

30/05/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Pas je script even aan en gebruik en tags om je code heen. Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Robert joon

Robert joon

30/05/2008 16:22:00
Quote Anchor link
Ok heb het leesbaar gemaakt :)

Kan iemand mij nu nog uitleggen hoe ik het stukje code wat jurgen voorstelde toe kan voegen aan mijn script ?

alvast bedankt :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

30/05/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

if (isset($_POST["form_submitted"]))
 {

    if(!isset($_POST['voorwaarden']))
    {

        echo 'U moet de algemene voorwaarden accepteren';
    }

    else
    {
       $name = $_POST['name'];
       $tel = $_POST['tel'];
       $email = $_POST['email'];
       $school = $_POST['school'];
       $plaats = $_POST['plaats'];
       $klas = $_POST['klas'];
       $text = $_POST['text'];
       $acties = $_POST['acties'];
       $voorwaarden = $_POST['voorwaarden'];
  
        //rest
    }

?>
 
Scrptr

Scrptr

30/05/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Net te laat overigens zou ik niet gebruik maken van isset($_POST["form_submitted"]. $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' doet het zelfde.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Robert joon

Robert joon

30/05/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je dat Scrptr ?

Want als ik de code in van 2 berichten hierboven gebruik krijg ik een blanco pagina, er word dus niets weergegeven.

moet ik anders even de HELE code posten (180 regels) ?

Alvast bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

30/05/2008 17:08:00
Quote Anchor link
Robert schreef op 30.05.2008 17:06:
Want als ik de code in van 2 berichten hierboven gebruik krijg ik een blanco pagina, er word dus niets weergegeven.

Daar moet de eerste if() nog worden afgesloten. Dus helemaal onderaan moet nog een } komen.
 
Robert joon

Robert joon

30/05/2008 17:17:00
Quote Anchor link
Heb ik gedaan en op de plaats van //rest staat de rest van mijn code.

voor de zekerheid zet ik de gehele code toch maar even hier neer :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
<?php
// Your e-mail adress:
$mailto = "[email protected]";

# Maximum size of attachment in bytes:
$max_attach_size = 500000;

?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<head>
<title>Formmailer</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<link rel="stylesheet" href="popupstijl.css" type="text/css" />

</head>
<body background="img/popup_schoolfeest.jpg"><br /><br /><br /><br /><br /><br /><?php


if (isset($_POST["form_submitted"]))
 {

    if(!isset($_POST['voorwaarden']))
    {

        echo 'U moet de algemene voorwaarden accepteren';
    }

    else
    {
       $name = $_POST['name'];
       $tel = $_POST['tel'];
       $email = $_POST['email'];
       $school = $_POST['school'];
       $plaats = $_POST['plaats'];
       $klas = $_POST['klas'];
       $text = $_POST['text'];
       $acties = $_POST['acties'];
       $voorwaarden = $_POST['voorwaarden'];


  unset($errors);
  if ($email != "" and !preg_match("/^[^@]+@.+\.\D{2,5}$/", $email)) $errors[] = "e-mail address lijkt incorrect";
  if ($_FILES['probe']['size'] > $max_attach_size) $errors[] = "Bijlage is te groot(".number_format($_FILES['probe']['size']/1000,0,",","")." KB) - maximum size: ".number_format($max_attach_size/1000,0,",","")." KB";

  if (empty($errors))
   {

    $text = stripslashes($text);
    if ($name != "") $mail_name=$name; else $mail_name="geen naam";
    if ($tel != "") $mail_tel=$tel; else $mail_tel="geen tel.";
    if ($email != "") $mail_email = $email; else $mail_email = "[email protected]";
    if ($school != "") $mail_school=$school; else $mail_school="geen school";
    if ($plaats != "") $mail_plaasts = $plaats; else $mail_plaats = "geen plaats";
    if ($klas != "") $mail_klas = $klas; else $mail_klas = "geen klas";
    if ($acties != "") $mail_acties = $acties; else $mail_acties = "geen info andere acties";
    if ($voorwaarden != "") $mail_voorwaarden = $voorwaarden; else $mail_voorwaarden = "niet accoord";
        
    $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

    // if attachment, MIME-Mail:
    if (isset($_FILES['probe']['name']) && trim($_FILES['probe']['name']) != "")
     {

      // read and encode file:
      $datei_content = fread(fopen($_FILES['probe']['tmp_name'],"r"),filesize($_FILES['probe']['tmp_name']));
      $datei_content = chunk_split(base64_encode($datei_content),76,"\n");
      // Boundary:
      $boundary = md5(uniqid(rand()));
      // Mail-Header:
      $mail_header = "From: ".$mail_name." <".$mail_email.">\n";
      $mail_header .= "X-Sender-IP: ".$ip."\n";
      $mail_header .= "MIME-Version: 1.0\n";
      $mail_header .= "Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"".$boundary."\"\n";
      $mail_header .= "This is a multi-part message in MIME format.\n";
      // Mail-Text:
      $mail_header .= "--".$boundary;
      $mail_header .= "\nContent-Type: text/plain";
      $mail_header .= "\nContent-Transfer-Encoding: 8bit";
      $mail_header .= "\n\nNaam: ".$name;
      $mail_header .= "\n\nTel: ".$tel;
      $mail_header .= "\n\nEmail: ".$email;
      $mail_header .= "\n\nSchool: ".$school;
      $mail_header .= "\n\nPlaats school : ".$plaats;
      $mail_header .= "\n\nKlas: ".$klas;
      $mail_header .= "\n\nActies: ".$acties;
      $mail_header .= "\n\nVoorwaarden: ".$voorwaarden;
      // Attachment:
      $mail_header .= "\n--".$boundary;
      $mail_header .= "\nContent-Type: ".$_FILES['probe']['type']."; name=\"".$_FILES['probe']['name']."\"";
      $mail_header .= "\nContent-Transfer-Encoding: base64";
      $mail_header .= "\nContent-Disposition: attachment; filename=\"".$_FILES['probe']['name']."\"";
      $mail_header .= "\n\n".$datei_content;
      // End:
      $mail_header .= "\n--".$boundary."--";
      // Sende E-Mail und gebe Fehler bzw. Bestaetigung aus
      if (@mail($mailto,$mail_subject,"",$mail_header)) $sent = true; else $errors[] = "no connection to the mailserver - please try again later";
     }

    // no attachment, normal E-mail:
    else
     {
      $mail_header = "From: ".$mail_name." <".$mail_email.">\n";
      $mail_header .= "X-Sender-IP: $ip\n";
      $mail_header .= "Content-Type: text/plain";
      if (@mail($mailto,$mail_subject,$text,$mail_header)) $sent = true; else $errors[] = "no connection to the mailserver - please try again later";
     }


    // copy to sender:
    if (isset($sent) && isset($email) && $email != "" && isset($_POST['copy']))
     {

      if (isset($_FILES['probe']['name']) && trim($_FILES['probe']['name']) != "") $copy_mail_text = "Copy of the e-mail:\n\n".$text."\n\nAttachment: ".$_FILES['probe']['name']; else $copy_mail_text = "Copy of the e-mail:\n\n".$text;
      $header= "From: ".$mailto."\n";
      $header .= "X-Sender-IP: ".$ip."\n";
      $header .= "Content-Type: text/plain";
      @
mail($email, $mail_subject, $copy_mail_text, $header);
     }
   }
 }


if (empty($sent))
 {

  if(isset($errors))
   {

    ?>
</font><p class="caution"><font color="#FFFFFF">Error:</font></p><ul>
    <font color="#FFFFFF"><?php foreach($errors as $f) { ?></font><li>
    <font color="#FFFFFF"><?php echo $f; ?></li><?php } ?></font></ul>
<font color="#FFFFFF"><br /><?php
   }

  ?>
</font><form method="post" action="<?php echo basename($_SERVER["PHP_SELF"]); ?>" enctype="multipart/form-data"><div class="formulier">
  <p><font color="#ec008c"><span class="style2"><font face="Verdana" size="2">
    Naam</font></span><font face="Verdana" size="2"><span class="style2">:</span><br />
    </font>
    </font><font color="#ec008c">
    <input name="name" value="<?php if (isset($name)) echo htmlentities(stripslashes($name)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; border: 1px dashed #000000" />
    <font face="Verdana" size="2">
    <br />
    <span class="style2">Telefoon:</span><br />
    </font>
    </font><font color="#ec008c">
    <input name="tel" value="<?php if (isset($tel)) echo htmlentities(stripslashes($tel)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; border: 1px dashed #000000" />
    <font face="Verdana" size="2">
    <br />
    <span class="style2">E-mail:</span><br />
    </font>
    </font><font color="#ec008c">
    <input name="email" value="<?php if (isset($email)) echo htmlentities(stripslashes($email)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; border: 1px dashed #000000" />
    <font face="Verdana" size="2">
    <br />
    <span class="style2">School:</span><br />
    </font>
    </font><font color="#ec008c">
    <input name="school" value="<?php if (isset($school)) echo htmlentities(stripslashes($school)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; border: 1px dashed #000000" />
    <font face="Verdana" size="2"><br />
    <span class="style2">Plaatst School:</span><br />
    </font>
    </font><font color="#ec008c">
    <input name="plaats" value="<?php if (isset($plaats)) echo htmlentities(stripslashes($plaats)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; border: 1px dashed #000000" />
    <font face="Verdana" size="2"><br />
    <span class="style2">Klas:</span><br />
    </font>
    </font><font color="#ec008c">
    <input name="klas" value="<?php if (isset($klas)) echo htmlentities(stripslashes($klas)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; border: 1px dashed #000000" />
<font face="Verdana" size="2">
    <br />
    <span class="style2">Bijlagen:</span><br />
    </font>
    </font><font color="#ec008c">
    <input type="file" name="probe" value="<?php if (isset($_POST['probe'])) echo htmlentities(stripslashes($_POST['probe'])); else echo ""; ?>" size="16" style="font-family: Verdana; border: 1px dashed #000000"/>
    </font>
  </p>
  </p>
  <p><font face="Verdana"><font color="#ec008c"><input name="acties" type="checkbox" value="true" />
  </font><font size="2" color="#ec008c">
    <span class="style2">Hou me op de hoogte van acties</span><br /><br /> </font></font>
    
    <p><font face="Verdana"><font color="#ec008c"><input name="voorwaarden" type="checkbox" value="true" />
    </font><font size="2" color="#ec008c">
    <span class="style2">Ik ga accoord met de actievoorwaarden</span><br /><br /> </font></font>
    
    <font color="#ec008c">
    <input type="submit" name="form_submitted" value="OK - Verzenden" style="font-family: Verdana; border: 1px dashed #000000" /></font><font face="Verdana" size="2" color="#FFFFFF">
    </font> </p>
  </div>

</form><font color="#FFFFFF"><?php
 }
else
 {
  if (empty($email)) { ?>
</font></font><font color="#FFFFFF"> </font>
<p><font color="#FFFFFF"><b><font face="Verdana" size="1">Bedankt</font></b><font size="1" face="Verdana"><b>!</b><br />
Je foto is met succes verzonden. wij zullen hem zo spoedig mogelijk op de site zetten ! </font></font></p>
<font face="Verdana" size="1"><font color="#FFFFFF"><?php }
  else { ?>
</font></font><font color="#FFFFFF"> </font>
<p><font color="#FFFFFF"><b><font face="Verdana" size="1">Bedankt</font></b><font size="1" face="Verdana"><b>!</b><br />
Je foto is met succes verzonden. wij zullen hem zo spoedig mogelijk op de site zetten ! </font>
</font></p>
<font face="Verdana" size="1" color="#FFFFFF"><?php }
 }
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert joon
 
- SanThe -

- SanThe -

30/05/2008 17:21:00
Quote Anchor link
Begin maar eens al je if()jes te controleren of syntax en haken. Daar zit het een en ander niet goed.
 
Robert joon

Robert joon

30/05/2008 17:29:00
Quote Anchor link
Ja zo lijkt het ook, maar in DW ziet het er wel ok uit.. maar zal eens even kijken.

maar vind het alsnog raar, want het werkt wel maar zodra ik die check op die checkbox erin zet loopt het fout..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert joon
 
- SanThe -

- SanThe -

30/05/2008 17:45:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 30.05.2008 17:21:
Begin maar eens al je if()jes te controleren of syntax en haken. Daar zit het een en ander niet goed.

Misschien valt het mee. Maar het is enorm onoverzichtelijk geschreven. Gebruik { en } bij if()jes en gebruik inspringen (tabs).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.