checkboxen vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »
Thomas de vries

thomas de vries

15/07/2017 10:26:46
Quote Anchor link
Hi,

ik zit met het volgende probleem.
ik heb een while loop met checkboxes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$query = $this->db->query('SELECT
                                user_id,gold_swap_id
                                FROM
                                registered
                                WHERE
                                user_id = "'.$User_Id.'"
                                AND
                                gold_swap_id = "'.$Gold_Swap_Id.'"');
        if($query->num_rows > 0)
        {
            return '<td bgcolor="green" align="center"><input type="checkbox" name="signup[]" value="'.$Gold_Swap_Id.'" checked onchange="this.form.submit()" /></td>';
        }
        else
        {
            return '<td bgcolor="red" align="center"><input type="checkbox" name="signup[]" value="'.$Gold_Swap_Id.'" onchange="this.form.submit()" /></td>';
        }


zoals jullie kunnen zien wordt een checkbox automatisch gechecked als de user voldoet aan die voorwaarden.
Nu is het volgende probleem van toepassing. Als de gebruiker de checkbox die is gecheked uit wil zetten dan gebeurt er dus niks. het lijkt er op dat er geen waarde wordt meegegeven.

ik heb boven aan de code echo var_dump($_POST) gezet maar blijft aangegeven dat de array 0 is.

Ik heb nu dit gedaan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{
    foreach($_POST['signup'] as $id) {
        echo var_dump($id);
    }
}


Volgende output op de checkbox die is gecheked geeft aan
Warning: Invalid argument supplied for foreach()

iemand tips.

Met vriendelijke groet,

Thomas de Vries
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 15:07:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/07/2017 10:37:18
Quote Anchor link
Doe eens var_dump($_POST['signup']) voor je foreach?
 
Thomas de vries

thomas de vries

15/07/2017 10:42:22
Quote Anchor link
output is null waneer ik de checkbox die aan staat uit wil zetten.
Die uitstaan en die ik wil aan hebben staan geeft aan array(2) { [0]=> string(1) "1" [1]=> string(1) "2" }

dan is de eerste string die van de checkbox die al aanstaat.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

15/07/2017 11:56:11
Quote Anchor link
Dat klopt precies, want een checkbox die niet checked is wordt niet geset. Je zou eventueel iets als volgt kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$checkboxes
= array('0', '0', '0');
$_POST['signup'] = isset($_POST['signup']) ? $_POST['signup'] : array(); // Liever op een andere manier, maar dit is een voorbeeld
foreach (array_merge($checkboxes, $_POST['signup']) as $idx => $value) {
// hier je code
}
?>

De array vullen met id's laat ik over als oefening aan de lezer. Uiteraard zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden.
Gewijzigd op 15/07/2017 11:59:18 door Ben van Velzen
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

16/07/2017 09:55:12
Quote Anchor link
Je kan het zo ingewikkeld maken als je het zelf wild, maar is in de basis heel simpel, een unchecked checkbox leverd geen geen respons op. Heb je wel response, dan heeft de gebruiker het vinkje dus gezet.

Heb je meerdere ckeckbox met dezelfde name, dan kun je de values controleren om te zien welke checkbox wel of niet checked zijn.

Heb je maar 1 checkbox met dezelfde name, dan ist nutteloos om naar de value te kijken
 
Thomas de vries

thomas de vries

16/07/2017 10:53:18
Quote Anchor link
Bedankt all.
Dus het komt er dus op neer dat als een user een check plaats dat de user diezelfde check dus niet uit kan zetten omdat er dus geen waarde mee gegeven wordt?

Dan dien ik het dus op een andere manier te maken.

Heb hier even gouw een voorbeeld van hoe ik het nu heb,
Afbeelding

Zoals jullie kunnen zien zijn er een aantal checks waar de gebruiker belang bij heeft. Maar ik wou het dus zo maken dat als een gebruiker zoiets heeft van nee toch niet ik die het vinkje uit. dat die ook alleen van die id de check uit zet.

Ik zal toch eens kijken of ik er wat anders van kan maken dan.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/07/2017 12:04:04
Quote Anchor link
Is het aantal checkboxen altijd gelijk?
In bovenstaand plaatje dus 7.
 
Thomas de vries

thomas de vries

16/07/2017 12:14:04
Quote Anchor link
Nee dit kan veranderen waneer een admin meer toe gaat voegen en verwijderen.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/07/2017 12:25:34
Quote Anchor link
Het is vast niet de beste manier maar ik kan even niks anders bedenken.

Maak een teller die tijdens de echo van de checkboxen meeloopt zodat je het aantal checkboxen weet.
De meelopende teller zet je in <input type="checkbox" name="signup[HIER]" .....
Maak een extra input hidden met dat getal er in.

Na het posten doe je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
for($i=0; $i<$_POST['aantal']; $i++)
if(isset($_POST['signup'][i]))
{
/*geset*/ }
else
{ /*niet geset*/ }
?>
Gewijzigd op 16/07/2017 12:28:20 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.