checken of javascript aanstaat met php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom de vries

Tom de vries

14/07/2010 13:27:48
Quote Anchor link
Hallo, ik wil graag met php checken of een bezoeker javascript aan heeft staan. Is dit mogelijk?
Dus zoiets:

$waarde = javascript_is_aan_of_uit();
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:15:09
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

14/07/2010 13:31:12
Quote Anchor link
Niet zo direct.
Waarom wil je dat?
Om te kijken of JS aanstaat?
Je zou in de browser een cookie kunnen instellen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script>document.cookie='js=1';</script>

En dan dat controleren.
Je kunt ook <noscript> gebruiken voor al javascript uit staat.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

14/07/2010 13:34:23
 
Leon Vosmeijer

Leon Vosmeijer

15/07/2010 16:47:16
Quote Anchor link
Ik kan me geen enkele situatie bedenken waar je, tijdens het verwerken van je PHP code, wilt controleren of de gebruiker JS beschikbaar heeft in de code.

Ik heb wel applicaties waar JS voor vereist is en die applicaties hebben een noscript block.
 
Victor Php

Victor Php

15/07/2010 17:39:51
Quote Anchor link
Als je een shoutbox met ajax hebt heb je javascript nodig..
Daar kun je noscript omheen zetten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.