cmd als console voor php output: enter(break) in string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

RareAMV Unknown

RareAMV Unknown

23/06/2014 21:45:33
Quote Anchor link
Hallo,

Ik vroeg me af hoe ik een enter kan simuleren als ik een string echo uit een php in cmd:

in de browser doe ik gewoon: <br> maar dat werkt nattuurlijk niet in command prompt

dus bijvoorbeeld als ik dit doe en laat outputten in cmd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

$x
= 100;

while($x != 100){

   $x++;

   echo 'blabla ' . $x . ' hier moet break command(zoals <br> in html)komen voor cmd';
   sleep(1);

}



?>


Ik zou heel blij zijn als iemand mij dit kon vertellen!

Al vast bedankt voor alle reacties!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:10:45
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/06/2014 21:59:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
define('LF', "\n");          // Line Feed: Unix
define('CRLF', "\r\n");      // Carriage Return and Line Feed: Windows

echo 'Eerste regel' . CRLF . 'Tweede regel';
?>
Gewijzigd op 23/06/2014 21:59:40 door Frank Nietbelangrijk
 
TJVB tvb

TJVB tvb

23/06/2014 22:09:57
Quote Anchor link
Wat denk je van PHP_EOL ( php.net/manual/en/reserved.constants.php#constant.php-eol )
Dat is de juiste regeleinde voor het OS waarop je werkt.
 
RareAMV Unknown

RareAMV Unknown

23/06/2014 22:11:23
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 23/06/2014 21:59:20:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
define('LF', "\n");          // Line Feed: Unix
define('CRLF', "\r\n");      // Carriage Return and Line Feed: Windows

echo 'Eerste regel' . CRLF . 'Tweede regel';
?>


Oh, dankje, dit is wat ik zocht!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/06/2014 22:49:50
Quote Anchor link
TJVB tvb op 23/06/2014 22:09:57:
Wat denk je van PHP_EOL ( php.net/manual/en/reserved.constants.php#constant.php-eol )
Dat is de juiste regeleinde voor het OS waarop je werkt.


Niet eens aan gedacht :-)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Eerste regel' . PHP_EOL. 'Tweede regel';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.