CMS en includes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gregor

gregor

14/12/2004 22:20:00
Quote Anchor link
Hoi Allemaal,

Ik ben bezig met het bouwen van een cms en zou graag willen weten op welke manier ik ervoor kan zorgen dat de gebruiker een bestand, bijvoorbeeld een contactformulier kan includen, via een WYSIWUG editor. Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand hoe ik dit zou kunnen doen?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 04:45:03
 
Winston Smith

Winston Smith

14/12/2004 23:07:00
Quote Anchor link
In een database de namen van de includes en de directory structuur erin zetten, en die vervolgens in een speciale pagina uit de database halen en in includes zetten mbv while ofzo?
 
Gregor

gregor

15/12/2004 15:51:00
Quote Anchor link
Ik heb geprobeerd om in een WYSIWYG editor het volgende te plaatsen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('contactform.php'); ?>


maar dit geeft niet het gewenste resultaat, wat het formulier op die plek moet zijn...
 
Micha

Micha

15/12/2004 15:58:00
Quote Anchor link
In de meeste WYSIWYG editors ondersteunen geen php (je kan wel code toevoegen, maar de pagina vertoont geen php)
 

15/12/2004 21:29:00
Quote Anchor link
of... ze weergeven een mooi icoontje (teminste mijn dreamweaver). PHP is ook niet echt iets voor WYSIWYG meer iets voor een LiveEditor (was volgens mij wat als WYDIWYG)
 
Steff   an

Steff an

15/12/2004 21:31:00
Quote Anchor link
Quote:
WYDIWYG


WhatYouDoIsWhatYouGet??
 
Alfred -

Alfred -

15/12/2004 21:33:00
Quote Anchor link
Greedyxl:
Quote:
WYDIWYG


WhatYouDoIsWhatYouGet??


Short for what you see is what you get.

-> Lang leve Google ?
 
Steff   an

Steff an

15/12/2004 21:54:00
Quote Anchor link
@rafael

Niet :P dat is WYSIWYG, deze is WYdIWYG. Dus met een D. Dus niet lang leve GOOGLE :P:P


uhm wel lang leve google klik
weinig zoek resultaten :P
Gewijzigd op 15/12/2004 21:56:00 door Steff an
 
Alfred -

Alfred -

15/12/2004 22:11:00
Quote Anchor link
Greedy: Excuseer ;) Ben er vandaag niet bij...

Om te antwoorden op je vraag:
WYDIWYG (What You Digitize Is What You Get)!

Google :)

Edit:
What You Do is What You Get (WYDIWYG)
What You Design is What You Get (WYDIWYG)
...
Meerdere blijkbaar...
Gewijzigd op 15/12/2004 22:13:00 door Alfred -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.