code beveilging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

10/12/2006 00:01:00
Quote Anchor link
wie weet hoe je bijv maakt dat je bij een formulier om aan te melden onderaan een code zietr je je moet overtypen en dat je dan pas kunt aanmelden voro de beveiliging ?

meestal is het een plaatje maar ik wil het als teksy
dus dat er een code van bijv 3 letters/cijfers wordt aangemekaat en die ik dan in een vkaje ernaast moet invullen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:01:55
 

10/12/2006 00:11:00
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/12/2006 00:22:00
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

10/12/2006 00:32:00
Quote Anchor link
maar die dingen zijn met een afbeelding
ik wil gewoon tekst hebben in een vakje die ik dan over moet typen
dus dat hij gewoon een random code neerzet maar geen plaatje
want wamp ondersteunt geen gd
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/12/2006 00:33:00
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

10/12/2006 00:35:00
Quote Anchor link
en hoe kan ik die dingen downloaden ???
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/12/2006 01:22:00
Quote Anchor link
Even aan mij vragen of ik je het script wil geven.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/12/2006 01:26:00
Quote Anchor link
reactie op je PM:

cijfers 2:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php
error_reporting(E_ALL);

session_start();

$cijfers = array();
    $cijfers[] = array(1, 'een');
    $cijfers[] = array(2, 'twee');
    $cijfers[] = array(3, 'drie');
    $cijfers[] = array(4, 'vier');
    $cijfers[] = array(5, 'vijf');
    $cijfers[] = array(6, 'zes');
    $cijfers[] = array(7, 'zeven');
    $cijfers[] = array(8, 'acht');
    $cijfers[] = array(9, 'negen');
    $cijfers[] = array(10, 'tien');
    $cijfers[] = array(11, 'elf');
    $cijfers[] = array(12, 'twaalf');
    $cijfers[] = array(13, 'dertien');
    $cijfers[] = array(14, 'veertien');
    $cijfers[] = array(15, 'vijftien');

$symbolen = array('{', '(', ')', '|', '!', '}', '\'','/');

function
uniek()
{

    global $cijfers;
    global $symbolen;
    
    $symbool = array_rand($symbolen);
    $symbool = $symbolen[$symbool];
    
    $getal1 = array_rand($cijfers);
    $getal2 = array_rand($cijfers);
    
    $_SESSION['antwoord'] = md5($cijfers[$getal1][0] + $cijfers[$getal2][0]);
    
    $nummer1 = NULL;
    $nummer2 = NULL;
    
    $cod1 = rand(1, strlen($cijfers[$getal1][1]));
    $cod2 = rand(1, strlen($cijfers[$getal2][1]));
    
    for($i = 0; $i <= (strlen($cijfers[$getal1][1]) - 1); $i++)
    {

        if($i == $cod1)
        {

            $nummer1 .= $symbool;
        }

        
        $nummer1 .= $cijfers[$getal1][1][$i];
    }

    
    for($i = 0; $i <= (strlen($cijfers[$getal2][1]) -1); $i++)
    {

        if($i == $cod2)
        {

            $nummer2 .= $symbool;
        }

        
        $nummer2 .= $cijfers[$getal2][1][$i];
    }


    echo 'Hoeveel is '.$nummer1.' + '.$nummer2.'<br /> (nergeer de -> <b>'.$symbool.'</b> <- )<br /><br />';
}


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(!empty($_POST['getal']))
    {

        if($_SESSION['antwoord'] == md5($_POST['getal']))
        {

            echo 'Goed<br /><br />';
        }

        else
        {
            echo 'fout<br /><br />';
        }
    }

    else
    {
        echo 'geen getal ingevult<br /><br />';
    }
}

else
{
    uniek();
    ?>

    <form action="#" method="post">
    <label>Antwoord (nummeriek): <input name="getal" type="text" maxlength="2" size="2"></label><br />
    <input name="submit" type="submit" value="Controleer">
    </form>
    <?php
}
?>


cijfers:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(!empty($_POST['getal']))
    {

        if($_SESSION['antwoord'] == md5($_POST['getal']))
        {

            echo 'Goed<br /><br />';
        }

        else
        {
            echo 'fout<br /><br />';
        }
    }

    else
    {
        echo 'geen getal ingevult<br /><br />';
    }
}


$cijfers = array();

$cijfers[] = array(1, 'een');
$cijfers[] = array(2, 'twee');
$cijfers[] = array(3, 'drie');
$cijfers[] = array(4, 'vier');
$cijfers[] = array(5, 'vijf');
$cijfers[] = array(6, 'zes');
$cijfers[] = array(7, 'zeven');
$cijfers[] = array(8, 'acht');
$cijfers[] = array(9, 'negen');
$cijfers[] = array(10, 'tien');
$cijfers[] = array(11, 'elf');
$cijfers[] = array(12, 'twaalf');
$cijfers[] = array(13, 'dertien');
$cijfers[] = array(14, 'veertien');
$cijfers[] = array(15, 'vijftien');

$getal1 = array_rand($cijfers);
$getal2 = array_rand($cijfers);

echo 'hoeveel is '.$cijfers[$getal1][1].' + '.$cijfers[$getal2][1].'<br /><br />';

$_SESSION['antwoord'] = md5($cijfers[$getal1][0] + $cijfers[$getal2][0]);
?>

<form action="#" method="post">
<label>Antwoord (nummeriek): <input name="getal" type="text" maxlength="2" size="2"></label><br />
<input name="submit" type="submit" value="Controleer">
</form>


Hier kun je zelf wel iets omheen bouwen denk ik :-)
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

10/12/2006 01:31:00
Quote Anchor link
Kunt u deze ook geven?
phphulp.chess-web.nl/index.php?highlight

Ik vind hem wel mooi.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
PHP Newbie

PHP Newbie

10/12/2006 01:33:00
Quote Anchor link
die hoort daar niet te staan, dat moet deze zijn ;-)

Ik ben nog bezig met dit script, aangezien je de tekst nog niet kunt selecteren in opera
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

10/12/2006 01:37:00
Quote Anchor link
Maar hij deedt het wel,
Je hebt het nu weg gahaald.

Quote:
Ik snap deze niet:
phphulp.chess-web.nl/?disable2 wat moet in in dat input tekst schijven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.