Code komt niet in source code te staan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Furio Scripting

Furio Scripting

19/06/2014 14:24:48
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Op deze pagina worden via Json beoordelingen ingeladen maar ik in de html source code zie ik hier niets van terug, ik ben bang dat de zoekmachines deze beoordelingen dus niet indexeren omdat het niet in de source code te vinden is.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het wel in de source code te zien is? Dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php [code]<?php
      
          include './includes/functions/bedrijf-pagina/functies.php';
          
          $items_per_page = 10; // aantal per pagina
          $database = new database();

          $q = ("SELECT * FROM beoordelingen WHERE domein_id = ".getCurrentDomeinIdByDomeinName($domein)." AND status = 1" );
          $result = $database->query($q);

          $total_records = mysqli_num_rows($result);
          $total_pages = ceil($total_records/$items_per_page);
          

    ?>


    <script>

        $(document).ready(function()
        {

        var track_click = 0; //track user click on "load more" button, righ now it is 0 click
        
        var total_pages = <?php echo $total_pages; ?>;
        var domeinid = <?php echo $domeinId; ?>;
        
         if (total_pages == 0)
         {
            $(".load_more").hide();
         }
        
          if(track_click >= total_pages-1) //compare user click with page number
                {
                    //reached end of the page yet? disable load button
                    $(".load_more").attr("disabled", "disabled");
                    
                }

        $('#results').load("../includes/autoloadscroller/autoload_process.php?val="+domeinid+"", {'page':track_click}, function() {track_click++;}); //initial data to load
      
        $(".load_more").click(function (e) { //user clicks on button
      
            $(this).hide(); //hide load more button on click
            $('.animation_image').show(); //show loading image

            if(track_click <= total_pages) //user click number is still less than total pages
            {
    
                //post page number and load returned data into result element
                $.post('../includes/autoloadscroller/autoload_process.php?val='+domeinid+'',{'page': track_click}, function(data)
                {
              
                    $(".load_more").show(); //bring back load more button
    
                    $("#results").append(data); //append data received from server
                  
                    //scroll page smoothly to button id
                    $("html, body").animate({scrollTop: $("#load_more_button").offset().top}, 500);
                  
                    //hide loading image
                    $('.animation_image').hide(); //hide loading image once data is received
      
                    track_click++; //user click increment on load button
              
                }).fail(function(xhr, ajaxOptions, thrownError) { //any errors?
                    alert(thrownError); //alert with HTTP error
                    $(".load_more").show(); //bring back load more button
                    $('.animation_image').hide(); //hide loading image once data is received
                });
              
              
                if(track_click >= total_pages-1) //compare user click with page number
                {
                    //reached end of the page yet? disable load button
                    $(".load_more").attr("disabled", "disabled");
                    
                }
             }
            
            });
            
            //alert(track_click);
    });

    
    </script>

    <style>

    .animation_image {background: #F9FFFF;border: 1px solid #E1FFFF;padding: 10px;width: 500px;margin-right: auto;margin-left: auto;}
    </style>

    
   <?php

    echo $pagina;
    
    ?>

  
<div id="results"></div> ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:38:54
 
Erwin H

Erwin H

19/06/2014 14:30:24
Quote Anchor link
Je bedoelt via Ajax dus.

En dat klopt, ten dele. In veel gevallen zal dat door Google (en andere zoekmachines) niet worden geindexeerd. Daar kan je wel voor zorgen als je enig extra werk erin stopt. Hier een uitleg hoe Google het mogelijk maakt:
https://developers.google.com/webmasters/ajax-crawling/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/06/2014 14:31:01
Quote Anchor link
Waar komt $pagina vandaan?
 
Furio Scripting

Furio Scripting

19/06/2014 14:44:03
Quote Anchor link
- Aar - op 19/06/2014 14:31:01:
Waar komt $pagina vandaan?


$pagina komt uit het functie bestand die bovenin wordt geinclude, maar heeft geen invloed om het probleem. $pagina is alles behalve de beoordelingen.

Is het misschien ook een optie om de eerste 25 beoordelingen gewoon via php op te halen en te weergeven en dan via Ajax de rest via de load more button dat die dan start vanaf 25? Of zal dit lastig worden?
Gewijzigd op 19/06/2014 14:44:16 door Furio Scripting
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.