code voor .......

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Vincent berger

vincent berger

06/11/2012 17:44:21
Quote Anchor link
hallo,

ik ben al best lang (6mnd) bezig maar het lukt niet helemaal om de term of de code te vinden.

ik ben opzoek naar de code die een banner, video of een deel van een pagina laten herhalen op elke pagina die je maar wil

asjeblieft help me
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:00:10
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/11/2012 17:56:33
Quote Anchor link
Kun je wat duidelijker zijn? Wat bedoel je met "laten herhalen op elke pagina die je maar wil".
 
Albert de Wit

Albert de Wit

06/11/2012 18:01:40
Quote Anchor link
bedoel je zoiets als een header van een website op elke pagina te laten zien zonder het 17 keer over de tikken ofzo?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/11/2012 18:03:53
Quote Anchor link
Include().
 
Vincent berger

vincent berger

06/11/2012 18:05:20
Quote Anchor link
Bijv.
heel simpel

jeroen hebt een logo op alle paginas op jeroen z'n website die staat daar mooi

ineens heb jeroen nog een beter logo gemaakt, die wil jeroen in plaats van zijn oude logo hebben.

oohh.. dat word een karwei, jeroen moet dat pagina voor pagina veranderen...






wat is dan de code die het laat herhalen ?
 
- Mark -

- Mark -

06/11/2012 18:10:00
Quote Anchor link
Gewoon de nieuwe afbeelding opslaan onder de naam van de oude?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

06/11/2012 18:13:06
Quote Anchor link
nee, ik denk dat hij include bedoelt, net wat - SanThe - zegt

dat is dus dit:

header.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo 'Hallo';


index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include_once 'header.php';

gastenboek.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include_once 'header.php';

over_ons.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include_once 'header.php';


Op elke pagina komt nu 'Hallo' te staan. Dit kan natuurlijk met van alles gebeuren zoals formulieren, webpagina's en natuurlijk php bestanden.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/11/2012 18:15:39
Quote Anchor link
Hij zal inderdaad wel include bedoelen, maar het antwoord van - Mark - is wel het meest praktische, hahaha...
 
Vincent berger

vincent berger

06/11/2012 18:20:37
Quote Anchor link
ja !!!!! Aiight !!!

Nice !! include zocht ik !!


ls je best lang is pakt die inlcude dan ook ?



PS. Bedankt! Merci! Thanks! Aight!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/11/2012 18:23:52
Quote Anchor link
Jooo jooo, whaazzuupp bro... of course man, die gast pakt gewoon alles aaiiight!!
Vette shhiizzlle! Yoyo!!


Oké, en vanaf nu aub gewoon normaal praten, oké?
 
Vincent berger

vincent berger

06/11/2012 18:35:02
Quote Anchor link
ja oke sorry...

ik ben echt blij :D

nu kan ik eindelijk me website afmaken!





Toevoeging op 06/11/2012 18:38:06:

maar kan toch ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("header.php"); ?>
 
- Mark -

- Mark -

06/11/2012 18:50:29
Quote Anchor link
de haakjes hoeven niet want het is geen functie. Het kan echter geen kwaad voor zover ik weet dus als je het om consistentie redenen beter vind dan mag dat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.