CodeLobster?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/05/2015 02:10:12
Quote Anchor link
Hey,

Iemand van jullie toevallig ervaring met CodeLobster? Ik zie dat als je een licentie aanschaft dat die voor altijd geldig is, dus ook voor toekomstige versies. Lijkt me handig. Ik ben benieuwd of jullie er ervaring mee hebben ...

http://codelobster.com/index.html
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:35:47
 
Randy vsf

Randy vsf

01/05/2015 08:58:00
Quote Anchor link
Ik heb er een tijdje mee gewerkt. Werkt opzich wel fijn. De free versie voldoet ook al. Enige verschil met betaalde licenrie is dat er dan plugins inzitten voor de grotere frameworks.

download anders gewoon de free versie, en probeer het uit ^^
 
Bart V B

Bart V B

01/05/2015 09:04:07
Quote Anchor link
Codelobster is een van mijn favoriete als ik ooit op een pc werk. Hij is snel.
De plugins zijn super handig. Maar de free versie voldoet ook.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/05/2015 09:45:42
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties! Wat kun je precies met de plugins? Als ik even naar m'n eigen situatie kijk, dan lijkt mij in eerste instantie alleen de jQuery plugin handig. Als ik het goed begrijp krijg ik met die plugin automatisch een "autocomplete" van alle jQuery functies?

Is het programma een beetje "slim"? Herkent het bijvoorbeeld automatisch classes/classnamen die in hetzelfde project zitten? En kun je er ook textsnippets (automatische tekstfragmentjes) in opslaan?
 
Randy vsf

Randy vsf

02/05/2015 09:37:04
Quote Anchor link
Jep, autocomplete zit er dan bij. En met een klik op de knop installeert die bepaalde frameworks voor je.

Het programma is ook redelijk slim.
En zoals bart ook al aangaf, codelobster is lekker snel, en een groot voordeel is dat het portable is.
En ik krijg nog regelmatig mails, dat er weer een update gedaan is. Dus de ontwikkelaars zijn er ook lekker actief mee bezig.

Maar ik zou het eens gewoon downloaden als ik jou was, en eens ff proberen. Je krijgt 30dagen premium versie gratis als ik het goed heb.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/05/2015 15:29:52
Quote Anchor link
Randy, thanks. Wat ik me nog wel afvraag ... jij schreef dat je zelf een tijdje met CodeLobster gewerkt hebt. Dus nu niet meer neem ik aan? Waarom gebruik je het nu niet meer?

Ik ben niet van plan om met bestaande frameworks te gaan werken, alleen jQuery is wel handig. Dus dan heb ik eigenlijk alleen de jQuery plugin nodig? Ik zag ook dat ze een plugin voor Angular hadden ... kent of gebruikt iemand dat?
 
Randy vsf

Randy vsf

03/05/2015 09:10:36
Quote Anchor link
Ik gebruikte codeLobster, omdat het portable is. We mochten op school niks installeren, en hun hadden alleen netBeans.

Nu doe ik alles op dezelfde laptop en gebruik ik phpstorm en sublime, wat codelobster overbodig maakt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/05/2015 15:47:28
Quote Anchor link
Waarom kies je voor Phpstorm en Sublime? Zijn die (veel) beter dan CodeLobster? CodeLobster is niet zo heel duur en je krijgt een levenslange licentie voor alle versies, dat vind ik een groot voordeel. Phpstorm daarentegen is wel errrug duur.
 
Randy vsf

Randy vsf

04/05/2015 12:50:47
Quote Anchor link
PHPstorm doet alles wat ik wil, heel fijn voor projecten. Maar met losse files, vind ik PHPstorm te zwaar. Daar gebruik ik dan sublime voor. Sublime is helemaal aan te passen met plugins, daarom koos ik voor sublime.

Zoals ik al eerder aangaf, gebruikte ik codelobster voor op school, omdat we daar geen software mochten installeren, en codelobster vanaf usb draait.

Codelobster heb ik pas gevonden nadat ik een licentie voor phpstorm had aangeschaft. Had ik codelobster eerder gevonden, had ik phpstorm misschien niet eens aangeschaft.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/05/2015 12:52:31
Quote Anchor link
Ah oke. En laatste vraag dan, als je codelobster vergelijkt met sublime, wat vind je dan fijner?

Denk je dat als ik een licentie voor codelobster aanschaf, dat dit een goede keuze zal zijn?
 
Randy vsf

Randy vsf

04/05/2015 13:04:30
Quote Anchor link
Codelobster is een IDE, sublime een editor.
Codelobster heeft dus veel meer functies dan dat sublime heeft.

Dus het is eigenlijk niet te vergelijken

En of het een goede keuze is kan alleen jij bepalen.
probeer het eens uit, dan merk je het vanzelf :)
Gewijzigd op 04/05/2015 13:06:16 door Randy vsf
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/05/2015 15:00:02
Quote Anchor link
Oké, thanks ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.