Codelock probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »
X x

x x

23/08/2015 19:10:10
Quote Anchor link
Weet iemand een manier om codelock te decoderen?

Heb een script gedownload en er gaat iets mis met de communicatie naar de database, blijft op localhost proberen op sommige pagina's en wil nu toch echt weten wat er in dit (gecodeerde) bestand staat. Helaas kan ik de ontwikkelaar met geen mogelijkheid bereiken en deze kan mij dus niet helpen :(.


inhoud license.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $codelock_decrypter["filename"] = __FILE__; eval(base64_decode("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")); return 1;?>

RVdJAEg4eBwVTxZeDgoHZlQfXQFFGUBQFwUMXx4fTQUNG0BFRT4cbw8ECRkQO19dAw0TEwUAQxgaB1oXDg4OVRgYE0hXFwIFDklNTk5OZQgyYwhTXEYTBxYROwNNERJFBlpLEwAJElwKHwQMBUoQGnASMhcTVk9bMBsLRRccEgoMBwIUFBkWVxBZFB8KSlVMGglsTz59WBxYRFcOX1dsDRQAGB8WXkpcVx1eGgcHTxQeAURQRGwDaRERFl9YMAsEER1EUxIHXxBFWgYFWBVbBgQNUhZbRlJ5EGh6Hl1CQgVDB0VWGggBAgJQGxgSSENSezhPTns=


inhoud core.php
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")); return 1;?>
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
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 10:41:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2015 19:43:36
Quote Anchor link
Het zal niet voor niks gecodeerd zijn, lijkt me. Hulp bij decoderen kunnen we uiteraard niet leveren.

Wel kan het kan geen kwaad om display_errors op 1 te zetten en error_reporting op E_ALL. Misschien is het wel een kleinigheidje buiten je script om.
Gewijzigd op 23/08/2015 19:46:22 door - Ariën -
 

23/08/2015 20:36:31
Quote Anchor link
Het is vrij eenvoudig eigenlijk.. als je de inhoud base64 decodeert via code of een site als https://www.base64decode.org/ dan krijg je de code te zien.
Dat van de license ziet er dan zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
ob_start();
$codelock_decrypter["error_level"] = error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);
$codelock_decrypter["license"] = "9L4F-J9CC-CBDZ7NHRWN3I";
$codelock_decrypter["t"] = base64_decode(<nog meer base64 encoded PHP code..>);
$codelock_decrypter["c"] = "";
for ( $codelock_decrypter["x"]=0;
      $codelock_decrypter["x"] < strlen($codelock_decrypter["t"]);
      $codelock_decrypter["x"]++
    )
{

  $codelock_decrypter["y"] = substr(
    $codelock_decrypter["t"], $codelock_decrypter["x"], 1
  );
  $codelock_decrypter["z"] = substr(
    $codelock_decrypter["license"], $codelock_decrypter["x"] % strlen($codelock_decrypter["license"]), 1
  );
  $codelock_decrypter["c"] .= chr(ord($codelock_decrypter["y"]) ^ ord($codelock_decrypter["z"]));
}

eval($codelock_decrypter["c"]);
error_reporting($codelock_decrypter["error_level"]);
?>


Het enige wat je dan hoeft te doen is de code uitvoeren en dan heb je de op 1-na laatste regel in de variabele $codelock_decrypter["c"] de (volgende) code zitten.

Overigens vind ik het gebruik van deze codelock omslachtig: je kunt zo altijd decoderen, je maakt het alleen lastiger om code te decoderen. Eigenlijk is er niet eens sprake van reverse engineering, omdat je de geleverde code gewoon uitvoert en debug-ed. Daarbij is de code ook nog eens traag alleen al vanwege de tweede conditie in de for lus, dat kan sneller/beter. Het ziet er uit als een verwoede maar tervergeefse poging om code te beschermen voor nop, terwijl daar al een commercieel marktleidend product voor is: Zend Guard.
 
X x

x x

23/08/2015 21:00:37
Quote Anchor link
Precies dat dacht ik dus ook al. Dieven kunnen er gewoon bij maar de doorsnee gebruiker loopt erop vast. Ik ga is proberen wat je zegt, thanks!

Toevoeging op 23/08/2015 21:03:44:

- Aar - op 23/08/2015 19:43:36:
Het zal niet voor niks gecodeerd zijn, lijkt me. Hulp bij decoderen kunnen we uiteraard niet leveren.

Wel kan het kan geen kwaad om display_errors op 1 te zetten en error_reporting op E_ALL. Misschien is het wel een kleinigheidje buiten je script om.


Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'a6801759'@'localhost' (using password: NO) in /home/a6801759/public_html/signup.php on line 293

In config.php is de host wel degelijk juist ingevuld. EN dit is dus geen 'localhost' :(.
Op elke pagina wordt echter core.php ingesloten dus ik verwacht ergens in dat bestand een verwijzing naar config.php, misschien staat daar zelfs wel ergens nog 'localhost'.

Anyway, zal ik toch eerst dat bestand moeten kunnen lezen en dat lukt me dus niet.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

23/08/2015 21:29:54
Quote Anchor link
verkeerd..
Gewijzigd op 23/08/2015 21:30:59 door Marthijn Buijs
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/08/2015 21:32:38
Quote Anchor link
Als je deze code op een andere plek neerzet om te testen dan waar je deze normaal gebruikt gaat dat natuurlijk niet werken, omdat dat twee verschillende (local)hosts zijn. Heb je toegang tot de webserver waar deze code normaal actief is? Is deze webserver van jou?

Als je gebruik maakt van deze applicatie (wat het ook moge zijn) die door een andere partij gehost wordt dan gebruik je deze software dus als dienst, het lijkt me dan niet de bedoeling dat je dan de webserver leegtrekt en vervolgens voor jezelf gaat/probeert te beginnen. En als je niet bij "jouw" database kunt wordt dit dus ook vrij lastig.

EDIT Onderhandelen met deze partij lijkt mij ook makkelijker dan de boel reverse engineeren. En als je niet door derden "gegijzeld" wilt worden met dit soort code dan zul je een partij moeten vinden waarmee je betere afsrpaken kunt maken of dit inhouse ontwikkelen.
Gewijzigd op 23/08/2015 21:34:42 door Thomas van den Heuvel
 

23/08/2015 21:38:32
Quote Anchor link
Ook weer vrij simpel eigenlijk:

Access denied for user 'a6801759'@'localhost' (using password: NO) in /home/a6801759/public_html/signup.php on line 293

vertelt je:
- de plek waar je de code kunt vinden die PHP aan het uitvoeren is
- dat er een database server luistert op 'localhost' als er een connectie wordt gemaakt
- authenticatie niet lukt voor gebruker 'a6801759'
- dat er geen wachtwoord wordt opgegeven voor die gebruiker

Het niet gebruiken van een wachtwoord in deze lijkt me de doodssteek voor het authenticatieproces.
Naast dat je het wachtwoord moet weten moet je vanaf het aangegeven punt de code bekijken en stapsgewijs debuggen.

Toevoeging op 23/08/2015 21:40:48:

Overigens.. als je het bestand niet kunt bekijken kan dit betekenen dat je het wachtwoord niet weet en dat je er dus terecht niet bij kunt. Code wordt immers op localhost uitgevoerd en dat zou dan jouw bak moeten zijn waar je al toegang op hebt?

Toevoeging op 23/08/2015 21:50:06:

Nieuw inzichtje ('t is al wat later)...

Als die 'localhost' een remote bak is die je hebt gehuurd, en a6801759 jouw account is, dan moet er ook een bijbehorende database zijn opgezet op die remote machine, waarop de database credentials zijn ingesteld (die je dan weer moet weten). Herken je dat punt? Hoe zit dat eigenlijk?
Gewijzigd op 23/08/2015 21:51:15 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2015 21:55:26
Quote Anchor link
Let er wel op dat nu een mogelijke licentie breekt, en volgens contracten zou dat mogelijk tot consequenties kunnen leiden.

Het is niet voor niets gecodeerd.
 
X x

x x

23/08/2015 22:10:02
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/08/2015 21:32:38:
Als je deze code op een andere plek neerzet om te testen dan waar je deze normaal gebruikt gaat dat natuurlijk niet werken, omdat dat twee verschillende (local)hosts zijn. Heb je toegang tot de webserver waar deze code normaal actief is? Is deze webserver van jou?

Als je gebruik maakt van deze applicatie (wat het ook moge zijn) die door een andere partij gehost wordt dan gebruik je deze software dus als dienst, het lijkt me dan niet de bedoeling dat je dan de webserver leegtrekt en vervolgens voor jezelf gaat/probeert te beginnen. En als je niet bij "jouw" database kunt wordt dit dus ook vrij lastig.

EDIT Onderhandelen met deze partij lijkt mij ook makkelijker dan de boel reverse engineeren. En als je niet door derden "gegijzeld" wilt worden met dit soort code dan zul je een partij moeten vinden waarmee je betere afsrpaken kunt maken of dit inhouse ontwikkelen.


Ik heb deze code online gekocht en diegene reageert niet op email. :S


An tje op 23/08/2015 21:38:32:
Ook weer vrij simpel eigenlijk:

Access denied for user 'a6801759'@'localhost' (using password: NO) in /home/a6801759/public_html/signup.php on line 293

vertelt je:
- de plek waar je de code kunt vinden die PHP aan het uitvoeren is
- dat er een database server luistert op 'localhost' als er een connectie wordt gemaakt
- authenticatie niet lukt voor gebruker 'a6801759' niet lukt
- dat er geen wachtwoord wordt opgegeven voor die gebruiker

Het niet gebruiken van een wachtwoord in deze lijkt me de doodssteek voor het authenticatieproces.
Naast dat je het wachtwoord moet weten moet je vanaf het aangegeven punt de code bekijken en stapsgewijs debuggen.

Toevoeging op 23/08/2015 21:40:48:

Overigens.. als je het bestand niet kunt bekijken kan dit betekenen dat je het wachtwoord niet weet en dat je er dus terecht niet bij kunt. Code wordt immers op localhost uitgevoerd en dat zou dan jouw bak moeten zijn waar je al toegang op hebt?


- de plek waar je de code kunt vinden die PHP aan het uitvoeren is
- dat er een database server luistert op 'localhost' als er een connectie wordt gemaakt
- authenticatie niet lukt voor gebruker 'a6801759' niet lukt
- dat er geen wachtwoord wordt opgegeven voor die gebruiker

1) Dit weet ik. Je hoeft niet te antwoorden alsof ik hier niks van begrijp. Zoals eerder gezegd is dit al bekeken.
2) Er luistert geen database server op localhost. Dit moet een ander adres zijn.
3/4) Er wordt inderdaad geen wachtwoord opgegeven. A.d.v. de gebruiker kan ik zien dat de totale verbinding met de database mislukt. Deze zijn opgegeven in config.php. Bovenaan elke pagina wordt core.php ingevoegd en die is gecodeerd. Ergens daarin MOET een link zijn naar config.php die niet goed is of er staat een hele andere.
 

23/08/2015 22:13:28
Quote Anchor link
Ik snap het principe redelijk, en ik begrijp je zorgen Aar.

Maar sorry, base64 codering met stupide simpele bitbewerkingen op een licentiestring kan je toch moeilijk beveiliging noemen. Base64 is niet eens versleuteld met een sleutel, alsof de deur al openstaat. Het is zelfs standaard bij binair e-mailverkeer. Iedereen kan het gewoon lezen, en PHP voert het ook nog eens uit.

Als er al een licentie breekt hebben wij hier daar geen weet van, die verantwoordelijkheid ligt bij degene die de code verspreidt zonder bijbehorende licentie.

Het komt nog wel eens voor dat er een gapend gat zit tussen juridische theorie en zakelijke praktijk.. hoe kan je hier nou voor vervolgd worden? Door iemand die nul uitgeeft aan nepbeveiliging? En als die licentie net zo intelligent is als de PHP code dan zal daar ook nog wel af te dingen zijn.

Ethisch gezien is het een hele interessante kwestie. Je lijkt gelijk te hebben. Maar dan vraag ik mij af: mag je hier iemand zomaar helpen als je niet zeker weet of dat legaal is?
(Ik moet onwillekeurig denken aan het issue met het strafbaar stellen van het helpen van illegalen in Nederland: moet je bij iedereen eerst vooraf checken of ze wel legaal zijn voordat je ze helpt?)

Toevoeging op 24/08/2015 10:18:43:

Quote:
Je hoeft niet te antwoorden alsof ik hier niks van begrijp.


Nou, om eerlijk te zijn.. je kunt toch wel zelf nagaan wat base64 codering is en hoe je de bijbehorende PHP functies gebruikt om de PHP code te ontcijferen? Een kind kan de was doen.

Als je hier echt serieus hulp bij nodig hebt ben je zelf geen doorsnee ontwikkelaar en dan kan je een passender antwoord krijgen als je dat duidelijk maakt.

Toevoeging op 24/08/2015 17:06:28:

Als ik even snel in de PHP code kijk zie ik dat het van http://ravan.info en die schrijven dit:

"Now a days Text-Based/Browser-Based RPG Games making tons of revenue every month, its a very profitable business to be in. Just imagine having the ability to create, manage, and generate revenue from a browser-based RPG, without having to know any programming languages or write a single line of code."

Als jij die code hebt gekocht, het werkt niet en ze reageren niet, dan denk ik dat je er in bent getuind.
Gewijzigd op 24/08/2015 17:07:13 door
 
Johan de wit

johan de wit

25/08/2015 00:45:49
Quote Anchor link
- Aar - op 23/08/2015 19:43:36:
Het zal niet voor niks gecodeerd zijn, lijkt me. Hulp bij decoderen kunnen we uiteraard niet leveren.

Wel kan het kan geen kwaad om display_errors op 1 te zetten en error_reporting op E_ALL. Misschien is het wel een kleinigheidje buiten je script om.


Aar@ display_errors zit al erin en zelfs een licentie code.

Antje@ ik denk dat hier iets niet aan klopt want licentie ziet er als volgt uit (natuurlijk heb ik verwijderd) xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx en weer encode zit er in maar dan SHA dit keer (denk ik)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$codelock_decrypter["t"] = base64_decode("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");
Gewijzigd op 25/08/2015 00:50:10 door johan de wit
 

25/08/2015 08:53:22
Quote Anchor link
Zit geen SHA in, alles base64 met een paar bitbewerkinkjes. Kijk zelf maar?
 
Johan de wit

johan de wit

25/08/2015 14:03:48
Quote Anchor link
Ik geloof je, je weet beter dan mij. :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.