Color in link werkt niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper Sni

Jasper Sni

26/11/2008 15:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
 $dbres
= mysql_query("SELECT * from `poke_owned` GROUP BY `trainer`");
  if(mysql_num_rows($dbres) > 0) {
    if(floor($begin/20) == 0) {
      print "&#60;&#60; Previous - ";
      }

    else {
      print "<a href=\"avgrank.php?p=". ($begin/20-1) ."\" color=\"white\">&#60;&#60; Previous</a> - ";
}

    for($i=0; $i<mysql_num_rows($dbres)/20; $i++) {
$j = $i+1;
      print "<a href=\"avgrank.php?p=$i\" color=\"white\">$j</a> - ";
    }


    if($begin+20 >= mysql_num_rows($dbres)) {
      print "Next &#62;&#62; ";
      }

    else {
      print "<a href=\"avgrank.php?p=". ($begin/20+1) ."\" color=\"white\">Next &#62;&#62;</a>";
  }
  }

?>


Alle links blijven zwart!?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 14:53:18
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

26/11/2008 15:20:00
Quote Anchor link
back tips => niet doen
css = voor de opmaak!
dubbele en enkle qoute's gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a href="avgrank.php?p=' . ($begin/20+1) . '" color="white">Next &#62;&#62;</a>';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Tamara

Tamara

26/11/2008 15:20:00
Quote Anchor link
<a href=\"avgrank.php?p=$i\" style=\"color:white;\">$j</a>
 
Niek Ha

Niek Ha

26/11/2008 15:23:00
Quote Anchor link
Tip: Probeer zo min mogelijk html in je php te gebruiken. Liefst geen maar dan word het al wat moeilijker.
 
Jasper Sni

Jasper Sni

26/11/2008 15:24:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 26.11.2008 15:20:
back tips => niet doen
css = voor de opmaak!
dubbele en enkle qoute's gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a href="avgrank.php?p=' . ($begin/20+1) . " color="white">Next &#62;&#62;</a>';


Ja, maar ik hoef maar 3 links in het hele script wit te hebben en de rest moet zwart, daar hoef ik toch geen css voor te gebruiken...

En ik heb al een css file van 10 kb geschreven dus ik weet dat css voor de opmaak is

Backticks heb ik eerder al genoemd, die boeien niks, of je ze nou wel of niet doet maakt geen verschil, en ik doe het automatisch.

En jou regel geeft een programmeerfout?
 
Jasper Sni

Jasper Sni

26/11/2008 15:26:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 26.11.2008 15:20:
<a href=\"avgrank.php?p=$i\" style=\"color:white;\">$j</a>


Super! dat werkt, bedankt.

EDIT: Sorry voor de bump, vergeten te editten ;p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Sni
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/11/2008 15:40:00
Quote Anchor link
Jasper schreef op 26.11.2008 15:24:
En ik heb al een css file van 10 kb geschreven dus ik weet dat css voor de opmaak is


Wow, wat een slechte code heb je dan. Of je regelt alles iig heel verkeerd. Wist je dat iedere bezoeker nu die hele css file download? Je kunt het beter opsplitsen in meerdere files en alleen de CSS ophalen die je nodig hebt op de pagina. Meerdere requests is dan minder belangerijk.

En ik zou ook met een goeie caching werken ;)
 
Niek Ha

Niek Ha

26/11/2008 15:54:00
Quote Anchor link
Jasper schreef op 26.11.2008 15:24:

rvw schreef op 26.11.2008 15:20:
back tips => niet doen
css = voor de opmaak!
dubbele en enkle qoute's gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a href="avgrank.php?p=' . ($begin/20+1) . '" color="white">Next &#62;&#62;</a>';



Quote:
Ja, maar ik hoef maar 3 links in het hele script wit te hebben en de rest moet zwart, daar hoef ik toch geen css voor te gebruiken...


Quote:
En ik heb al een css file van 10 kb geschreven dus ik weet dat css voor de opmaak is


Dan moet je idd je css opsplitsen. En al doe je 1 woordje paars als de rest zwart is, het blijft netter (professioneler) in css.

Quote:
En jou regel geeft een programmeerfout?


Dat is een questie van 1 ' erinzetten. Ze proberen je alleen te helpen:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.