Column count doesn't match value count at row 1

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

14/08/2011 14:55:52
Quote Anchor link
Krijg die fout bij een aanmeld formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
mysql_query("
                        INSERT INTO
                            users
                        (
                            pass,
                            email,
                            geslacht,
                            voornaam,
                            achternaam,
                            postcode,
                            woonplaats,
                            provincie,
                            gebdag,
                            gebmaand,
                            gebjaar,
                            straat,
                            nummer,
                            ip,
                            datum,
                            referral
                        )
                        VALUES
                        (
                            '".md5($_POST['pass'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['geslacht'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['voornaam'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['achternaam'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['woonplaats'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['provincie'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['gebdag'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['gebmaand'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['gebjaar'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['straat'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['nummer'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['toevoeging'])."',
                            '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."',
                            '".date("Y/m/d")."',
                            '".(mysql_num_rows($referral) == 1 ? $_SESSION['referral'] : '')."'
                        )
                    ") or die(mysql_error());

mysql_query("UPDATE users SET saldo = saldo + $aanmeldbonus WHERE email = '".mysql_real_escape_string($_POST['email'])."'");
mysql_query("UPDATE users SET aanmeldbonus = aanmeldbonus + $aanmeldbonus WHERE email = '".mysql_real_escape_string($_POST['email'])."'");

        echo " <h1>Aanmelden</h1>
                U heeft zich succesvol aangemeld op $naamsite!
                                Binnen enkele minuten ontvangt u een activatie mail (<b>kijk ook in uw spambox</b>)!

            ";


Iemand een idee wat er fout is?
Gewijzigd op 14/08/2011 14:56:27 door Sebastiaan Weert
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:54:12
 
Dennis van den Broek

Dennis van den Broek

14/08/2011 15:00:14
Quote Anchor link
tel ze eens? :)

Je wilt 17 waarde opslaan, maar je geeft er maar 16 op
Gewijzigd op 14/08/2011 15:02:16 door Dennis van den Broek
 
Jo colling

jo colling

14/08/2011 15:03:58
Quote Anchor link
bij insert into ben je toevoeging vergeten ofwel moet je die bij values weghalen
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

14/08/2011 15:07:30
Quote Anchor link
Ach natuurlijk! Helemaal over het hoofd gezien! Bedankt! Er is nu nog 1 probleem.. Hij wilt de activatie mail niet verzenden..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
    else
    {    
    
        mysql_query("
                        INSERT INTO
                            users
                        (
                            pass,
                            email,
                            geslacht,
                            voornaam,
                            achternaam,
                            postcode,
                            woonplaats,
                            provincie,
                            gebdag,
                            gebmaand,
                            gebjaar,
                            straat,
                            nummer,
                            toevoeging,
                            ip,
                            datum,
                            referral
                        )
                        VALUES
                        (
                            '".md5($_POST['pass'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['geslacht'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['voornaam'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['achternaam'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['woonplaats'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['provincie'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['gebdag'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['gebmaand'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['gebjaar'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['straat'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['nummer'])."',
                            '".mysql_real_escape_string($_POST['toevoeging'])."',
                            '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."',
                            '".date("Y/m/d")."',
                            '".(mysql_num_rows($referral) == 1 ? $_SESSION['referral'] : '')."'
                        )
                    ") or die(mysql_error());

mysql_query("UPDATE users SET saldo = saldo + $aanmeldbonus WHERE email = '".mysql_real_escape_string($_POST['email'])."'");
mysql_query("UPDATE users SET aanmeldbonus = aanmeldbonus + $aanmeldbonus WHERE email = '".mysql_real_escape_string($_POST['email'])."'");

        echo " <h1>Aanmelden</h1>
                U heeft zich succesvol aangemeld op $naamsite!
                                Binnen enkele minuten ontvangt u een activatie mail (<b>kijk ook in uw spambox</b>)!

            ";
            
        mail(addslashes($_POST['email']), "Email Activeren",
                                            "<img border=\"0\" src=\"$link/img/mailheader.png\"><br/>
                                                                                    <img border=\"0\" src=\"$link/img/mailbar2.png\" width=\"538\" height=\"30\"><br/>Beste ".ucfirst($_POST['voornaam']).",<br /><br />".
                                            "U heeft zich zojuist aangemeld op ".$naamsite.".<br />".
                                            "Voordat u gebruik kunt maken van ons spaarprogramma dient u eerst uw email te activeren.<br /><br />".
                                            '<a href="'.$link.'/activeer.php?email='.$_POST['email'].'">Klik hier om uw email te activeren</a><br /><br />'.
                                            "Groetjes,<br /><br />".
                                            "Webmaster ".$naamsite."<br/>
                                                                                     <img border=\"0\" src=\"$link/img/mailbar2.png\" width=\"538\" height=\"30\">",
                                        "From: ".$naamsite." <".$mailsite.">\r\nContent-type: text/html");
                                        
    }
 
Kees Schepers

kees Schepers

14/08/2011 18:31:27
Quote Anchor link
En waarom wilt 'ie' dat niet? Volgens mij doe jij helemaal geen onderzoek naar je probleem :)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/08/2011 20:50:37
Quote Anchor link
Kloppen je mailheaders?
Waarom geen gebruik van phpmailer of swiftmailer?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.