Comment systeem...?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »
Mahmood

Mahmood

19/08/2007 00:12:00
Quote Anchor link
Ik heb en klein vraagje....

wat doe ik hier fout :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?

    function strip($string){
 $string= strip_tags($string);
 $string= htmlspecialchars($string);
   }

  session_start();
     echo"<html><head><title>.:Comments:.</title></head>";
  $db=mysql_connect('localhost','xxxxxx','xxxxxx');
  mysql_select_db('wwwxxxxxxcom', $db);
  echo"<center>.:Comments:.</center>";
  $result= mysql_query("SELECT * FROM comment WHERE id=" . $_GET['id'] . " ORDER BY id2 ", $db);

while(list($id, $comment, $date, $user) = mysql_fetch_row($result)){
 echo("<center><table border=1><tr><td bgcolor=lightblue width=400 >Posted by: $user</td></tr><tr><td width=400 height=70 valign=top>$comment</td></tr></table><br>");
}

if(empty($_POST)){
if(!empty($_SESSION['user'])){
  
}


echo"<br><br><center>.:Add A Comment:.<br><br><form method=post action=comments.php?id=". $_GET['id'] .">";
echo"<input type=text name=name value='name here'><br><textarea height=200 width=200 name=comment>Comments Here</text><br><input type=submit value=Submit></form>"; } else{


 $name= $_POST['name'];
 $comment= $_POST['comment'];
  
 $id2="";
 $id= $_GET['id'];
 mysql_query("INSERT INTO comment VALUES('$id','$comment', '', '$name')");
 echo"Comment posted..";
 echo"<meta http-equiv='refresh' content='1; url=comments.php?id=" . $_GET['id'] . "'>";
  
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 13:47:37
 
- SanThe -

- SanThe -

19/08/2007 01:25:00
Quote Anchor link
Wat is je probleem/error?
 
Dion

Dion

19/08/2007 02:00:00
Quote Anchor link
of het licht aan mij maar het script ziet er een beetje oncompleet uit, wat het precies is weet ik niet.. maar misschien dat je een ander gastenboek script of iets waarmee je berichten kan plaatsen kan doorspeuren en dat het daarmee wel werkt.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/08/2007 10:52:00
Quote Anchor link
Wat je fout doet? Nou om te beginnen niet er bij te plaatsen wat voor error je krijgt of wat er mis is.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

19/08/2007 11:31:00
Quote Anchor link
En je errors niet afhandelen.
 
Robert

Robert

19/08/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Indien dit een afzonderlijke pagina is stuur je om te beginnen al geen id mee, verder hebben wij absoluut geen informatie over wat je met het script wil bereiken (het lijkt op een gastenboek) en wat je met het id wil doen.

Daarnaast heb je niet verteld waar het probleem ligt. Het lijkt erop dat je in je select query maar één bericht selecteert (tenzij meerdere berichten hetzelfde id hebben), dit zou een probleem kunnen zijn.

Ook lijkt het erop dat je een nieuw bericht hetzelfde id probeert te geven als een bericht dat je eerst uit de database probeert te halen, aangezien je een get gebruikt en je id waarschijnlijk op unique hebt staan, kan een nieuwe post niet toegevoegd worden als je in de url een reeds gebruikt id invoert. Je kunt voor id beter auto_increminent gebruiken in mysql.

Kort gezegd: query aanpassen, id afhandeling via auto_increminent. Nogmaals: geef wat meer informatie.
 
Mahmood

Mahmood

19/08/2007 14:32:00
Quote Anchor link
sorry, !!

kijk het zit zo het is en comment systeem,

het is gemaakt voor en nieuws systeem...

maar de probleem is het verzend knopje die werkt niet helemaal...

kan iemand me helpen ?

;)
 
- SanThe -

- SanThe -

19/08/2007 16:07:00
Quote Anchor link
Mahmood schreef op 19.08.2007 14:32:
het verzend knopje die werkt niet helemaal...

Daar kunnen we niks mee. Zet je error reporting aan aan en geef de errors. Verder zal je meer informatie moeten geven.
 
Robert

Robert

19/08/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Wat doet hij niet dan? Heb je het bestand comments.php genoemd? Wordt er geen id meegestuurd (lees anders m'n vorige post nog even door)?
 
Mahmood

Mahmood

19/08/2007 21:49:00
Quote Anchor link
kijk : http://www.merenwijk.com/comments.php?id=1

zie.. verzend knopje zie ik niet!
 
Menno

menno

19/08/2007 21:54:00
Quote Anchor link
Nee gek he.

Je vergeet bij textarea met /> af te sluiten inplaats van >
en dat </text> heeft niet echt veel zin :S
 
Mahmood

Mahmood

19/08/2007 22:00:00
Quote Anchor link
@ menno

thx !! nu werkti half/half....:(
 
Slaz

Slaz

19/08/2007 22:16:00
Quote Anchor link
In plaats van lopen te spammen dat hij het fout doet kun je de script toch bekijken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.