Comment systeem...?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »
Mahmood

Mahmood

19/08/2007 00:12:00
Quote Anchor link
Ik heb en klein vraagje....

wat doe ik hier fout :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?

    function strip($string){
 $string= strip_tags($string);
 $string= htmlspecialchars($string);
   }

  session_start();
     echo"<html><head><title>.:Comments:.</title></head>";
  $db=mysql_connect('localhost','xxxxxx','xxxxxx');
  mysql_select_db('wwwxxxxxxcom', $db);
  echo"<center>.:Comments:.</center>";
  $result= mysql_query("SELECT * FROM comment WHERE id=" . $_GET['id'] . " ORDER BY id2 ", $db);

while(list($id, $comment, $date, $user) = mysql_fetch_row($result)){
 echo("<center><table border=1><tr><td bgcolor=lightblue width=400 >Posted by: $user</td></tr><tr><td width=400 height=70 valign=top>$comment</td></tr></table><br>");
}

if(empty($_POST)){
if(!empty($_SESSION['user'])){
  
}


echo"<br><br><center>.:Add A Comment:.<br><br><form method=post action=comments.php?id=". $_GET['id'] .">";
echo"<input type=text name=name value='name here'><br><textarea height=200 width=200 name=comment>Comments Here</text><br><input type=submit value=Submit></form>"; } else{


 $name= $_POST['name'];
 $comment= $_POST['comment'];
  
 $id2="";
 $id= $_GET['id'];
 mysql_query("INSERT INTO comment VALUES('$id','$comment', '', '$name')");
 echo"Comment posted..";
 echo"<meta http-equiv='refresh' content='1; url=comments.php?id=" . $_GET['id'] . "'>";
  
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:07:19
 
- SanThe -

- SanThe -

19/08/2007 01:25:00
Quote Anchor link
Wat is je probleem/error?
 
Dion

Dion

19/08/2007 02:00:00
Quote Anchor link
of het licht aan mij maar het script ziet er een beetje oncompleet uit, wat het precies is weet ik niet.. maar misschien dat je een ander gastenboek script of iets waarmee je berichten kan plaatsen kan doorspeuren en dat het daarmee wel werkt.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/08/2007 10:52:00
Quote Anchor link
Wat je fout doet? Nou om te beginnen niet er bij te plaatsen wat voor error je krijgt of wat er mis is.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

19/08/2007 11:31:00
Quote Anchor link
En je errors niet afhandelen.
 
Robert

Robert

19/08/2007 11:56:00
Quote Anchor link
Indien dit een afzonderlijke pagina is stuur je om te beginnen al geen id mee, verder hebben wij absoluut geen informatie over wat je met het script wil bereiken (het lijkt op een gastenboek) en wat je met het id wil doen.

Daarnaast heb je niet verteld waar het probleem ligt. Het lijkt erop dat je in je select query maar één bericht selecteert (tenzij meerdere berichten hetzelfde id hebben), dit zou een probleem kunnen zijn.

Ook lijkt het erop dat je een nieuw bericht hetzelfde id probeert te geven als een bericht dat je eerst uit de database probeert te halen, aangezien je een get gebruikt en je id waarschijnlijk op unique hebt staan, kan een nieuwe post niet toegevoegd worden als je in de url een reeds gebruikt id invoert. Je kunt voor id beter auto_increminent gebruiken in mysql.

Kort gezegd: query aanpassen, id afhandeling via auto_increminent. Nogmaals: geef wat meer informatie.
 
Mahmood

Mahmood

19/08/2007 14:32:00
Quote Anchor link
sorry, !!

kijk het zit zo het is en comment systeem,

het is gemaakt voor en nieuws systeem...

maar de probleem is het verzend knopje die werkt niet helemaal...

kan iemand me helpen ?

;)
 
- SanThe -

- SanThe -

19/08/2007 16:07:00
Quote Anchor link
Mahmood schreef op 19.08.2007 14:32:
het verzend knopje die werkt niet helemaal...

Daar kunnen we niks mee. Zet je error reporting aan aan en geef de errors. Verder zal je meer informatie moeten geven.
 
Robert

Robert

19/08/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Wat doet hij niet dan? Heb je het bestand comments.php genoemd? Wordt er geen id meegestuurd (lees anders m'n vorige post nog even door)?
 
Mahmood

Mahmood

19/08/2007 21:49:00
Quote Anchor link
kijk : http://www.merenwijk.com/comments.php?id=1

zie.. verzend knopje zie ik niet!
 
Menno

menno

19/08/2007 21:54:00
Quote Anchor link
Nee gek he.

Je vergeet bij textarea met /> af te sluiten inplaats van >
en dat </text> heeft niet echt veel zin :S
 
Mahmood

Mahmood

19/08/2007 22:00:00
Quote Anchor link
@ menno

thx !! nu werkti half/half....:(
 
Slaz

Slaz

19/08/2007 22:16:00
Quote Anchor link
In plaats van lopen te spammen dat hij het fout doet kun je de script toch bekijken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.