Community/ Social Network programmeur gezocht!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Lexie timmer

lexie timmer

13/10/2011 14:04:48
Quote Anchor link
Goedendag,

Voor onze wintersport community SnowRepublic zijn we op zoek naar een alleskunnende programmeur die ons verder kan helpen met het uitbouwen van onze community SnowRepublic.com

Graag alle reacties naar [email protected]

Alvast bedankt!

Mvg,
SnowRepublic
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:37:28
 
Synaps Framework

Synaps Framework

13/10/2011 14:07:01
Quote Anchor link
En dat betaald hoeveel euro per uur?
 
Lexie timmer

lexie timmer

13/10/2011 14:09:48
Quote Anchor link
Dat is een heldere vraag....

We willen eigenlijk per project een bedrag afspreken, we hebben nog geen inzicht in hoeveel werk er te verzetten valt. We willen samen met de programmeur een stappenplan maken van de acties die ondernomen dienen te worden, daar zal natuurlijk een relevante vergoeding tegenover staan.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

13/10/2011 14:15:32
Quote Anchor link
Okee. Ik snap alleen je werkwijze niet echt. Een stappenplan maken om je site te vernieuwen oid hoef je niet met een programmeur te doen. Dat moet je met iemand doen welke verstand heeft van bijv marketing, Usability etc.

Mochten jullie plannen veel omvattend zijn. Werken jullie dan met bijv nacalculatie of staffels? Of is alles natte vinger werk?
 
Lexie timmer

lexie timmer

13/10/2011 14:32:25
Quote Anchor link
Natuurlijk hebben wij een stappenplan en weten we precies welke veranderingen en onderdelen er aangepakt dienen te worden. Feitelijk willen we eigenlijk de hele site omgooien en in een andere omgeving krijgen die wel open is en waar we flexibel mee kunnen zijn voor toekomstige aanpassingen en ontwikkelingen.

enkele voorbeelden...

We zouden graag de mogelijkheid willen inbouwen dat onze leden op een wintersport locatie een mobiele foto kan uploaden en naar zijn/haar profiel kan sturen.

We zouden graag zien dat onze leden onze artikelen en nieuwsberichten kunnen LIKEN en door kunnen zetten naar hun facebookpagina, twitterpagina etc..

We zouden graag zien dat er meer foto's per keer upgeload kunnen worden, het is nu zo dat dit er maar één per upload is.

Er zijn vele onmogelijkheden met ons huidige systeem/structuur en nogmaals we zijn helaas geen techneuten, maar we denken dat we niet veel verder zullen komen met de huidige basis.

Eerste stap zou zijn dat we eens goed geadviseerd zouden worden, welke mogelijkheden zijn er en wat past het beste bij onze community. Op basis van dit advies kan er een duidelijk stappenplan en bijbehorend financieel plaatje komen....vooralsnog hebben wij zelf geen idee waar het qua kosten heen gaat.

Hoop hiermee dat ik je vragen heb kunnen beantwoorden.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

13/10/2011 16:05:53
Quote Anchor link
Ik mis alleen nog antwoord op:

Mochten jullie plannen veel omvattend zijn. Werken jullie dan met bijv nacalculatie of staffels? Of is alles natte vinger werk?
 
B a s
Beheerder

B a s

13/10/2011 16:17:42
Quote Anchor link
Volgens mij heeft hij daar al antwoord op gegeven. Hij zegt dat er per project een relevante vergoeding tegenover staat.
 
Lexie timmer

lexie timmer

13/10/2011 16:28:18
Quote Anchor link
We willen ons laten adviseren, inzicht krijgen in de mogelijkheden en de te verwachte kosten en daaruit voortvloeiend de samenwerking te starten adhv een stappenplan. Zoals aangegeven hebben wij niet de juiste technische kennis, dat er een vergoeding tegenover dient te staan is ons wel duidelijk. Maar dit is natuurlijk geheel afhankelijk van welke acties er ondernomen gaan worden.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

13/10/2011 16:36:03
Quote Anchor link
Wellicht kunnen wij u van dienst zijn, wij hebben ruime ervaring met PHP, MySQL en Javascript. U kunt ons portfolio bekijken op http://www.yayscripting.nl/.

En natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected].
Gewijzigd op 13/10/2011 19:06:11 door Jacco Brandt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.