Concepten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

Niels

01/12/2005 20:46:00
Quote Anchor link
Hoi, daar ben ik weer een keer.
Ik heb een vraag, waar ik me eigenlijk best wel klote bij voel. Want het lukt me steeds niet om me aan mijn concepten te houden, of uberhaupt een concept uit te werken. Elke keer als ik weer een goed idee heb, om zo weer verder te gaan aan mijn CMS (die voor zover af is perfect werkt) dan loopt het helemaal in de soep omdat ik na een tijd geen zin meer heb. Kan iemand me helpen met het organiseren vna mijn concepten, of een tip geven hoe ik toch bij mijn concept blijf.
Trouwens hoe maken jullie je concepten, hoe werken jullie ze uit ?.
Ik vind het echt jammer dat het me steeds weer niet lukt, aan mijn programmeer kennis ligt het cker niet, ik werk voor gevorderde bedrijfen om cms systemen te maken, maar met mijn eigen projecten loopt het steeds stuk.

a.u.b. help me :P
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 00:01:06
 
DaeDaluz

DaeDaluz

01/12/2005 20:50:00
Quote Anchor link
Ik denk als je voor jezelf stap voor stap het concept op papier uitwerkt, en dan rustig de tijd neemt om die stappen uit te werken.

En als je je script zo maakt dat ze snel zijn aan te passen als je aan een nieuw concept begint dat je daarmee al een 'jumpstart' hebt. (dmv. van OOP bv.)
dan scheelt dat weer tijd, en krijg je die misschien wel af.

En verder is het gewoon discipline.

btw:

cms = content management system, dus een cms systeem is dubbelop :x
 
Niels

Niels

01/12/2005 20:53:00
Quote Anchor link
omg :P, ik vind cms systeem lkkr in de mond liggen :x

Kijk dat is ook wat ik telkens weer probeer, maar goed, nadat ik ongeveer een 10% op papier heb gezet, beginnen mijn handen zo te jeuken dat ik weer wat moet programmeren,
ik ben nu zo al 2 a 3 jaar bezig met een en het zelfde project, wat dus steeds niet wil.
Wel is het zo elke keer als ik er weer aan begin dat er weer iets nieuws bijzit :P.
Het verst dat ik gekomen ben is bij ongeveer 60%, en dat is niet genoeg :P..

Ik denk ook dat het aan meerdere factoren ligt hoor,

namelijk de intresse op dat moment.
Of dat als je aan het prgrammeren bent dat je jezelf dan in het diepe gooit enz.

Het is en blijft jammer als je iets niet afkan maken toch ?
Gewijzigd op 01/12/2005 20:55:00 door Niels
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/12/2005 20:56:00
Quote Anchor link
Ik ben toevallig bezig met een website die 1 jan. online gaat, het is een site voor Jongeren met Problemen.
En in het begin vond ik het hardstikke leuk om eraan te werken maar na een tijdje niet meer.
Maar toch ff doorbijten, als het af is ben je er trots op.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 21:14:00
Quote Anchor link
Bij mij gaat er nogal veel tijd verloren doordat ik op dit forum rondhang, LOL
 
Roland Baas

Roland Baas

01/12/2005 21:30:00
Quote Anchor link
een duidelijke deadline voor dingen zetten helpt bij mij heel erg.

en wat ik aanraad is nieuwe dingen proberen, zo blijft het interesant en gaat het niet vervelen!

Groet, Roland.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/12/2005 21:32:00
Quote Anchor link
Maar bij grote projecten kan je er maanden mee bezig zijn en dan gaat het vervelen ongeacht het nieuwe eraan of niet.
 
Niels

Niels

01/12/2005 21:39:00
Quote Anchor link
@Dennis : ja daar kan ik me idd wel in vinden, hoe groter het project hoe eerder je je gaat vervelen :P. Nee, maar iig hoor je dergelijke projecten ook niet in je eentje te bouwen, een cms is gewoonweg te groot, maar goed ik probeer het Open Source te maken, en alles wat ik ermee ga verdienen, met reclame enz gaat naar een goed doel :P.. Maar toch ik zal jullie raad eens opvolgen, en echt gewoon dit weekend de tijd nemen om elk ding op teschrijven en elk detail uit te werken :P
 
Niels

Niels

01/12/2005 21:48:00
Quote Anchor link
Maar voor dat ik daar aan begin, is eigenlijk mijn vraag waa rik vanaf gedwaald ben, heo schrijven jullie het op.

gebruik je nog programma's ? Zoals word, en kun je een voorbeeld toonen ?
Of schrijf je gewoon een schrift vol ^^ :P

Ik denk dat ik het in WORD doe, dan kan ik emt ACCESS alvat een db bouwen :P.
 
Willem

Willem

01/12/2005 21:48:00
Quote Anchor link
Je CMS modulair (OO) benaderen en goed uitwerken in losstaande componenten die ieder een duidelijke functionaliteit heeft, goed documenteren en zorgen dat het reusable is (en blijft).

Op die manier kun je de gemaakte code op component-basis inzetten en aan laten sluiten bij de andere delen van de cms.

Dan kun je het hele bouwproces ook opdelen, eerste dit component uitwerken en testen, dan dat component etc ...

Als je het goed aanpakt heeft ieder component zijn eigen specifieke eigenschappen, functionaliteit en datamodel, waardoor het toch weer wat afwisselender wordt.

Eenmaal 1 component klaar dan kun je die in alle andere componenten weer toepassen waardoor het weer wat vlotter en plezieriger gaat, en alle kleine stukjes maken uiteindelijk 1 grote ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 21:55:00
Quote Anchor link
Dennis:
Maar bij grote projecten kan je er maanden mee bezig zijn en dan gaat het vervelen ongeacht het nieuwe eraan of niet.


Klopt! Ik heb net een site gebouwd voor de provincie Noord Holland en die heeft een half jaar geduurd. De laatste maand werd het inderdaad vervelend. Het enige dat ik weet is gaan zitten en doorgaan tot het af is.

Oh en 's morgens een wandelingetje maken helpt mij ook heel goed ;-)
 
Jelmer -

Jelmer -

01/12/2005 21:55:00
Quote Anchor link
@SulfeR: Pen en een flink vol kladblok ;-)

Ik heb zelf altijd last dat ik iets wil maken waar ik het resultaat kan zien. Laat mij dus niet een lading functies schrijven voor het verwerken van data in de database, dat zal nooit af komen.

Als oplossing heb ik dat ik heel erg subject geörienteerd te werk ga. Ik maak een functie, en daarbij tegelijk een pagina. Maar het hele project is zo opgezet dat het voor ieder formulier, voor iedere actie een apparte pagina (bestand) gebruikt en ik voeg de functies alsmaar toe aan mijn library, zodat ik die nooit weer overnieuw hoef te schrijven (tenzij ik ze wil verbeteren) voor andere projecten.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 22:02:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Als oplossing heb ik dat ik heel erg subject geörienteerd te werk ga.


Deze methode is dus eigenlijk het tegenovergestelde van OOP en noemen we voortaan SOP :-)
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:05:00
Quote Anchor link
@Willem: Dat is precies de manier waar ik mee bezig ben, maar eenmaal bezig en ben je beland bij het maken van componenten, dan ga je je afvragen waarom de code nou zo was ook al heb je het goed gedocumenteerd.

@Jan: Die wandeling moet ik dan zeker maar eens instellen :P, alleen jammer dat het in me bed dan nog veel warmer is ;)

@Jelmer: Krijg je dan niet heel veel gezuer over veel ruimte dat jou systemen in beslag nemen ?
Verder zal het een goeie oplossing zijn.


Ik neem al jullie reply's in acht, en zal er wat aan proberen te doen, misschien is het handig om eens iets te regelen voor een soort sourceforge ondersteuning :P..
En ik ga nu effe aan de pen en het papier :P..
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:06:00
Quote Anchor link
Jan:
Jelmer:
Als oplossing heb ik dat ik heel erg subject geörienteerd te werk ga.


Deze methode is dus eigenlijk het tegenovergestelde van OOP en noemen we voortaan SOP :-)


What'SOP ? :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 22:08:00
Quote Anchor link
Het was een grapje. OOP staat voor Object Oriented Programming en omdat Jelmer zei dat hij subject georienteerd te werk gaat het ik er Subject Oriented van gemaakt ;-)
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:09:00
Quote Anchor link
Weet ik, What'SOP was een woordspeling :P maar een niet al te leuke begrijp ik :$
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 22:10:00
Quote Anchor link
Haha, die had ik ook door, maar ik dacht: als ik mijn geintje ga uitleggen, mag jij het ook doen :P
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:11:00
Quote Anchor link
Offtopic: Haha :)

OnTopic: ;)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/12/2005 22:14:00
Quote Anchor link
Jan:

Klopt! Ik heb net een site gebouwd voor de provincie Noord Holland en die heeft een half jaar geduurd. De laatste maand werd het inderdaad vervelend. Het enige dat ik weet is gaan zitten en doorgaan tot het af is.

Oh en 's morgens een wandelingetje maken helpt mij ook heel goed ;-)
De meeste onder ons moeten gewoon naar school gehehe die hebben afleiding genoeg :p
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:16:00
Quote Anchor link
Ja, zoals ik, en dan ook nog een vriendin er tussen door :P.. wordt lastig hoor. het voordeel is dat me vriendin nu ook php aan het leren is :P ze wil weten wat ik nou zo leuk vind :P

wat een grapjas :P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.