configuratie IIS6 en SQL2k3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Karel

karel

25/01/2007 10:26:00
Quote Anchor link
php heb ik met succes geïnstalleerd op iis, nu lukt het alleen nog niet om een verbinding met de database tot stand te krijgen. Is er iemand die denkt te weten wat een oorzaak kan zijn?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$host
= "server";
$user = "gebruiker";
$password = "wachtwoord";
$db = "datbase";

$dbhandle = mssql_connect($host, $user, $db)
  or die("Kan geen verbinding maken met SQL server");
?>


Kan geen verbinding maken met SQL serverPHP Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 19:20:35
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/01/2007 10:35:00
Quote Anchor link
heb je wel je DSN's goed ingesteld. Dit moet volgens mij bij MSSQL-servers
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Karel

karel

25/01/2007 12:19:00
Quote Anchor link
ik heb zelf geen volledige toegang tot de server hier, maar volgens mij wel. 1x per week is hier iemand van een extern bedrijf die er alles van af weet, die heeft me erbij geholpen om php werkend te krijgen. Maar als geen andere oplossingen kan vinden dan kan ik het daar met hem even over hebben
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.