Confirm box/modal

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Frank Jansen

Frank Jansen

06/11/2013 13:20:39
Quote Anchor link
Hoi Allemaal,

Ik wil na een druk op de "Delete" button dat er een confirm box of modal o.i.d. komt en na het drukken van de "Ok" button er een record verwijdert wordt met een verwijder-bevestiging. Nu heb ik (uiteraard) hierop gegoogled maar kan geen goed voorbeeld script vinden. Weet iemand waar ik dit kan vinden of hoe ik dit aan moet pakken. O ja, ik wil wel een mooi gestylde box/modal en dus geen standaard js confirm box. Alvast bedankt voor jullie reactie

Groeten,
Frank
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:51:02
 
Albert de Wit

Albert de Wit

06/11/2013 13:25:20
Quote Anchor link
Bootstrap heeft een hele mooie Modal. http://getbootstrap.com/javascript/#modals
 
Michael -

Michael -

06/11/2013 13:25:30
Quote Anchor link
Alberts reactie is beter
Gewijzigd op 06/11/2013 13:26:50 door Michael -
 
Frank Jansen

Frank Jansen

06/11/2013 13:34:36
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie supersnelle reactie's. @ Michael, de confirm box van javascript vind ik niet fraai genoeg. @ Albert, de modal van bootstrap ziet er prima uit maar hoe krijg ik daar een bevestiging boodschap in?
Maar wat mij erg verwondert is dat dit een heel vaak gebruikte methode is en dat er zo weinig voorbeeld scriptjes van zijn.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

06/11/2013 13:40:20
Quote Anchor link
Als je de bootstrap pagina wat bestudeert spreekt het voor zich :|
 
Frank Jansen

Frank Jansen

06/11/2013 14:02:09
Quote Anchor link
Hoi Albert, ik ben niet zo'n kei hierin maar ik ga zeker je advies opvolgen. Maar alle tips zijn welkom :)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/11/2013 14:09:46
Quote Anchor link
@Frank daarom moet je niet met van die domme libraries/voorbeelden etc gaan werken. Zelf maken, zelf experimenteren daar leer je veel meer van.

En wat betreft bootstrap, raad ik je af. Zo veel CSS en javascript inladen voor enkel een modal dat is zonde! Ga zelf alles maken. Probeer eens een modal te maken met CSS (div fixed positioneren etc) vervolgens wat leuke effectjes met javascript/jQuery toevoegen.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

06/11/2013 14:13:26
Quote Anchor link
Als ik iets wil implementeren kopieer ik altijd de demo en pas ik die aan waar die aangepast moet worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!-- Button trigger modal -->
<button class="btn btn-primary btn-lg" data-toggle="modal" data-target="#myModal">
  Launch demo modal
</button>

<!-- Modal -->
<div class="modal fade" id="myModal" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true">
  <div class="modal-dialog">
    <div class="modal-content">
      <div class="modal-header">
        <button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-hidden="true">&times;</button>
        <h4 class="modal-title" id="myModalLabel">Modal title</h4>
      </div>
      <div class="modal-body">
        ...
      </div>
      <div class="modal-footer">
        <button type="button" class="btn btn-default" data-dismiss="modal">Close</button>
        <button type="button" class="btn btn-primary">Save changes</button>
      </div>
    </div><!-- /.modal-content -->
  </div><!-- /.modal-dialog -->
</div><!-- /.modal -->


Als je vanuit daar bijvoorbeeld begint met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<!-- Button trigger modal -->
<button class="btn btn-primary btn-lg delete" data-toggle="modal" data-target="#modal_delete">
    Delete
</button>


Wat je ook kunt doen (doe ik veel liever) is met jQuery de inhoud van de modal veranderen via een ajax call.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$(document).on('click','.delete',function(){
    $.ajax('pad_naar_formulier.html').done(function(content){
        $('.modal-body').html(content);
    });
});


Toevoeging op 06/11/2013 14:15:00:

Wat Hertog Jan overigens zegt ben ik het helemaal mee eens. Ik ben zelf bezig geweest met het maken van een lightbox/modal en dan leer je ook sneller om zo iets te gebruiken maar ook naar eigen voorkeur in te stellen. Zo heb ik een lightbox gemaakt waar je 1 javascript voor moet includen en 1 div moet maken.
 
Frank Jansen

Frank Jansen

06/11/2013 14:34:13
Quote Anchor link
@hertog-jan, helemaal mee eens vandaar ook mijn vraag om een voorbeeld code om vandaar uit te gaan "spelen". Maar vreemd genoeg is een compleet voorbeeld of tut hierover moeilijk of niet te vinden.
@Albert, bedankt voor je code ik ga hier naar kijken.
 
NOLot -

NOLot -

06/11/2013 15:56:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<style>
#alert {
    position: absolute;
    left: 25%;
    right: 25%;
    width: 50%;
    top: 10%;
    background-color: green;
    color: white;
}
#remove {
    float: right;
    margin: 5px;
}
</style>
<div id="alert">
    Record verwijderd!
    <span onclick="toggle()" id="remove">&times;</span>
</div>
<script>
function toggle(element) {
    var e = document.getElementById('alert');
    e.style.display = 'none';
}
</script>


hack away...!
 
Frank Jansen

Frank Jansen

06/11/2013 16:33:42
Quote Anchor link
Hoi Nolot, bedankt voor je reactie. Dit is het begin van de code maar voor mij te weinig om uit te breiden naar de code die ik graag wil.
 
Davy Carmans

Davy Carmans

07/11/2013 21:45:00
Quote Anchor link
Persoonlijk hou ik erg veel van Alertify
 
Frank Jansen

Frank Jansen

08/11/2013 14:11:26
Quote Anchor link
@ Davey, ziet er goed uit maar zoals Hertog-jan zei is het zelf maken en daarmee experimenteren veel leuker. Ik hoop dus dat er iemand is die mij hiermee op weg kan helpen.
Gewijzigd op 08/11/2013 14:12:03 door Frank Jansen
 
Ruben Vincenten

Ruben Vincenten

14/11/2013 19:54:01
Quote Anchor link
Frank Jansen op 06/11/2013 13:34:36:
Bedankt voor jullie supersnelle reactie's. @ Michael, de confirm box van javascript vind ik niet fraai genoeg. @ Albert, de modal van bootstrap ziet er prima uit maar hoe krijg ik daar een bevestiging boodschap in?
Maar wat mij erg verwondert is dat dit een heel vaak gebruikte methode is en dat er zo weinig voorbeeld scriptjes van zijn.


Er is zelfs een pakket beschikbaar wat je kan gebruiken ipv de native javascript confim/alert functies:

http://bootboxjs.com
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.