Conflict Javascript en jQuery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

George van Baasbank

George van Baasbank

09/01/2013 19:30:03
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Op mijn pagina heb ik een conflict tussen mijn Javascript en mijn jQuery. Nu lees ik op het alwetende internet dat er iets is zoals Jquery.noConflict.

Wie kan mijn meer vertellen over hoe dit te gebruiken?

Een deel uit mijn <head>:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    
    <!-- Stylesheets en scripts -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/genealogie.css" media="screen" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/print.css" media="print"  />
    <script src="scripts/elegant-press.js" type="text/javascript"></script>
    <!--[if IE]><style>#header h1 a:hover{font-size:75px;}</style><![endif]-->
    
    <!-- jQuery-functies -->
    <link href="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1/themes/base/jquery-ui.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"></script>
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1/jquery-ui.min.js"></script>
    <!-- Einde stylesheets en scripts -->



George
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:25:21
 
Kris Peeters

Kris Peeters

10/01/2013 10:38:21
Quote Anchor link
Kan je tonen waar je "elegant-press.js" gevonden hebt?
En wat code waarvoor je elegant-press.js nodig hebt. Geen idee waar het over gaat.
 
George van Baasbank

George van Baasbank

10/01/2013 10:44:57
Quote Anchor link
Kris,

Het is een nogal complex bestand. Wil je het hebben? Stuur dan even je e-mailadres via [email protected]. (Tijdelijk e-mailadres)


George
 
No One

No One

10/01/2013 10:47:33
Quote Anchor link
elegant-press.js = al een jquery library...althans..als ik ga kijken naar http://www.priteshgupta.com/templates/elegant-press/ deze link, waarvan ik vermoed dat die het is ;)

Toevoeging op 10/01/2013 10:50:08:

en nu vermoed ik dus dat de versie die dat template gebruikt functionaliteit bevat die in de jquery versie die jij daar importeerd niet zitten of dat die niet goed werken...haal die stringetjes eens weg...
 
George van Baasbank

George van Baasbank

10/01/2013 10:51:53
Quote Anchor link
Welke stringetjes?????
 
No One

No One

10/01/2013 10:52:18
Quote Anchor link
het is iig jquery 1.4.4 in de elegant-press.js tegen jou toegevoegde versie van google: 1.8.3

Toevoeging op 10/01/2013 10:53:08:

de lijntjes van jquery van google...
 
George van Baasbank

George van Baasbank

10/01/2013 10:56:21
Quote Anchor link
Bedoel je de commentaarregels??
 
No One

No One

10/01/2013 11:01:45
Quote Anchor link
nee...dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"></script>
 
George van Baasbank

George van Baasbank

10/01/2013 11:06:57
Quote Anchor link
Heb ik gedaan en het werkt!!!! Bedankt


George
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.