Connecten Microsoft SQL Server 2005

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Knorfski

Knorfski

08/12/2006 18:02:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een webapplicatie en daarbij heb ik SQL Server 2005 nodig.

Het gaat om de express editie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
// you must put your own username etc. in here

$username="sa";
$password="Fokko123";
$dbserver="192.168.0.2\SQLserver";
$database="ais";
$emailadr="youremail";

// echo "Connecting...";
@mssql_connect($dbserver,$username,$password) or die('Could not connect to database !!');
@mssql_select_db($database) or die( "Could not select database !!");


Ik draai lokaal de scripts en de database draait op een losse server (192.168.0.2).

Ik krijg te zien als ik het script draai: Could not connect to database !!

Ik heb al heel erg veel gezocht maar ik kom er nu echt niet meer uit.

Groet,
Knorfski
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Knorfski
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 04:53:22
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

08/12/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Wat is het probleem? Krijg je de 'Could not connect to database'? Probeer anders eens gewoon 192.168.0.2.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.