Constructor foutmelding over CakePHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

30/12/2017 15:02:48
Quote Anchor link
ik heb een site geupload naar mijn server maar krijg te maken met dit probleem.

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/public/sites/www.siks123soldshop.com/cake/libs/object.php on line 63

kan iemand mij helpen dit op te lossen?'

bij voorbaat dank

gr.
Sik

Edit:
Titel aangepast van 'Probleem met PHP' naar 'Constructor foutmelding over CakePHP'.
Gelieve voortaan een duidelijke titel mee te geven die je probleem- en of vraagstelling omschrijft.
Gewijzigd op 30/12/2017 15:06:15 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:54:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/12/2017 15:09:21
Quote Anchor link
Ik raad aan om je CakePHP eens te updaten, als dit nog niet gedaan is.

Ik lees dit op Stackoverflow:
Quote:
Your cakephp version is old, and has problems with the latest version of PHP.

You could try updating your CakePhp version. Seems that your are using the 1.3 version, so update to the latest one. You could find it

https://codeload.github.com/cakephp/cakephp/zip/1.3.21 (link aangepast)

Only replacing the cake/ folder with the new one, you fix this problem.


Ik weet niet wat voor script het in zijn volledigheid is die er op CakePHP draait, maar deze versie is al best wel wat verouderd.
Gewijzigd op 30/12/2017 15:12:20 door - Ariën -
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

30/12/2017 15:18:25
Quote Anchor link
hoi
bedankt voor reactie...heb het bestand uitgepakt ,moet ik de hele map uploaden naar mijn server met filezilla?
thx
gr.
sik
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/12/2017 15:19:41
Quote Anchor link
Quote:
Only replacing the cake/ folder with the new one, you fix this problem.

Enkel de map /cake vervangen.
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

31/12/2017 13:00:15
Quote Anchor link
als ik mijn site wil bekijken krijg ik deze melding

CakePHP: the rapid development php framework

help ???

dank
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 13:09:41
Quote Anchor link
Is dit enkel bij het vervangen van de /cake map?
Ik heb eigenlijk een vermoeden dat je wat meer dan dat hebt gedaan.
Gewijzigd op 31/12/2017 13:10:03 door - Ariën -
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

31/12/2017 13:12:06
Quote Anchor link
ik heb de map cake vervangen door mijn oude cake in map public_html. en daarna met filezilla terug geupload
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 13:20:59
Quote Anchor link
Je moet de bestaande directory /cake overschrijven met die uit de zip-file.
Bij sterke voorkeur raad ik aan om de oude te hernoemen naar /cake_old of iets dergelijks.

Dus het gaat niet om de hele zip-file.
Gewijzigd op 31/12/2017 13:21:07 door - Ariën -
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

31/12/2017 13:27:03
Quote Anchor link
ja dat heb ik gedaan heb alleen directory/cake overgeschreven.

ik heb ook in map private_html een map met benaming cake, moet dat ook opnieuw overgeschreven??

dank
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 13:31:39
Quote Anchor link
Geen idee hoe je /private_html gebruikt. Dat ligt echt aan je instellingen op de server.
Gebruik je DirectAdmin?
Gewijzigd op 31/12/2017 13:32:14 door - Ariën -
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

31/12/2017 13:46:23
Quote Anchor link
hoe kan ik controleren of er fouten in mijn mappen zitten die ik nodig heb om te uploaden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 13:58:00
Quote Anchor link
Infeite is het enkel gewoon de map /cake vervangen. Maar let er dan wel op dat je dezelfde versiebranche hebt. Uit anderen die dit probleem hadden blijkt dat die de verouderde CakePHP 1.3 hadden.

Als je de /cake uit een totaal andere versie (zoals versie 2 of 3) zou gebruiken, dan kan je aanlopen tegen andere problemen zoals oude functies die niet meer werken. Dan moet je in dat geval duiken in de Migration Documentation, maar dit vereist wel uiteraard de nodige ervaring met CakePHP.

Heb je al contact gezocht met de bouwer van de applicatie? Die zou hopelijk wel ondersteuning moeten kunnen bieden bij het upgraden van je script.

Een andere oplossing is om terug te gaan naar hoe het was, en je foutmeldingen te onderdrukken met dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(E_ALL ^ E_STRICT);


Maar netjes is het totaal niet... ;-)
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

31/12/2017 14:05:00
Quote Anchor link
sorry dat ik het vraag maar waar moet ik dat dan doen?

mijn websitebeheerder/designer is er niet meer dus kan ik zijn hulp niet meer inroepen..en hoe of waar moet ik deze code gebruiken?'
alvast bedankt voor je hulp.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 14:14:56
Quote Anchor link
Ik zou dan gewoon met dit in .htaccess alle errors van PHP uitzetten:
php_flag display_errors Off

Natuurlijk worden ze ze (hopelijk) wel netjes gelogd in de error_log. Dat moet je wel na laten kijken. Als je het niet zeker weet, vraag de serverbeheerder.
Gewijzigd op 31/12/2017 14:15:44 door - Ariën -
 
Nick Vledder

Nick Vledder

31/12/2017 15:18:49
Quote Anchor link
Waar zou die term rapid development framework (PHP) vandaan komen? Enfin, ik was al lang overgestapt op een ander framework.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 15:45:13
Quote Anchor link
Nick Vledder op 31/12/2017 15:18:49:
Waar zou die term rapid development framework (PHP) vandaan komen? Enfin, ik was al lang overgestapt op een ander framework.

Wordt lastig als diegene er geen enkele ervaring mee heeft, hé ;-)
Plus dat een overstap ook niet 1-2-3 gedaan is.

Je zult alles dan 'from scratch' moeten (laten) herbouwen.
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

31/12/2017 16:50:36
Quote Anchor link
wie kan mij helpen om mijn site online te krijgen?'
alvast bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 16:51:45
Quote Anchor link
Zag je enkel die foutmelding op de site, of was je site ook nog zichtbaar daaronder? Want in dit geval kan je ook als snel lapmiddel (maar het het beste) de foutmelding dus onderdrukken, zoals ik gezegd heb. Een strict error zou, als alles goed is, geen script moeten afbreken, en dus niet voor een niet-geladen website zorgen.
Gewijzigd op 31/12/2017 16:53:47 door - Ariën -
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

31/12/2017 16:53:44
Quote Anchor link
ik kreeg alleen deze melding .. de rest was niet zichtbaar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/12/2017 16:55:28
Quote Anchor link
Kan je achterhalen welke CakePHP je nu werkelijk gebruikt?
Kijk eens in: cake/VERSION.txt
Gewijzigd op 31/12/2017 16:55:41 door - Ariën -
 
Czyzyk Marjan

Czyzyk Marjan

31/12/2017 16:58:05
Quote Anchor link
ik gebruik nu version 1.3.21
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.