contact form mail handler

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Nicky de maeyer

nicky de maeyer

27/09/2016 15:11:14
Quote Anchor link
oke thnx. heb de fout gevonden. blijkbaar staat mijn gratis server op blacklist. en mijn hotmail account neemt geen mails binnen van zowel mijn .be als mijn gratis hosting. maar doe ik het via mijn .be website en laat ik het naar gmail gaan ontvang ik alles. dus code gewijs is alles in orde bedankt om me meer bij te leren over php. ik ga men headers bijvullen code opschonen en bedankt voor de tips.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 08:21:16
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2016 15:13:52
Quote Anchor link
Kijk ook eens wat er in het SPF record staat.
 
Nicky de maeyer

nicky de maeyer

27/09/2016 15:34:58
Quote Anchor link
Oke dan effe bijleren SPF record heb ik hier al veel zien passeren wat is dit en hoe kan je kijken wat erin staan ?
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2016 15:45:57
 
Nicky de maeyer

nicky de maeyer

27/09/2016 15:48:59
Quote Anchor link
oke bedankt ;)
 
Mausie Wausie

Mausie Wausie

28/09/2016 20:09:26
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet gewoon een free php mailer class die alles voor jouw regelt tijdens het verzenden van de emails.

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
require_once('class.phpmailer.php');
        

$mail = new PHPMailer();

$mail->SetFrom('[email protected]', 'naam afzender');
$mail->AddReplyTo('[email protected]', 'naam afzender');
        
$mail->Subject = 'Het onderwerp';
$mail->MsgHTML(<p>Uw html bericht</p>);
        
$mail->AddAddress('[email protected]', 'naam contact');

$mail->AddAttachment('/path/to/betand.png'); // eventueel een bestand mee zenden
        
if($mail->Send()){
   echo 'uw mail is verzonden';
}
else{
   echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
}

?>


Gr Maus.
Gewijzigd op 28/09/2016 20:14:41 door Mausie Wausie
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.